16 Mayıs 2016 Pazartesi

Siri ile ingilizce öğrenme

Ama, İngilizce öğrenme konusunda robotların sana yardım etmek üzere hizmetine hazır oldukların. Bu da açık ve net konuşma becerisi gerektirir. Eğer açık ve net konuşmazsan, bu robotlar seni anlamayacaktır. Hey aynı zamanda çağırma işlevide görür.


Siri’yi kişiselleştirerek onun daha da kullanışlı olmasını sağlayabilirsiniz. Siri’ye aile fertlerinizin kim olduğunu öğretin. Yabancı dilinizi öğrenirken ne kadar çok zamanınızı o dil ile geçirirseniz, öğrenmeniz o kadar kolay ve hızlı olacaktır. Sanal bir eğitmen edinin.


Siri, her gün yaptığınız şeyleri kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Materyal Olarak Kullanabileceğin En Beğendiğin Web Siteleri. Göz atmaktan keyif aldığın web siteleri İngilizce pratik yapman için harika bir öğrenme aracı olabilir.


WordReference forumları veya BBC Leaning English gibi web sitelerini kastetmiyorum. Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli. Duolingo ile İngilizce öğrenin.


Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.


Fakat teknoloji devi bu günleri geride bırakmaya hazırlanıyor. Bixby artık akıllı telefonlarla sınırlı kalmayacak. Siri Nasıl Türkçeleştirilir? O halde önemli olan, İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlerin, İngilizce öğrenme uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmasından ibaret.


Ve Busuu bunu etkileşimli olarak. Yerleşik Akıllı Telefon Asistanları. Günlük İngilizce konuşma yapmak istiyorsanız, akıllı cihazlarınızda bulunan sanal asistanı deneyebilirsiniz. Gerçek insanlarla sohbet için tıklayın.


Yapay zekâ, insanın düşünme yöntemlerini analiz ederek bunların benzeri yapay yönergeleri geliştirmeye çalışmaktır. Burada hem İngilizcenizi geliştirebilir hem de eğlenebilirsiniz. Bu derste bütün ingilizce aylar ve isimleri gösterilmiştir. Ingilizce ayların cümle içinde kullanılışı ve kısaltılması detaylı olarak anlatılmıştır.


Sıkça Sorulan Sorular Aşağıda yabancı dil öğrenme sürecinde velilerin sıklıkla sordukları temel sorulara cevaplar bulacaksınız. Bu ve benzeri soruların cevabı için Cihangir Okulları olarak her zaman yanınızda olduğumuzu lütfen unutmayınız. Bildiğiniz üzere normal yabancı dil öğrenme programlarında kelime ezberleme, grammer öğrenme, soru kalıplarına. Uygulamalardan faydalanın yada kurs alın.


Elektronik asistanlar ile öğrenmek istediğin dilde yani, bizim örneğimizde olduğu gibi, İngilizce olarak konuşmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Hal böyle olunca da İngilizce öğrenme yolları aranır. Gramer konuları ile birlikte yürütülmesi gerekli olan kelime ezberi pek çok kursiyeri ciddi oranda etkilemektedir. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı.


Bir dil bir insan” atasözü aslında her şeyi açıklıyor. Ingilizce, Ingilizce dilbilgisi ve Dilbilgisi hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.


Siri, çift çekirdekli Aişlemcinin gücünü kullanarak sesi işler ve 3G veya Wi-Fi üzerinden Apple ile görüşerek yorum yapar. Daha sonra sonuç olarak size bir aksiyon sunar. Burada eğer ek bir bilgi isterse size sorarak yanıtlamanızı ister.


Rahatsanız, başarılı öğrenme üretir. Evden ayrılmanıza ve farklı bir yere seyahat etmenize gerek yok. Sınıf Dikey İngilizce Çalışma Kitabı cevapları ile çözümleri Dikey yayıncılık İngilizce çalışma kitabı 9. Bir firma yetkilisi, gecikmenin sebebini açıkladı. Bankası mobil bankacılık uygulaması İşCep ile ihtiyaç duyduğunuz her an bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin.


Siri ile ingilizce öğrenme

Mobil şube şimdi burada! Emin’in İngilizce ile imtihanı (VİDEO) konulu haberimizde ShiftDelete.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar