20 Mayıs 2016 Cuma

Cep telefon kodları

Gizli menüler, saklı fonksiyonlar: Sizlere cep telefonunuzdaki tüm potansiyeli açığa çıkaracak ve mobil hayatı daha rahat hale getirebilecek kodları ve tuş kombinasyonlarını açıklayacağız. Sizlere Nokia, Sony Ericsson, Samsung ve diğerlerine has gizli kodları biliyor muydunuz? Avantaj: GSM kodları cep telefonu modelinden bağımsız çalışıyor.


Cep telefonunuzdaki kodları ve tuş kombinasyonlarını anlatalım. Bazen projelerimizde kullanıcıdan telefon numarasını girmesini isteriz. Amacımız kullanıcının form doldurma süresini kısaltmak olduğu için de ilk alan kodu hanesi için HTML select box ile seçim yapılmasını sağlarız.


Aşağıda ülke alan kodları ve GSM operatörlerinin ilk numaraları birleşik olarak verilmiştir. Türkiye için 9kodu herhangi bir Türk GSM operatörlerinden. Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır.


Cep telefon kodları

Bütün telefonlar için kodlar. Uluslararası telefon kodlarını kullanarak yurt. Gönderen: Webmaster Görüntülenme 11. Samsung, HTC ve diğer android telefonların arama ekranında bu kodları yazınca ne çıktığına inanamayacaksınız.


En iyi cep telefonu kodları Sony. Telefon hücresel yayına açık konumda olmalıdır. Samsung, Nokia ve Apple başta olmak üzere pek çok telefonda kullandığımız gizli kodları listeleyeceğiz. Etiketler: Bilmediğimiz cepteki gizli kodlar! Zaten bu şifre ve kodlar özel durumlarda gerekli olduğu için bir yerde bilinmesine de gerek yok.


Ayrıca ikinci el piyasa fiyatları da Ceptown. XX XXX XX XX şeklinde hane daha gelmektedir. Bu hanenin ilk hanesi mobil operatörlere ait alan kodları ya da şehirlere ait bölge kodlarıdır.


Kodların arasında USSD kodu ve Telefona özel kodlarda bulunmaktadır. Kısacası Android işletim sistemine sahip olan bütün telefonlar üzerinde gizli kodları barındırmaktadır. Peki bu Android gizli kodlar ne işe yaramaktadır? Gizli kodlar telefon üzerinden istenilmekte olan bilgileri kolaylıkla ana ekrana getirmekte olan sistemlerden oluşmaktadır. Kullanımları oldukça basit bir şekilde.


Dünya ülkelerinin ülke kodlarını aşağıda bulabilirsiniz. Cep Telefonlarındaki İşe Yarar Gizli Kodlar! Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır.


Bazı durumlarda telefon operatörleri yurt dışı aramaları kapatmış olabiliyor. Ancak Kanada ülke telefon kodu ile Amerika telefon kodunun aynı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Sadece İstanbul’da Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası olarak ayrım vardır. Diğer şehirlerde (Ankara ve İzmir de dahil) böyle bir ayrım yoktur.


Cep telefon kodları

NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor. Aşağıda cep telefonu kodlarını maddeler halinde yayınlıyoruz. Sizi arayan numaraların hangi ülke kodu olduğunu merak mı ediyorsunuz.


Aşağıda bazı ülkelerin cep telefonu kodları verilmiştir. Sizlerde bildiklerinizi burada bizimle paylaşabilirsiniz. Cep Nakit ile Game Sultan’da TL Değerinde Hediye Kampanyası. Vodafone Arnavutluk (Sesli Konuşma) Ülke Kodu. Kıbrıs Taksi ile ada içi tur yapmak isteyen müşterilerimiz ada içi turlar : sayfamızı.


Almanya telefon kodları, Şehirler telefon kodları ve Almanya Hakkında bilgiler. Telefonunuzda temel bilgileri edinmek , ayarları yapmak için bu kodları kullanabilirsiniz. UKRAYNA’DA İLETİŞİM Ukrayna’ya ulaşmadan önce danışmanlarımız tarafından bir telefon hattı kullanımınıza verilecektir.


Yurtdışı ve gerek yurtiçi orada kullanmak üzere bir telefon hattına ihtiyacınız olacaktır. Ukrayna’da telefon operatörleri genelde kontörlü hat sağlamakta ve birçok internet ve konuşma paketleri sunmaktadır. Bu cep telefonu dışarıdan satın alabileceğiniz türden olmayacak size özel olacak ve en avantajlı yönü ise sizin maker kimliğinizi sonuna kadar yansıtacak. Programın döngüsünde ekran çözünürlüğü 240×3piksel olarak ayarlanıyor.


Rize telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar