12 Mayıs 2016 Perşembe

Bademler köyü urla

Bademler köyü urla

BADEMLER KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ. Doğu gps koordinatlarıdır. Köy tiyatrosu, oyuncak müzesi, küçük bir kafenin içinde bulunan meditasyon ve hobi salonu, ağırladığı ünlü isimleri ve festivalleriyle de farkını ustalıkla ortaya.


Ormanlardan ağaç kesip, tahta biçip odun satıyorlarmış. Hafta içi tesisimiz dışarıdan gelen misafirlerimize kapalıdır. Vi̇lla si̇te i̇çeri̇si̇nde 4mmüstaki̇l bahçeli̇di̇r. Bademler köyünün Tahtacı Alevi olan halkı 19. Yörüklerin kurduğu köy ismini çevresinde bulunan badem ağaçlarından almıştır.


Saatleri : Restoran ve Planlı Atölye Çalışmaları Cumartesi ve Pazar Günleri Uygulanmaktadır. Sanatsal bir köy diyoruz, zira köy içerisinde bir tiyatro salonu, kütüphane ve minik bir oyuncak müzesi bulunuyor. Köy halkının ve ünlü eserlerin. Balıklıova Köyü Karantina.


Sıkıyönetim dönemleri dışında hemen her yıl oyun sahneleyen Köy Tiyatrosu’nun. Hatta şanslıysanız bu köyde yılın belli dönemlerinde sergilenen tiyatro oyunlarına da rastlayabilirsiniz. Urla Mart Dokuzu Ot Festivali.


Yeşillikler arasında kıvrıla kıvrıla giden güzel bir yol. Yolu İzmir’e düşenlerin görmeden geçmemesi gereken, her köşesinde yeni keşiflere tanık olunacak Urla, unutulmayacak bir ziyaretin kapısını açık tutuyor. Peyzajı yapılı bahçe içersinde, adet meyva ağacı, adet limon. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb.


Bizi en çok etkileyen kısmı köyün kendisine ait bir tiyatrosunun olması ve sanata çok çok önem vermesi. Doğayla, tarımla ve köy yaşamıyla buluşarak üretimi ve köyün geleneksel kültürünü deneyimleme olanağının sunulacağı, tarhana yapımından taş kırım zeytinyağı. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir.


Otel, yıldızlı olarak yükselecek. Eğitim Öğretim Yılı okul ücretlerimiz belli olmuştur. TripAdvisor bu konuda bilgilendirildi. Köy yıllık geçmişi olan bir köy tiyatrosuna sahiptir. Rezidanslar, brüt ile 3metrekare, villalar ise 2ila 3metrekare büyüklüklerinde tasarlanıyor.


Bademler köyü urla

Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir. Son dönemde yapılan restorasyonlar sayesinde bir çok dükkanın ön cephesi otantik çehresini korurken, bu dükkanların arka taraflarına. Hijyenik olmadığı için tavsiye etmiyoruz, ama siz yine de merak ediyorsanız gidip görün. Fırsat hergün geçerlidir. Tiyatro bahçesinin hınca hınç dolduğu, sahne alan üniversite öğrencileri ve köy gençlerinden oluşan müzik gruplarının sunumları ayakta alkışlandı.


Mesaj Gönder Şikayet Et Sms Pasif Üye Resim Ekle Beğen (0) Takip Et (0) Sabit Telefon. B ademler-Çeşmealtı-Urla, (İzmir) Gündüz dolaşalım, akşam fotoğraflara bakar yazısını da yazarız derken, birikti de birikti. Her güzel yerin başına gelen, bu köyün başına da gelmiş ve bizim gibi büyük şehir göçebeleri burayı da basmış. BaBanne Kır Kahvesi Kahvaltı. Seferihisar ve Urla’ya sadece km.


Bademler köyü urla

Doğal Yaşam Köyü, yöre kültürü ve üretim yaşamının canlı kalmasına yönelik çalışmaların odağı durumunda. Kurulan atölyeler ile yöre insanı, yöresel ve geleneksel üretimlerini konuklarla yapmaya devam ediyor. Okul Aile Birliği olağan toplantısı gerçekleştirildi. Yeni Müdürümüz Görevine Başladı. Ayrıca Berlin film festivalinde Altın Ayı kazanan ilk türk filmi susuz yaz filmi bu köyde çevrilmiştir.


Köydeki okuma yazma oranı 1dür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar