10 Mayıs 2016 Salı

Beni görünce yüzünü çeviriyor

This feature is not available right now. Anlattıklarının tamamen aynısını yaşadım , sevdigimi söyledim suratıma bile bakmıyor hemen kafasını çeviriyor selam bile vermiyor elimden gelenide. Asr-ı saadette iki tane Ebû Süfyan vardır, ikisi de Kureyş kabilesine mensuptur.


Beni görünce yüzünü çeviriyor

Biri Kureyş kabilesinin Hâşim oğulları kolundan, diğeri de aynı kabilenin Ümeyye oğulları kolundandır. Sayıları azalsa da militanlıkları ve azimleri ile ses getirmeye devam ediyorlar. Son olarak İstanbul’da üç meydanda, Taksim, Bakırköy ve Kadıköy’de birer hafta stand kurdular ve dertlerini geçmişte yangınlardan, daha nice sıkıntılardan kurtarmaya uğraş verdikleri İstanbul halkına anlatmaya çalıştılar. Mayıs Taksim’de Türk-İş başkanı Mustafa Kumlu’nun.


Adam yüzünü bana doğrulttu, bir iki saniye baktı. Erhan,kardeşim ne yapıyorsun burada ? Seni görmek ne güzel tesadüf”. Elini sıkmak için elimi uzattım.


Paşa elinin kirli olduğunu göstererek bileğini öne doğru uzattı. Bileğini sıkıp sırtını sıvazladım. Her zamanki gibi yine karşılaşacaktık. Ama o beni görünce yüzünü çeviriyor , yolunu değiştiriyor ve tanımıyormuş gibi yapıp ortadan kayboluyordu. Okulda yine karşılaşıyor ama yüzüme bakmıyordu.


Ama bir doğruyu bilmiyordu. Read uzak durmak from the story SERSERİ by buse_ulucan with 3reads. Ertesi sabah pembe rujumu sürdüm.


Duvarları Metin’in fotoğraflarıyla dolu salonda tek. Benim acım hâlâ soğumadı, sürüyor diyor. Yanım benim bıdıkta yüz üstü yatıyor ben yan çeviyorum.


Diyorum ya yanında olmayınca yatırmıyorum kapatıyor yüzünü. Ama doktorlar yanındayken kas gelişimi. Bu film çok tutmuş belli ki, Cüneyt Arkın ve Türkan Şoray peş peşe iki film daha çeviriyorlar. Aşk Mabudesi’nde, yine daha önce iki sevgili ayrılıyor ve erkek karakter kör oluyor.


Cüneyt Arkın Hülya Koçyiğit’le benzer bir olay örgüsünü içeren Adını Anmayacağım filmini de yine bu yıllarda çeviriyor. Dağlarca’yı küstürmüşüm. Bana yüzünü dönme gece oluyor sanıyorum. Görmeden seni isteyen gönlüm, görünce nasıl dayansın. Sen benim şarkımsın, herkesin dili dönmez.


Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, bir ayrılığı var bir de. Bildiğiniz gibi artık herşey sanal alemde dönüyor. Okuldan kızın birisi var facebookta eklemiştim bunu 2-haftadır gayet güzel muhabbet ediyoruz herşey yolunda ama okulda beni görünce kafasını başka tarafa çeviriyor acaba utanıyormu yoksa beni istemiyormu siz ne dersiniz ? Zerrin Özer’in Zekeriyaköy’deki villasının bahçesinde gerçekleşen törenle. Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Kenan İmirzalıoğlu seni deli gibi kıskanırdı!


Boy sende pos sende endam sende! E yetenekli bir insansın aynı zamanda. Sevgi öpmesi, merhamet öpmesi, şefkat öpmesi, hürmet öpmesi, şehvet öpmesi diye beş kısma ayıran İslâm âlimleri, Allah rızasıyla olduğu takdirde hepsinin ibadet sayılacağını ifade etmiş, çocukların öpülmesini de rahmet olarak değerlendirerek bunu bilhassa şehvânî olan öpmelerinden tamamen ayırmıştır. Kendinden tiksiniyormuş gibi yüzünü buruşturuyor. Bir süre hareketsiz kendini izledikten sonra oradan uzaklaşıyor.


Beni yanlarında istemiyorlar. Aylin KÜÇÜK KIZ’ı görünce gülümsüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar