5 Mayıs 2016 Perşembe

Dikili bademli köyü satılık arsa

Dikili bademli köyü satılık arsa

Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 2TL ile 7TL arasında değişmektedir. BU İLANIN SATIŞ VE PAZARLAMA YETKİSİ SADECE REMAX İLYADA GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK OFİSİNE AİTTİR. TURYAP TURYAP BEYKENTTEN DIKILI KALEM ADASINDA SATILIK 248. Neredeyse her yer zeytinlik.


Zindancık ise halka kapalı bir koy. Bungalov ve kamping tarzı birkaç otel işletmesi bulunan köye, tatil için gelenler ağırlıklı olarak pansiyonlarda kalıyor. This feature is not available right now. Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Malesef uygun bir sonuç bulamadık. Aramamanızı farklı şekilde filtreleyerek tekrar deneyebilirsiniz. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. TUYGAN EMLAK TUYGAN EMLAK.


Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. AKAD GAYRİMENKUL AKAD GAYRİMENKUL. Zeytinlik Hüviyetinde Arazi. Arazinin içinden devlet karayolu geçmektedir. VİLLA imarlı ARSA 3m2.


Elektrik yakın su yakın. Nilüfer Belediyesi arsa satışı. ARTESYEN ÇAKILIRSA SU ÇIKAR. CİDDİ ALICILAR GELİP GÖRMEDEN KARAR VERMESİN.


Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz! Aşağıdaki formu kullanarak ilan sahibine mesaj. Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar vermeden ön ödeme yapmamaya özen gösteriniz. Bademlide deniz manzaralı yatırımlık arsa. Emsallerine göre çok uygun hesaplı uçuz ve kelepir.


NOT:YER GÖSTERME TUTANAĞI İMZALATILMADAN YER GöSTERİLMEZ. Ankara Golfkent arsa açık artırması bugün yapılacak! Izmir dkili bademli karşıavlu MEVKİ KÖY GİRİŞİNDE SATILIK KONUT İMARLI ARSA 3M2.


Dikili bademli köyü satılık arsa

TL Tüm Teklifler Değerlendirilecektir. Müşteri memnuniyeti esas amacımızdır. ZMİR DİKİLİ BADEMLİ Alaşehirliler sitesi yanında SATILIK MUHTEŞEM DENİZ MANZARA. DİKİLİ BADEMLİ KÖYÜNDE 8MKÖY MERKEZİNE 3METRE ANA YOLA 1METRE UZAKLIKTA KISMİ DENİZ GÖREN YATIRIMLIK İMAR HAKKI BULUNAN YATIRIMLIK SATILIK ZEYTİNLİ TARLARESİMLER PANAROPAZARLIK PAYI MEVCUTTUR. Ev arsa ikinci el ev eşyası araba el aleti aklınıza ne geliyorsa.


Denizköy arası kilometre. TL den başlayan fiyatlarla satılık adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. MEVKİ villaların yanında SATILIK sit alanı olmayıp hemen inşaata başlanabilen deniz manzaralı iki villalık ARSA 4M2.


Merhaba, Seferihisar Turabiye, Hıdırlık, Camikebir, Çolak İbrahim Bey gibi mahallelerde, fiyatı 165. Yatırım için sizce düşünülebilir mi, geleceği var mıdır? Hayalindeki sahibinden satılık muhtelif arsa burada!


Satılık ve kiralık emlak ilanları. Ayvacık Babakale Akliman mevkiinde koyda, pırıl pırıl tertemiz ege denizine yaklaşık 1m. Lokmacı Gönül Selami Diki. Hot döner dikili sohbet sitesi.


Arsa denize götürdük, bornova,. FOÇA KOZBEYLİDE KÖY MERKEZİNE 6M MESAFEDE 1. DOĞAL TAŞ EV TATİL BÖLGESİ DİKİLİ BADEMLİ KÖYÜ. KÜÇÜK ÇİĞLİ DAAĞMAHALLESİ ARA KAT AÇIK MUTFAK SIFIR. Türkiye'nin emlak, alışveriş, otomotiv kariyer alanlarındaki ilk ilan arama motoru.


Dikili Danıştay sitesi is located in Dikili. Binlerce ilan arasından arağınızı hemen bulacabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar