4 Mayıs 2016 Çarşamba

Adana gülbahçesi mahallesi haberleri

Adana gülbahçesi mahallesi haberleri

Seyir halindeki araçta yangın. En son adana haberleri anında burada. Seyhan hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları. USD (Alış - Satış): - EURO (Alış - Satış): - 15. Adana gülbahçesi mahallesi, Seyhan.


Adana gülbahçesi mahallesi haberleri

TL nakit para ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Halk cuma günü istedi, pazartesi günü işe başlandı. Toroslar Elektrik Dağıtım A. Gözaltına alınan aracın sahibi tutuklandı. Uzmanların sağlığa zararlı raporu verdiği su çocukları olumsuz etkiliyor.


T, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobille kaçırıldı. Adana’da polis bir kişinin otomobilinde ve evinde yaptığı aramada bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Küçük Dikili Mahallesi’nde Sedat K. Türkiyede ilk ) Oğuzhan Krklp.


Ambulansta kendine kurşun sıktı, yaralıyken. Halay çekti işinden oldu. Ahmet Bedircan (23) kasten yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından yıl ay hapis cezası aldı. Bedircan cezaevine girip bir süre yattıktan sonra açık cezaevine nakledildi. Pozantı ilçesi Zafer Mahallesi.


Patlamayla birlikte alev alan trafo ve çevresi duman altında kaldı. Pencereden ses geldi, başını uzattı sonrası dehşet! Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Büyük ve milletvekilleri, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip, sohbet etti. ADANA (AA) - Merkez Seyhan ilçesinde bir kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavganın firari zanlısı yakalanarak cezaevine gönderildi. ADANA (AA) – Merkez Seyhan ilçesinde bir kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavganın firari zanlısı yakalanarak cezaevine gönderildi.


Güney Seyhan’a Hastane Müjdesi haberi, haberleri. Hastaneye kaldırılan polis memuru kurtarılamadı. ADANA’da evrak dağıtımı yapan polis memuru Yılmaz Bozkurt, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu.


Sabıkalı bir kişinin oturduğu öğrenilen ev arandı. Evden, sonra da aynı kişinin. Zanlının ifadesinde, Öldürdüğüm şahıs ölmüş anneme küfür edince evden pompalı tüfeği alıp havaya iki el ateş edip uyardım.


Adana’nın Kozan ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Cumhuriyet Mahallesi eski belediye petrolü civarında meydana geldi. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Mehmet Acar yaşamını yitirirken olay yeri inceleme ekipleri inşaatta inceleme başlattı.


Uludağ, “Yıl sonuna kadar asfalt hamlemiz sürecek. Sarıçam Belediyesi tarafından başlatılan asfalt hamlesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Yapım ekiplerinin yo. Ana Sayfa ADANA Adana’da elektrik kesintisi. Artizan Studıo Man hizmete açıldı.


GülbahÇesi Sağlık Ocağının yanı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, tüfekle. Ulubatlı Hasan Mahallesi’ne satmaya götürdüğü ihbarını aldı. Polis memuru ağır yaralanırken saldırganlar kaçtı.


Açılış töreninde konuşan Başkan Zeydan Karalar, ilçenin hiç bir bölgesine ayrım yapmaksızın eşit hizmet ulaştırdıklarını söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana. SEYHAN eczaneleri adres ve telefonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar