25 Mayıs 2016 Çarşamba

Rambo 4 full türkçe izle

Birdenbire tekrardan silahlanarak hala dimdik savaşçı rambo tekrardan eski günlerine dönecektir. Tayland-Burma sınırında devam eden en uzun sivil savaş mücadelenin 60. Kendisini dağlarda, ormanlarda ve denizde balık tutarak zamanını geçiren Rambo. Nehir üzerinde bir bot işletmecisi olarak sakin bir hayat süren john rambo için yeni bir macera kaçınılmaz görünmektedir.


Rambo 4 full türkçe izle

Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Tim Kang. Emekliliğinin tadını çıkarmaya çalışırken bir son görevin daha kendisini beklemekte olduğunu bilmemektedir. Diğer seri filmlerin aynı heyecanla izlenmesine karşın, 5. Yardım etmek için bu bölgeye Rambo’nun Vietnam’daki komutanı olan Albay Trautman gelmiştir. Rambo izle Amerikan askeriyesinde kendi askerlerini deneylerde kullanarak insanların nasıl yırtıcı olduğunu göstermek istiyor. Temelde askerleri birer ölüm makinesine çeviriyorlar.


Hiçbir askerin endişe, korku ve pişmanlık duygusunu yok ediyor. John Rambo, Tayland’da boş durmamak adına nehir üzerinde yaşadığı evi ile bir de insanlara kiraladığı bot ile uğraş vermektedir. Tüm bunlar içlerinde güzel bi manitanın olduğu misyoner bi gurubun kendisinden yardım istemesiyle bitecek tekrardan eski manyak rambo ortaya çıkacaktır.


Yorum Gönder Önceki Filmler Sonraki Filmler Ana. Fakat Misyonerler gelip nehir boyunca onlara rehberlik yapmasını istemektedir. Tayland a yerleşmiş olan john rambo bir nehirde bot işletmektedir.


Ama ramboyu yine birileri kızdıracak ve o yeşil bereli vietnam gazisi yine çığrından çıkacaktır. Son olarak kaliteli hizmetimizi ve sizler için çalıştığımızı görerek Rambo – Rambo: Last Blood full izleme imkanı sunmaya çalışırken bir beğeniyi çok görmeyin #128512; hdfilmcenneti1. Rambo artık tamamen kabuğuna çekilmiş Tayland da balıkçılık yapmaktadır. Merhaba sevgili film severler, bugün sizlere keyifle izleyebileceğiniz bir film paylaşıyoruz.


Yaşlanan Rambo hayatına Tayland’da devam etmektedir. John Rambo, Vietnam Savaşı’nın hemen akabinde küçük bir kasabaya dinlenmek için gelir. Kendini her şeyden uzakta tutmak için bir çiftlikte hayatına devam etmeye karar verir.


Türkçe Dublaj Film izle. Gündelik ve kısa süreli işler ile hayatını kazanma yoluna devam edecektir. Görevi,askeri haber alma tarafından esir tutuldukları belirlenen Amerikan askerlerinin izini bulmaktır.


Rambo (First Blood 2) izle, Rambo full izle, Rambo hd izle, Rambo türkçe dublaj izle, Vietnam gazimiz john rambo en özel operasyonlarda oldukca uzman olduğu için manevi babası tarafından hapisten çıkarılarak, tekrar özel bir görev ile vietnama gönderilir. Bir polisi öldürüp kırsala kaçan rambo için rambonun vietnamdaki komutanı çağrılır. FILM BILGILERI sene önce eklendi. Tayland’da Hıristiyan insan hakları misyoneri olarak görev yapan bir grup ortadan kaybolmuştur. Rambo izle, Rambo türkçe dublaj izle, Rambo full izle, Rambo hd izle, Aradan yıl geçmiştir.


Artık oraya yerleşmiştir. Rambo hayatını dağlarda balık tutarak yakaladığın yılanları satarak geçirmeye başlamıştır. Rambo izle, Rambo full izle, Rambo hd izle, Rambo türkçe dublaj izle, Vietnam gazisi bir şerifin tacizine maruz kalır ve sinirlenir tabi bu sinir onu kontrolden çıkarır.


Rambo 4 full türkçe izle

Rambo İlk Kan film izle, Özel görevlerde uzman ve bir okadarda başaralı olan Rambo, Albay Trautman tarafından hapishaneden çıkarılmıştır. Rambo bir polisi öldürüp kırsal alana kaçar. Görevlilerin, bu genç adamın köşeye sıkıştırıldığında tam bir ölüm makinasına dönüştüğünü anlamaları için mıntıkadaki silahlı personelin çoğunun hayatını kaybetmesini beklemek gerekecektir. Bir zamanların Veitnam gazisi ve tam anlamıyla bir ölüm makinası olan John Rambo, artık çatışmalar ve kovalamacalarla dolu o günlerinden uzak bir yaşam sürmektedir. Maria’nın torunu Meksika’nın sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur.


Bisikletler Animasyon Film izle. Tek başına bir orduyu yok etmesiyle tanındı. Fakat asıl gayesi haksızlıklarla mücadele etmektir. Efsanenin çekilen bütün filmleri sizler için bir arada.


Rambo 4 full türkçe izle

Kayıt Ol Giriş Yap Çıkış Anasayfa Yeniler Trend Tavsiye Ödüll ü. Serisi olan Rambo Son Kan Full izle menin keyfini yaşayacaksınız. Vietnam gazisi ve eski Yeşil Bereli John Rambo, başından geçen tatsız deneyimler sonucu şimdi artık inzivaya çekilmiş(!), para karşılığı dövüşerek budistlere yardım etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar