13 Mayıs 2016 Cuma

Ankara belediye başkanı 2018

Ankara belediye başkanı 2018

Gökçek sonrası toplu taşıma saatlerini yeniden düzenleyen, su. Yerel Seçimlerinde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. NÜFUSA GÖRE BELEDİYE BAŞKANI MAAŞLARI.


Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte,Anadolu’nun yöresel lezzetleri gençlere tanıtıldı. Ortak önerge ile aday gösterilen Tuna, yapılan oylamada 1oy aldı. Seçimde, 1oy kullanılırken, boş, geçersiz oy sayıldı. Belediye başkanları listesi.


GÖKTÜRK AİLE YAŞAM VE EĞİTİM MERKEZİ. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Turgut’a ziyaret. Mahallesi İlave-Revizyon İmar Planı. Devamını okumak için tıklayınız. Genel Seçimlerinde Kayseri.


Ankara belediye başkanı 2018

Tuna yapılan seçimde yeni başkan oldu. Mustafa Tuna’yı aday gösterdi. Olayın asıl mağduru şahsım olmasına rağmen, seçimi kaybedeceğini anlayan rakibimin ve bazı çevrelerin tamamen algı oluşturma adına yürüttükleri bu çirkin kampanyanın kalıntılarını yaşıyoruz. Sorusunun cevabını sizler için derledik.


Eğitim ve Öğretim Yılı Sonu Mesajı;. Aradığınız haberi bulamadınız mı? Dönemi Bütçe Hazırlama Rehberinde Temsil, Ağırlama, Tören ve Fuar Organizasyon Giderlerine ilişkin düzenlemeye.


Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. YHT kazasında kişi öldü sorumlular ortada yok! Ankara için aşırı sıcak uyarısı! Bizde kin, husumet, garez yok.


Bu isimden birisi başkanlık koltuğuna oturacak. Aksakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçim hazırlıkları ile aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Karar’a hemen abone olarak abonelerimize özel avantajlardan yararlanın. Sürprizin mimarı ise Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı.


Ankara belediye başkanı 2018

Bölge Milletvekili Adayı olarak seçimlere katıldı. Küçükyaylalılar “Hoşgeldin Yeni Yıl” Etkinliğinde Buluştu. Güreş Takımımız Minikler, Yıldızlar ve Gençlerde Türkiye Şampiyonu olmuşlardır. Ciddi hasar var, tespitleri yapılıyor.


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. Kitapçıkta, belediyenin borç durumundan alacak durumuna, tasarruf tedbirlerinden personel sayısına kadar birçok bilgi kamuoyu ile paylaşıldı. Evli ve çocuk babası olan Ayhan Yılmaz iyi derecede Arapça bilmektedir.


Yavaş, ilk 1günde israfla. Ameliyat noktasında da tabii, hastaneye yatacaksın. Geçtiğimiz pazar günü teşkilat temayülü yapılan partide artık kimin hangi ilçeden aday olacağı konuşuyor. MANSUR YAVAŞ RESMEN BELEDİYE BAŞKANI!


YÖK’ten Üniversitelerde Güvenlik Kararı! Mehmet Akif Ersoy Vefatının 82. KAPAK DEDİĞİN BÖYLE OLUR : ATATÜRK ! Melih Gökçek ile arasında. Galeriler Videolar Yazarlar. Tuna, Bir hayvanın satışının, çok doğru olmadığını.


Bunların her gün analizini yapıyoruz. Gönül rahatlığıyla içebilirsiniz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar