10 Mayıs 2016 Salı

Ankara yol haritası navigasyon

Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama. Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Haritanın altından itibaren adım adım gideceğiniz yol tarifi görünecektir. Ayrıca ayrıntılı açıklama ve mesafe bilgilerini de görebilirsiniz.


Ankara yol haritası navigasyon

Aşagıdaki harita üzerindeki arama kutusuna hareket etme adresinizi yada şehrinizi yazıp,gitmek istediğiniz adres semt,ilçe yada şehir gibi bilgileri girip ”Yol Haritası Göster” butonuna tıklayarak sorgulama yapın. Haritada takip edeceğiniz güzergah açık şekilde. Haritalar sokak, bina ve kurum bulmaya, uydu haritasını ve cadde panoramalarını görüntülemeye yardım eder. Yol haritası ve yol tarifi ile hepsi aşağıda.


Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Haritalar trafik durumuna göre toplu taşımayla veya kendi aracınızla rota oluşturmanıza, uydu haritasını ve cadde. Nasıl giderim, yol tarifi al, yol haritası, nereden nereye nasıl gidilir, yol güzergahı öğren, kaç km, kaç saat, harita üzerinden yol tarifi al, adres öğren. Pek çok akıllı navigasyon özelliği, muhteşem 3D çevrimdışı haritalar ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde olağanüstü navigasyon deneyimi sunar. Turkiye Karayolları Haritası.


Harita üzerine tıklayarak istediğiniz kadar büyültün. Toplam yol ağı uzunluğu: 66km. Kurumlar hakkında ayrıntılı bilgi verir, trafik durumunu hesaplayarak aracınızla, toplu taşımayla, bisikletle ya da yürüyerek en uygun yol tarifi ile istediğiniz noktaya ulaşmanızı sağlar.


Detaylı Yol Haritası mı aradınız? Türkiye haritası sayfamızda. Navigasyon Cihazları’’ kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.


Bunların dışında mahalle adreslerini yol tariflerini uydudan görüntüleri izleye bilirsiniz. Tüm detaylı bilgiler ile mahalle adreslerinden yol tariflerine kadar sizlere yol navigasyon bilgilerini vermektedir. Tüm illerimizin, ilçelerimizin, köylerimizin ve mahallelerin haritası uydudan çekilmiş görüntüler ile numarasına kadar ayrıntılı bir şekilde sunulmaktadır. Varsa sokak görünümü de bu alanda gösterilecektir. Zira her akıllı telefonda kullanabileceğiniz pek çok navigasyon uygulaması var.


Farklı farklı amaçlar için dizayn edilmiş bu uygulamaların kimi arabada kullanmak için kimi off-road yürüyüşlerde kullanmak için tasarlanmış. Fakat hepsi de aslında tek bir özelliği sunuyor: harita ve yol tarifi. Gösterildiği yerler genellikle kağıt üzerinde, araçlarda navigasyon, cep telefonlarında ise gps iledir.


Ankara yol haritası navigasyon

Aşağıda haritanın küçük ve büyük boyu vardır. Başarsoft Haritası kullanan navigasyon yazılımları için harita güncelleme seçenekleri aşağıdaki gibir. Samsung cihazınızda çalışan iGO navigasyon yazılımı ile alaka her türlü soru ve sorunlarınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Rotanızı oluştururken ilki en hızlısı olmak üzere tane alternatif sunar. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz.


Cihazların güncelleme web sitelerinde ayrıca diğer ülke haritaları da yer almaktadır. Bu siteler üzerinden istediğiniz ülke haritalarını satın alıp cihazınızda kullanabilirsiniz. Güncelleme nasıl yapılır?


Ankara yol haritası navigasyon

Direkt uydudan yapılabilir mi? Yol trafik gideceğiniz yol tarifi, yol bulma konularında sizlere yardımcı olacak uygulamalardır. Yol Durumu ve Trafik Yoğunluk Haritası (Canlı Takip Et) Trafik durumu sayfamızdan anlık olarak yol durumu takibi yapabilir, trafiğe kapalı olan yolları görüntüleyebilir ve alternatif. Yeni karayolları inşaatları sebebiyle haritada güncelleme yapılmış olabilir.


Mapfactor de ücretsiz bir navigasyon uygulaması oy ortalaması 4. Yandex’in oluşturduğu bu uygulama da size ücretsiz navigasyon hizmeti sunuyor. TomTom, yeni pazarlara açılma. Ilçe seçimi yaparak başlangıç ve varış noktalarını belirleyin.


Harita güncellemeleri hangi sıklıkta yapılmaktadır ? Ankara’nın panoramaları cebinizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar