17 Mayıs 2016 Salı

Nasıl cool olunur

Son yıllarda günlük yaşamımızı domine eden en önemli sorunlardan biri “cool” olmak, öyle olmayı beceremesek bile en azından “cool” görünebilmek sevgili okurlar. Etrafımızda bazı insanlar görürüz, sanki bir çekim gücü bizi onlara bakmaya doğru yöneltmiştir. Bu insanlar girdikleri bir ortamda hemen dikkat çekerler ve ulaşılmaz bir havaları vardır.


Böyle olan insanlarla konuşmak ve arkadaş olmak bile bize kendimizi havalı hissettirir. Peki bu insanların sırrı ne? Hayatta hareketleri, amaçları ve insan içindeki söylemlerinde kararlı ve net olmak bir erkeğe adı konuşmaz bir çekicilik yani karizma katar.


Artık cool bir erkek nasıl olunmaz biliyorsunuz. Kadınları ya da diğer insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayın. Ayrıca sokak İngilizcesinde havalı, rahat görünümlü anlamına geldiğini de.


Havam yerinde)” şeklinde yanıtlayarak, sokak İngilizcenizi konuşturduğunuzdan da eminin. Ya da “Bu hatun çok cool! Eger saclarını kırıksa ve kırıklarınızı aldırıp sacın.


Her ne kadar doğuştan gelen bir kişilik yapısı olduğu söylense de sonradan kazanılmayacak. Arkadaslar bu benim ilk videom abone olursaniz cok sevinirim. Sizinle Olduğu İçin Şanslı Hissetmeli. Okulda nasil cool olunur (Her sey burda).


Nasıl cool olunur

Bunun yakışıklı biri olmakla fazla alakası yok, daha çok bakımlı bir erkek olmakla ilgili bir konu bu. Okullarda cool ve popüler kişiler arasına girmek hem kızların hem de erkek öğrencilerin gündemlerinin başına oturur. Kızların gülüşünün bile hoşuna gideceği bir erkek nasıl olmalı? Birkaç küçük ipucuyla girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün.


Biraz gizemli olmaya çalışın, kendinizden emin olun ve arkadaşlarınızla bir konu hakkında konuşurken farklı görüşleriniz varsa dile getirmekten çekinmeyin. Read okulda nasil cool , havali olunur from the story kızların günlüğü by oykusevo (şevval) with 0reads. Kelime manası serin ve soğuk olan cool, sokak İngilizcesinde de rahat ve havalı görünümlü manalarına gelmektedir. Son dönemlerde cool olmak oldukça önemli konular arasında bulunmakta. Kadınlar için de oldukça büyük önem taşıyan cool hatun olmanın yöntemleri nelerdir?


Bu yazımızda cool olmak için işinize yarayacak tüyoları bulabilirsiniz. COOL OLMAK YA DA OLMAMAK… BÜTÜN MESELE BU MU? Gelin biz bunu ‘Öz güvenli olma hali’ olarak değiştirelim. Yaz bitti, okullar açıldı.


Dolu dolu bir yaz tatilini geride bırakıp, yeni okul hayatına bomba gibi başladığını düşünüyorum Hepkızı? Sokağa çıktığımda bir heyecan basıyor. Biriyle iletişime geçince zorlanıyorum. Hem kendin gibi takılırsan kızlar daha çok gelirler.


JOKER0arkadaşın söylediğinde haklı bırak ileri de düşünürsün bunları. Dick Pountain ve David Robins, cool olmanın muhalif bir tavrı simgelediğini ve köklerinin oldukça eskiye uzandığını söylüyorlar. Bir duruş ve bir tavır olarak cool , Afrika da ortaya çıkıyor ve daha sonra köle ticaretiyle Batı da yayılmaya başlıyor. Bu sebeple cool olmanın getirdiği avantajlardan yararlanabilmeniz adına cool olmanın yöntemlerini yazdık. Ona sürekli espriler yapıp konuşursan sana yüz vermemeye devam eder.


Bu yüzden sen de çok yüz verme soğukkanlı ol demiyorum ama çok yüz verme. Bu yandaki elemanıda neden koydum bende bilmiyorum ama, eminim cool bi adam kendisi. Bu yazımda sana nasıl karizmatik olunur ya da nasıl cool olunur sorusunun cevabını vereceğim. Karizmatik erkek olmak sana kadınların gözünde büyük bir avantaj sağlayacaktır.


Nasıl cool olunur

Bu Site Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Tarafından Yapılmıştır. Her insanın hayalleri arasında çekici ve güçlü bir insan olmak yatar. Kendiniz hakkında olumlu düşünerek, gerçekçi hedefler belirleyerek, 'hayır' demeyi bilerek özgüveni artırmak mümkün. Saadettin Saran cool sanılıyordu ama yaptığımız 'Baştan Çıkaranlar' anketinde dereceye giremedi.


Nasıl popüler ve havalı olunur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar