27 Mayıs 2016 Cuma

Twitter silinen tweet

Twitter silinen tweet

Silinen Twitleri ifşa eder. Bu işlemde de kesin silinen Tweetler geri alma gibi bir garantiyi kimse veremez. Bu soru, ünlü oyuncu Beren Saat‘in Erzurum’da HDP seçim minibüsü şoförünün dövülüp ateşe verilmesiyle ilgili paylaştığı ama gelen tepkiler nedeniyle sildiği tweet ile birlikte tekrar gündeme geldi. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications.


Güvenlik araştırmacısı Saini, silinen ya da askıya alınan hesapların silinen mesajlarına bile ulaşmanın mümkün olduğunun altını çizdi. Daha sonra bir kaç soru sorulacak onayladığınızda silinen mesajların tamamı olmasa da bir çoğu liste halinde karşınıza çıkacaktır. Tweet simgesine dokunduktan sonra,. Ama kime danışmak istediysem geri dònen olmadı. Yardımcı olur musunuz, lütfen.


Bilgisayarımızda yer alan internet tarayıcısı sayesinde halledilen bu işlemde ise hiç bir uygulama vb. O mesaj, kulübün resmi twitter hesabından silindi. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Twit wipe uygulamasına twitter hesabınızla giriş yaparak silme işlemini başlatabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken kural, silinen tweetleriniz geri gelmemek koşulu ile tamamen silinecektir. Uygulamaya gitmek için tıklayın.


Sosyal medya hesapları vazgeçilmezimiz oldu artık ve hemen hemen herkesin facebook ve twitter hesapları mutlaka var. Bu hesaplarda yeri geliyor mutlu günlerimizi yeri geliyor üzüntülerimizi paylaşıyoruz. Ancak güvenlik araştırmacısı Karan Saini’nin elde ettiği bilgilere göre silinen mesajlar.


Twitter silinen tweet

Geçmişteki tweetlerinizi kısa bir süre içerisinde silebileceksiniz. Bunun birçok sebebi bulunmaktadır. Böyle bir imkan yok sanıyordum ama varmış sanırım. Geri açmamın özel bir nedeni var. Nasıl geri açabilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?


Güncellemeler: Takip Et. Rahatsız edici derecede sık takip yapmak (sürekli aynı kullanıcıyı takip edip takibi bırakmak daha riskli bir davranıştır). TWEET’LE SUÇ İŞLENİR Mİ?


Twitter Hesapları Neden Askıya Alınır. Ayrıca, Rus, Katalonya ve Venezuella propagandası için kullanılan hesaplar da kapatıldı. Sildiğim tweet neden görünüyor? Ben kendi hesabimdan twitlerime bakinca bende görünmüyor.


Fakat başka bir hesaptan benim profilime girince sildigim twitler görünüyor. Arkadaşlar görünmemeli bu twit. Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. En eski Tweetinizi görmek ilk attığınız tweeti görmek.


Ben de hemen o tweeti sildim ve özür dilediğimi yazan karşı bir mail attım. OS Public Beta başladı nasıl indirilir. Bazı insanlar gündemle alakası olmayan tweetleri de paylaşmaktadır.


Bundan dolayı bu tweetleri hesaplarımızdan silebilmekteyiz. Devre dışı bırakılmış bir hesap ile silinen bir hesabı birbirinden ayırmak önemlidir. Araç çalıştıkça sayının arttığını göreceksin. Bu metoda devam etmeden önce tüm tweetlerin silinene kadar bekle.


TWİTTER Her iletişim aracının bir kuralı, bir jargonu olduğu gibi twitter’ın da bir üslubu, yöntemi ve taktiği var. Ve unutulmamalıdır ki düşünceleri geniş kitlelere daha hızlı ulaştırma fırsatı da, hayat tarzlarını ve tüketim tercihlerini etkileme gücü de, kamuoyu görüşünü ölçme imkânı da sosyal medyayı doğru kullananların elinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar