2 Mayıs 2016 Pazartesi

Btk isimden numara sorgulama

Acil Yardım Çağrı Hizmetleri Hesap Numaralar. Telsiz Hizmetlerine İlişkin Formlar Telsiz Ücretlerine Esas Bildirim Formları Güvenlik Sertifikası ve EMG (BTK-11). Numaradan isim sorgulama, isimden numara bulma yapabililir, bilinmeyen numara sorgulama işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.


Btk isimden numara sorgulama

Bu şirketler kendi abonelerine kendi baz istasyonları üzerinden hizmet verirler ve rekabet halinde bulunarak müşteri sayılarını arttırmaya çalışırlar. Turkcell isimden numara sorgulama ücretsiz alanlarsa doğru sonuç alabileceğinizi söyleyemeyiz. Gün içerisinde çeşitli telefon numaralarına ulaşabilmek için sorgulama yaparak isimden cep telefonu numara öğrenme işlemini gerçekleştirmek zorunda kalabiliyoruz. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom veri tabanları üzerinden isimden numara öğrenme işlemi gerçekleşir.


Turkcell, Türk Telekom mobil, Türk Telekom sabit ve Vodafone veri tabanları üzerinden bir sorgulama için TL ücretlendirilerek gerçekleştirilmektedir. Servis hizmetimiz RH-numaralı BTK lisansı ile sağlanmaktadır. Türkiye’nin her yerinden sorgulama gerçekleştirebilirsiniz. Yabancı ülkelere kapalıdır. Kayıtlı veri tabanında yer alan tüm numaraları numaradan isim sorgulama yada isimden numara sorgulama yaparak öğreneceksiniz.


Bunu yaptığını söyleyen siteler ve bazı android uygulamaları yada benzeri servisler kesinlikle yalan söylemektedir. Bazı web siteleri bu şekilde size ait gizli bilgileri ele geçirme niyetinde olabilir. Ve dolandırıcılık yapma imkanı bulunmaktadır. Gündelik hayatta emin ol çok fazla bilinmeyen numaralar aramakta ve karşındaki kişilerin de niyeti de belli olmayabiliyor. Sorgubankasi online numara sorgulama servisi olarak hizmet veren bir web sitesidir.


Sitede verilen tüm sonuçlar BTK’ dan alınan RH-0Rehberlik lisansıyla verilmektedir. BTK Tüketici İletişim Merkezi’ne 1Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir. Numara Sorgulama sistemleri hepimiz için çok önemli olan özel alanlarımızı korumaya yardım eder. IMEIİşlemleri Adına Kayıtlı HatSorgulama İnternet Veri Kullanım.


Numara bulmak ve isimden cep telefon numarası sorgulama yapmak için hemen hızlı numara sorgulama servisimizden sorgulama yap. Ser­vis hiz­me­ti­miz RH0nu­ma­ra­lı BTK li­san­sı i­le sağ­lan. Adını soyadını ve yaşadığı şehri yazmanız isimden numara sorgulama yapmanızı kolaylaştıracaktır. Rehber paylaşımına açık olan telefon numaralarını anında bulabilirsiniz.


Vodafone isimden numara sorgulama yapmak online servisimiz ile her zaman çok kolaydır ve istediğiniz zaman da bilgi kullanımınıza açıktır. Operatörlere ayrı ayrı mesaj atmanız gerekmez! Bilinmeyen numaraların kime ait olduğunu öğrenmenin en kolay yoludur. Hayatınızda zaman zaman tanıdıklarınız aklınıza gelir.


Numara sorgulama, bilinmeyen numaralar, isimden numara sorgulama sağlayan bir telefon servisidir. Onları aramak, bir sesini duymak isteriz. Aramak istediğiniz kişinin telefon numarasını kaybettiğinizde adını ve soyadını hatırlıyorsanız isimden numara bulma işlemini yapabilirsiniz. Nöbetçi eczaneyi bir telefondan öğrenebilirsiniz Banka şubelerinin numaralarını öğrenebilirsiniz İsimden numara sorgulama yapabilirsiniz Posta ve telefon.


BTK onayıyla hizmet vermektedir. Bilmek istediğiniz her şeyin cevabını veriyoruz. Tüm GSM operatörlerindenarama yapabilirsiniz. Sonuç Bulunamadığında Krediniz Düşmez!


Btk isimden numara sorgulama

OPERATÖR DE BAŞARILI SONUÇ = KREDİ ★ Tümü seçip sorgulama yaparsanız ve sonuç BAŞARILI ise krediniz düşer. Bundan dolayı BTK tarafından bu uygulamalar engellenerek kapatıldı. Ancak bu firmalara ücret ödemek istemeyen kişiler de bulunmaktadır. BU SAYFA KİŞİLERİN İZNİ OLMADAN NUMARA SORGULAMA HİZMETİ SUNMAMAKTADIR. Bu bilgiler ile o şehirde bulunan tüm operatörler aracılığı ile belirttiğiniz ad ve soyadın numaraları ekranınıza gelecektir.


Bu Hizmet BTK lisansı ile PLUSS TELEKOM İLETİŞİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından verilmektedir. Her sor­gu­la­ma i­çin üc­ret­len­dir­me tüm ver­gi­ler da­hil 7TL dir. Sorgulama amacınız arayan kim bulmak, isimden numara bulmak ya da güncel fatura tutarını öğrenmek ise Numara Kimin bu ihtiyaçlarınızı sizi yormadan, net ve temiz bir sorgulama yaparak karşılayacak bir servistir. Web sitemize girebilir SMS ile sorgulama yapabilir veya telefon hattımızı arayarak müşteri temsilcilerimizden destek.


Btk isimden numara sorgulama

Numarabil online numara sorgulama servisi olarak hizmet veren bir web sitesidir. Bu SMS bana neden geldi? BTK), elektronik haberleşme sektörüne ilişkin düzenlemeleri belirler.


Turkcell İletişim Hizmetleri diğer tüm operatörler gibi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu düzenlemelerine uymakla yükümlüdür. Sorgulama yapmak istediğiniz konu telefon numaraları ise güvenle kullanabileceğiniz sorgulama hizmetlerimizle yanınızdayız. Servisimizi numaradan isim, isimden numara bulmak, firma adı öğrenmek, elektrik, doğalgaz, su, telefon ve internet fatura tutarınızı görmek için kullanabilirsiniz.


Avea müşterileri farklı zaman dilimlerinde gün içerisinde kimliğini bilmedikleri kişilerden almış oldukları çağrıların kime ait olduğu konusunda fikir sahibi değillerse, istedikleri bilgiye ulaşma adına Avea bilinmeyen numaralar hizmetini kullanabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar