18 Mayıs 2016 Çarşamba

Üzerimizde taşıyabileceğimiz dualar

Takı dünyasında ayrı bir yeri olan yarı değerli taşlar, güzellik merkezlerinden sonra dekorasyon amaçlı olarak evlerde de yerini aldı. Genellikle şeyhler ve iyi niyetli hocalar dua, salavat kısmı fazla ama ayet kısmı onlara nazaran az olan muskalar, yazılar hazırlarlar ki kişiler abdestsiz de bunları üzerinde taşısınlar diye. Bunları da fotokopi ile yarar derecesini görünceye kadar çoğaltılıp üzerimizde taşıyabileceğimiz gibi yatarken de kullanabiliriz.


Bütün bunları okuma ve üzerine de üflemek onların güçlerini daha da artırır. Tabii bunlar geçici ve rahatlatıcı tekniklerdir. Cinni şeytanlardan tamamen kurtulma yolları değildir. Most used tags Total likes.


Bir cuma akşamüstü evde, masa başındayız, haftanın bütün yorgunluğu üzerimizde. Yarın Erdoğanlara gidiyoruz” dedi babam. Uzun zamandır istediğim ama yerleşme telaşından gerçekleşmeyen dileğimi nihayet babam söylüyordu; Şeriflerin yeni evine gidiyoruz! Cumartesi olacak ve biz yeni muhitinde civanımın evine gideceğiz.


Pluton, Cennet’ giderken ‘arınma’ yaşadığımız alandır. Ruhsal borçlarımız, günahlarımız, biriktirdiğimiz negatif karmik yükler gün gelir bünyede kanser olarak aşikar olur yada bizi üzen bir kişi olarak fiziksel alemde vücut bulur. Gidenlerin yüklerini tuttukları, hallerini düzelttikleri haberleri geliyordu hep. Anası önceleri çok diretmiş ama sonunda gönülsüz de olsa razı olmuştu bu gurbet işine.


Biricik oğlunu yaban ellere yolcu ettikten beri zayıf, çelimsiz elleri hep onun ardından hayır dualar etmek için kalkıyordu Yüce Dergaha. Vericilik, acıma ve merhanet hislerimiz artabilir ve yardımlaşma adına yarışa girebiliriz. Bu saatlerde rüyalarımızda aktifleşme görülebilir. Mistik, dini ve ruhani çalışmalar yapmak, bu konularla ilgilenmek adına oldukça uygun bir transit; rahatlıkla dualar, niyetler ve bazı ritüeller yapılabilir.


Zor doğrusu, darağacına gönderilen gençlerin yeniden konuşulduğu-hatırlandığı Mamak, Diyarbakır cezaevlerinde yaşanan vahşetlerin ka-ranlık gölgesinin halen üzerimizde dolaştığı zaman diliminde kapkara bir zaman diliminin hesaplaşması sembolik kalacak bir değişiklikle de olsa yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar