16 Mayıs 2016 Pazartesi

Formback termal otel hamam

Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesiste bulunan açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesiste termal suların aktığı geleneksel Türk hamamı, sauna ve kapalı yüzme havuzunun bulunduğu bir SPA merkezi vardır.


Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Bünyesinde bulundurduğu Termal tesisleri ile birçok yerli ve yabancı turiste hizmet vermekte olan otelimiz özellikle kış aylarında çevre illerden gelen misafirlerden büyük ilgi görmektedir. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap.


Osmangazi Otelleri fiyatları ve rezervasyon için sayfamıza bekleriz! Bay termal hamamlarında sauna, termal havuz ve hamam bulunmaktadır. Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir. Kervansaray Termal Otel.


Formback termal otel hamam

Tesislerdeki termal suyun sıcaklığı – deree arasında değilmetkedir. Bay ve bayanlara özel termal havuz bulunmaktadır. Ailelere özel hamam bulunmaktadır. Tüm odalarad termal su imkanı bulunmaktadır.


Misafirler tesislerdeki odalarına saat 14:itibari ile giriş yapabilmektedir. Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları, uçak. Ayrıca tesis içinde bulundurduğu hamam,sauna,spor merkezi gibi aktiviteleri ile misafirlerinin kaliteli zaman geçirmelerine imkan sağlar. Bay - Bayan Termal Hamamlarımız sizleri bekliyor. En önemlisi temizliktir sanırımm.


Formback (Dikkaldırım) 6. Ve burası eviniz kadar temiz, çalışanların ilgisi kendinizi özel hissetmenize sebep oluyor. Hamam Spa Merkezi Fitness Center Masa Tenisi. Taksit imkanı ile muhteşem bir tatil seni bekliyor. Otel Konumu ve Özellikleri. Yenişehir Havalimanına ise km uzaklıkta bulunuyor.


Konuklarına apart otel rahatlığı sunan otelin. Bursa Hüdavendigar mevkiindedir. KERVANSARAY TERMAL OTEL. OYLAT KAPLICALARI AŞİYAN OTEL.


Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından OtelAvantaj. Havuzlarımızda ve Spa merkezimizde bay-bayan ayrı havuzları ile rahatça hareket edebilirsiniz. Otelimizde siz değerli misafirlerimizin konforu düşünülerek tasarlanmış odası. Resepsiyondaki şirin bayanın güler yüzlülüğü ayrıca bilinmesi gereken bişey.


Yeme-İçme Tesis, Oda Kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Otel,konaklama,hamam,rekreasyon merkezi. Halı, Kaplı, Merkezi Isıtma, Split Klima, Minibar, Emanet Kasası, Ulusal ve Uluslararası Uydu Yayınlı LCD TV, Müzik Yayını, Direkt Çıkışlı Telefon, Makyaj Masası, Büyüteçli Makyaj Aynası, Banyo Duşakabin, Saç Kurutma Makinası, Banyoda Telefon, Oturma Grubu yer almaktadır.


Hayvanat Bahçesi Uzaklığı km. Cumalıkız Köyüne Uzaklığı km. It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Termal otel fiyatları, mevsimsel olarak değişiklik göstermektedir.


Huzurlu ve sağlık dolu bir tatil yapmak isteyenler için bütçe dostu termal oteller, zamanını en kaliteli şekilde geçirmek isteyenler için ön plana çıkıyor. Odalar ve Fiyatlar Yorumlar ( ) Fotoğraflar. TripAdvisor ile seyahat edenlerin değerlendirmesi. Turizm Gıda Otomotiv San.


Formback termal otel hamam

Kapalı havuz, termal havuz, hamam, sauna ve masaj gibi birçok imkanın bulunduğu Öztürk Termal Hotel tesislerinde misafirler hem termal suyun şifasını deneyimleyebilecek hem de fitness salonunda formunu korumaya devam edebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar