5 Mayıs 2016 Perşembe

Sahibinden satılık daire şentepe pamuklar

Varlık satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 33. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Pamuklar Mahallesi kiralık daire ilanlarını sahibinden veya emlakçıdan olacak şekilde filtreleyebilir, fiyat ve özelliklerini. Ortalama Alan 1metrekare, ortalama birim fiyatı ise 2. Daire ilanları, satılık daire, sahibinden daire ve daire fiyatları. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır.


Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Yenimahalle pamuklar satılık daire sahibinden ilan için 95. Dai̇releri̇mi̇z kredi̇ye. Satılık Daire Emlak ilanları ve Fiyatları.


ALIN SATIN KİRALAYIN,EV DAİRE DÜKKAN ARSA. ALICI VE SATICI İLE KARŞILIKLI PAZARLIK. YENİMAHALLE-ŞENTEPE TELEFERİK HATTI AÇILIŞI. Ankara yenimahalle gayret mahallesinde sahibinden satılık evimiz metroya ve pazar yerine çok yakındır.


Giriş katı, ön cephe, geniş bahçelidir. Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Daireler brüt 18 net 1metrekare büyüklüğe sahip. Y STAR EMLAK Gayrimenkul Danışmanlığı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar