26 Mayıs 2016 Perşembe

Sprey lastik parlatıcı

Lastik bakım ürünleri kategorisinde jant temizleme ürünleri açısından da zengin seçeneklere ulaşabilirsiniz. Lastik Parlatıcı Siyahlaştırıcı Maxwash Kg (direk Kullanım ) 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. FGold Lastik Koruyucu Ve Parlatıcı 6Ml. SONAX lastik parlatıcı, lastikleri parlatmak için özel olarak üretilmiş üstün kaliteli bir üründür.


Diğer silikon içerikli lastik parlatıcılardan ayrı olarak SONAX’ın üstün kalitesi ile üretilmiştir. Stac Plastic lastik parlatıcı sprey 4ml. Carpex Klima Temizleyici Sprey 2ml.


Tüm yerli ve ithal otomobillerin lastiklerine kullanıma uygundur. Profesyonellik gerektirmeyen, kolayca uygulanabilen bir üründür. Arap sabunu lastik parlatıcı etkiye sahiptir. Ancak kullanılacak miktara da dikkat etmek gerekir.


Herkesçe bilinen içecek kola içerisine bir küp şeker koyarak etkili bir lastik parlatıcı sprey elde edilebilir. Arabanızın lastiklerini parlatmak için gerek toptan gerekse perakende satın almak için en güzelini arıyorsunuz. Oto Moda, oto aksesuarı. Lastik parlatıcı aracınızın lastiklerini temizler ve parlatır.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Bence sprey cila işe yarıyor. Ama lastik parlatıcı kola ve arap sabunu ile yakaladığımız parlaklıktan farklı bir parlaklık sağlamadı gibi geldi bana.


Selsil Teknik Spreyler, özel formülleri sayesinde yüksek kalitede temizleyici ve yağlayıcı ürünlerdir. ParlatıcıTemizleyici Sprey AUTOMİX SÜPER JANT TEMİZLEYİCİ VE PARLATICI 5ML ₺2KDV Dahil ₺3KDV Dahil Favorilerden Kaldır. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin!


Bitenekadar İç Giyim Özel. Lastiklere özel görünümlü siyah parlaklık kazandırır. ZELLİKLERİ ve FAYDALARI. Lastik Temizleyici ve Parlatıcı Sprey Lastik, jant ve jant kapaklarındaki fren tozu, yağ ve yol izlerini ortadan kaldırır.


Sprey lastik parlatıcı

Kuruma, çatlama ve güneş ışınlarına karşı koruyucu parlatıcı siyah bir film bırakır. Antistatik kir tutmayan koruyucu bir tabaka oluşturur. Tüm tekerlekli taşıtların lastikrini tek seferde kolayca temizler, Lastiği nemlendirerek kurumayı önler. Sıcak~soğuk çatlaklarından, kuruma çatlaklarından ve güneş ışığının zararlı etkilerinden korur. Misyonumuz ise insanların ürünlerimizi kullanınca sözde değil özde memnun kalacağı seviyeye çekmek ve yıllarca burada tutmak olarak özetlenebilir.


Ayrıca plastik tamponlar için idealdir. Multi Signum Sprey beş uygulama için kullanılır: korozyon koruması, ya. AIRMANRESQPRO 37TL ÜRÜNÜ İNCELE. MCGARD 12TL ÜRÜNÜ İNCELE.


Kauçuk VE plastik parçaların bakımı yapılır,lastik,motor,deri döşeme,tampon,torpido,motor ve tüm plastik aksamaları korur parlatır Siparişleriniz aynı gün kargo veya anlaşmalı ambar ile gönderilmektedir,ürünlerimizin tamamı kendi ithalatımız olup orijinal paketinde gönderilmektedir 1müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. Araç lastiklerinin parlaklığını korumak ve bakımını sağlamak için geliştirilmiştir. Lastik üzerinde oluşan leke ve kirleri temizler, eski rengine kavuşmasını sağlar. Uygulandığında parlaklık uzun süre kalıcı olur. Uygulama Yeterli miktarda lastik parlatıcı ürünü sprey şişesi ya da temiz bir sünger yardımı ile kuru lastiğe uygulanır.


Etki Süresi Yol ve hava şartlarına bağlı olarak lastik parlatıcı 2-gün etkisini sürdürür. Shimano Bıke Polısh Parlatıcı Sprey 125ml Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir. Aracınız için herşey otomarketin. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir. En ileri teknoloji lastik parlatıcı ürünümüz!


Sprey lastik parlatıcı

Ucuz fiyat ve kalitenin keyfini çıkarın. HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar