18 Mayıs 2016 Çarşamba

Çam otel kızılcahamam

Çam otel kızılcahamam

Türkiye’nin en iyi termal otel seçenekleri arasında yer alan. Her odasında muhteşem çam manzarasının yer aldığı Çam Termal. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın!


Çam otel kızılcahamam

Thermal Resort otel yarım pansiyon konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Satarken vadedilenler sonrasında yapılmıyor.


Bölgede yapılan kazılarda Hitit döneminden kalma eserlere rastlanması da ilçe tarihinin milattan önceye dayandığını ispatlar nitelikte. Otel yorumlarını okuyun. Arzu ederseniz tesis içerisinde voleybol, futbol, bilardo, tenis ve masa tenisi oynayabilirsiniz. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap.


Çam otel kızılcahamam

Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap. Tek bir odada konaklaması kabul eden otel sayısı oldukça sınırlıdır. Bay-bayan ayrı termal havuzlar, spa, sağlıklı yaşam merkezi, Türk hamamı. Yeşilin en güzel tonunu bir arada bulabileceğiniz mükemmel bir tatile çıkmaya hazır olun.


Ankara- İstanbul karayolu üzerinde, 16. Kızılcahamam mevkiinde yer alan otelde 2adet oda bulunmaktadır. Karlar altında sıcacık bir yuva düşünün içinden sımsıcak şifalı termal suyuyla, ferah dekorasyonu ve mimarisi ile tam size.


Yani gerçekten çok yazık güzel bir konumda güzel olanakları olan iyi bir otel şuncacık birkaç küçük ama sonuçları büyük olan birkaç şeyi nasıl gözden kaçırıyorlar. Hotel Contact Information. Türk ve uluslararası mutfaklardan lezzetler servis ediliyor. Tesiste balayı misafirlerine özel hizmetler sunuluyor. En uygun fiyatlardan faydalanmak isin hemen bizi arayın.


Yarım Pansiyon: Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği. Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Tesisin her odasında klima ve minibar vardır. Yazın yemyeşil çam ağaçları, kışın da bembeyaz karla size huzur verecek. O günkü haliyle beğeni kazanan otel, zaman içinde aralıklı olarak badireler atlattı.


Bitti, battı ve Çam otelinde hayat bitti denildiği bir anda, yetkililerin gayretleri ve Oğultürk’lerin kararlı ve cesur tutumları sonucu yeniden imar ve. Lüks detaylar lobiden odanıza kadar size eşlik edecek. Tamamı orman manzaralı odaların bir kısmında odaya özel jakuziler var.


Tüm konuklarına aynı özel ve lüksü sunan otelde engelli misafirlere özel odalar da bulunuyor. Yenice Mahallesi Soğuksu Cad. TARİFELER Duşlu Çift Kişilik Oda Fiyatı Geceliği 120. TL Kişilik Apart Odalar Küvetli Oda Fiyatı Geceliği 200. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir.


Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 4. Lt, benzinli bir araç ise 6. Doğanın ortasında, huzur ve mutluluk dolu bir ortamda, sağlık dolu bir tatil yapıp ruhen ve bedenen dinlenmek istemez misiniz? Detaylı bilgi ve rezervasyon için web sitemizi ziyaret edin!


Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Muhteşem bir doğanın ortasında yer alan otel, çam ağaçlarıyla bezeli dağlar arasında yer alır. Kartsız, İster Taksitle Ayırtın!


Sadece gün kaldığımız bu güzel otelde, o gün boyunca çam ormanlarının huzur veren atmosferi içinde tazelenip, yenilendik. Kizilcahamam kafa dinlenecek çok güzel bir yer gidildiğinde yapilmasi gereken soğuksu milli parkinda müthiş çam havasinda mangal yapilir ve kaplicalara girilir en iyi iki rekreasyon faaliyeti önerilir. Her yaş grubuna hitap eden masa tenisi keyifli zamanlar geçirmek için tercih edebileceğiniz salon sporlarından bir tanesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar