17 Mayıs 2016 Salı

Torbali incircik

Dağların arasında, saklı bir cenneti andıran İncircik’in içerisinden küçük bir de dere geçmektedir. Ana Tanrıça’nın Kenti Torbalı. Tarihin en eski çağlarından bu yana çeşitli uygarlıkların merkezi olan, ismini antik çağın ünlü şehri Metropolis’ten alan Torbalı, her ne kadar tarım ve sanayisiyle öne çıksa da bağrında gizlediği köklü geçmişin izleriyle kültür ve turizmde de adından sıkça söz ettiriyor. AKSAMDAN hazirligimizi yaptik. Bu güne kadar hiç gitmedigim sadece adini duydugum Incircik Deresine gidiyoruz.


Biliyorsunuz, havalar oldukça sicak, dogrusu insan bunaliyor. Piknik arkadasim, Torbali’nin da degeri sayilir, geçen ay aramizdan göçüp giden, arkasinda han hamam degil sadece duvarlarda resimleri kalan Yusuf Akdere’nin oglu, esi (emekli ögretmen)ve çocuklari anaokulu. Buluş ailesinin acı günü. Torbalı’da kişi aynı yöntem ile dolandırıldı. Moovit Karakızlar İncircik konumuna toplu taşıma kullanarak gitmenin en iyi yolunu bulmanıza yardım eder ve Torbali için güncel Otobüs veya Tren saatleri ile adım adım yol tarifi sunar.


Mart Cumartesi günü saat 10. Gölet ve İncircik Deresi Karakızlar’ın vitrini oldu. Karakızlar’daki gölet ve İncicik deresi son yıllarda yoğun ziyaretçi çekiyor. TORBALI MAH UYGUN FİYAT LÜX DAİRE.


Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir Şube Müdürü Cüneyt Çağlar, yaptığı açıklamada, sulama amaçlı yapılacak göletlerin yaklaşık 3hektarlık araziyi sulama. Metropolis Antik Kenti, Efeoğlu Tabiat Parkı, İncircik ve Key Museum gibi doğal ve tarihi güzelliklere ev sahipliği yapan Torbalı, yaşamınızı kolaylaştıracak özelliklere sahip mahalleleri ile öne çıkar. Home - About - Contact Mongabay. SÖZLEŞMELİ ÜRETİM ŞARTLARI. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu.


Hotels in Aegean Region: read hotel reviews, see photos, check location on the map, book hotels online. LLER hakkında ysfkck tarafından yazılan gönderiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar