10 Mayıs 2016 Salı

Duolingo arapça

Duolingo arapça

Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak Arapça öğren. Practice online on duolingo. Fakat hiç bir dilde arapça öğrenebileceğiniz bir uygulama yok. Etkinleştirdiğiniz takdirde hem kelime antrenörünü hem de PONS.


Arapça bilgi: Kolay Bizim dersler ve egzersizler ile kolaylıkla Arapça dil öğrenin. Arapça dilini öğrenmek istiyorsanız, bu uygulama yararlı araçlar ve alıştırmalar bulacaksınız. Her zaman Arapça okumak istedim, biz bizim Arapça sınıflar, öğreticiler ve dersleri takip etmek önerilir.


Ama bakıyorum İngilizce bilenler için dahi Arapça dili gelmemiş. Gönüllü çalışmasıyla yapıldığı söyleniyor. Bunlar: Modern Standart Arapça, Klasik Arapça (Kuran Arapçası), Âmmice (Halk Arapçası). Duolingo - Bedavaya İngilizce. Hangi tür Arapça’yı öğrenmek istediğine karar ver: Modern Standart Arapça.


Eğer ilgin belli bir Arap ülkesi ile sınırlı ise, en mâkul yol Modern Standart Arapça olarak bilinen genel Arapça’yı öğrenmektir. Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü.


Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Busuu dil öğreniminde dünyanın en büyük sosyal iletişim ağıdır. Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan dünyanın her tarafındaki anadilini konuşan kişiler ile ücretsiz olarak bağlantıya geçin.


Biliyorum, eski alfabemiz ile Arap harfleri arasında farklılıklar var, ancak gene de bir başlangıçtır diye düşünüyorum. Bir yerden başlamak iyidir. Bilindiği üzere Twitch, ile beraber başlıca canlı yayın platformları arasında geliyor.


Almanca, İtalyanca, Çince, Japonca, Portekizce ve Arapça yer alıyor. Muhtemelen bu yeni ortaklık dil öğrenmek isteyenler için çok büyük bir imkan sunuyor. Arapça Öğreniyorum - Resimlerle Arapça kelime bilginizi geliştirmekte ve çeşitli soru türleriyle Arapça bilginizi ölçmekte yardımcı olacak görsel ve kullanışı kolay bir uygulamaÇoktan seçmeliBoşluk doldurmaDinle-CevaplaResim-ikon Seçmeliolarak Arapca.


Duolingo arapça

Arapça, öncelikle Kuzey Afrika ve Arap Yarımadasının büyük kesimlerinde konuşulmaktadır. Tamamen istediğiniz dilleri öğrenmek için uygulama. Hem öğrenin hem eğlenin.


Dil öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli. Bu hizmetin kullanımı tamamen ücretsizdir. Program başta en çok konuşulan diller üzerinden ilerleyecek. Arapca ögrenmek isteyen herkesin kolayca istifade edebilecegi vede sifirdan baslayanlarin rahat anlayabilecegi tarzda hazirlanmis dersler.


Lakin şöyle bir ilginçlik var. Her ne kadar farklı kulvarlarda çalışsalar bile, ikisini bir araya getiren önemli bir proje bulunuyor. Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama.


Bir dil bir insan lafının çok daha geçerli olduğu bu zamanda, online hizmet veren uygulamaların sayısı da artıyor. Siz değerli üyelerimizin dua ve desteği ile günden güne büyüyen arapcadersi. Smell of Paper 35views. Türkçe cümle çeviri nedir?


Yabancı dil öğrenirken kullandığınız ana dili de arşivleyerek tüm dünya için bir kaynak oluşturuyor. Arapça Öğreniyorum, çeşitli türlerde sorular sorarak kullanıcıların Arapça öğrenmesine yardımcı olan bir dil öğrenme uygulamasıdır. Uygulamada çoktan seçmeli, boşluk doldurma, dinle - cevapla, resim - ikon seçmeli olmak üzere farklı kategorilerde sorular bulunmaktadır. Fakat geliştirmelerin devam ettiği söylenmektedir. OS uygulaması için buraya.


Bu sitede insanlarla sohbet edilebiliyor. Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Fransızca dersleri: Nasıl okunur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar