17 Aralık 2015 Perşembe

Erkekler neden dokunur

Sonuçta ben onu tatmin edecek değilim. Bu erkekler hep mi böyle? Elini veriyosun kolunu istiyolar?


Erkekler neden dokunur

Aslında öptürmicektim kendimi ama hayattaki en merak ettiğim şey olduğu için öptürDüm kendimi zaten bu olay olalı ay geçti. Aslada görüşmüyorum onunla zaten. Karşınızdaki erkek size duyguları konusunda yalan söylüyor olabilir mi? Bir dokunuş neler anlatır? Aşağıdaki işaretlerin yardımıyla onun gerçekte ne düşündüğünü ve size karşı ne hissettiğini kolayca anlayabilirsiniz.


Daha çok küçük yaşlardan itibaren erkekler evde, sokakta ve okulda farklı farklı kimliklerle roller oynamaya başlarlar. Her gün yeni roller üstlenirler. Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Neden bazı erkekler bunu sever? Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur.


Erkekler neden dokunur

Kız kardeşinizi sevmeniz için neden. Kadınlar yatakta aktif olmayı ayıp saydıklarından ya da bunu tamamen erkeğin görevi olarak. Bu yazımızda erkeklerin hoşlanma belirtileri neler onlardan bahsedeceğiz.


Aslında sizin gördüğünüz bir çok ipucu vardır bu konuyla ilgili. Vücut dili hoşlanma belirtilerini en çok belli eden etkendir. Sadece erkekler için geçerli olmayan bir diğer hoşlanma belirtisi de, hoşlanılan kişinin hareket, mimik, ve konuşmalarının taklit edilmesidir.


Ancak bu taklidin dalga geçmek anlamlı olmadığını da anlamanız önemlidir. Bu sırada gülümsüyor olması, onun sizden hoşlanmasının en açık belirtileri arasında yer almaktadır. Bilim adamları bu soruya şimdiye kadar tatmin edici bir cevap bulamamışlardı. Fakat sinir sistemi ve beyini inceleyen bir bilim adamı, bu soruya tatmin edici bir cevap bulmayı sonunda başardı! Biz her ne kadar çok önemsemeyip, saklasakta erkekler kollarımıza bayılırlar.


Erkekler bu davranışı kadınlar üstünde yaptıkça. Kadın kolunun hem bir o kadar güçlü hem de bir o kadar narin ve yumuşak olması onları çıldırtıyor. Kel bir erkek, kadının parmaklarıyla tarayabileceği saçlara sahip değildir ama kel erkekler “tecrübeli erkek” olarak algılandıkları için çok daha fazla şansa sahiptirler. Benim bu bakışlarımdan haberdar mı?


Kızlar konuşur erkekler dokunur. Yani güven testine dönen sorulardan erkekler hiç hoşlanmaz. Bunun yerine siz onu ne kadar sevdiğinizi ifade edin ve övücü şeyler söyleyin, buna bayılırlar. Tüm erkekler sevdiklerini kıskanırlar. Dolayısıyla beni neden kıskanmıyorsun sorusu erkeğe oldukça dokunur.


Hızlı karar vermenin günlük yaşamın bir gereği olması, öğrencilerin global düşünmelerine neden oluyor. Doğuda kuralların önem kazanması, sorumlulukların belirgin olması öğrencileri analitik düşünmeye yönlendiriyor. Seven erkek farkında olmadan size dokunur. Bu arzularını tatmin etmek için kadının koluna ya da dirseğine dokunurlar. Aslında insanların genel eğilimlerinden biri de hoşlarına giden şeye dokunmaktır.


Erkekler neden dokunur

Dokunma isteği hoşlanma belirtisidir. Bu özelliklerinden ötürü köpek stili erkekler için cazip bir sevişme pozisyonudur. Kadın elleri ile erkeğin omuzlarına ve saçlarına dokunur.


Bu dokunuşlar erkekte müthiş hazların uyanmasını sağlar. Kadının her yerini diliyle öpmeleri erkeklerin tükürük yoluyla libido artırma ve testosteron çoğaltmalarına neden olur. Kadınlar bu ağzı açık tükürüklü öpücüklerden her zaman şikayetçi olsalarda erkekler çok zevk alırlar. Jöle kullanan erkekler bu davranışı daha sık sergilerler. Saçlarına dokunur ve düzeltir.


Sizin ile konuşurken kaşları yukarıya doğru olmağı sürdürür. Bunlardan birisi de mideye olan etkisi. Bu yan etkileri gördükten sonra ister istemez aklımıza sarımsak mideye dokunur mu sorusu geliyor. Her ne kadar erkekler “avcı” olarak kabul edilmiş olsalar da, kadınlarında kendilerine özgü bir çok flört taktiği var. Kadınların beden dilinin neler anlattığını öğrenip bunu kendiniz için avantaj haline getirebilir, beğendiğiniz bir kadın.


Kahve mideye dokunur mu, Kahve ne zaman mideye zararlı. Bu da yetmiyor cinsiyet ayrımı yapılıyor ve kadınlar için etkili, erkekler üzerindeki zararları diye farklı farklı açıklama yapılıyor. Kahve neden yapılır sorusuna cevap vermeden önce biraz tarihine bakalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar