31 Mayıs 2016 Salı

Kankaya komik sözler

Telefonumun şarjı olduğunda prize koşarken kendimi, yaralıyı içeriye yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum. Filmlerde adam bombayı patlamasına saniye kala imha ediyor. Ben saat olduğunu görsem bile korkudan.


Kankaya komik sözler

Haber güncelleme tarihi 02. En yeni en güzel en anlamlı sözlerin yer aldığı bu muhteşem sözler sitesinde sizler için şimdi de kanka sözleri hazırladık. Bu güzel kanka sözlerini whatsapp ya da kısa sms ile ya da dilerseniz sosyal medyadan paylaşın.


Bu sayfamızda kanka sözleri, kankaya güzel sözler, kankaya sözler, kanka ile ilgili sözler, kankama güzel sözler, kankaya anlamlı sözler, kankaya söylenecek güzel sözler konulu bir yazı hazırladık. Bu yalan dünyadaki tek gerçeğimsin sen kankam, sen benim hayatımda olmasaydın inan çekilmezdi bu yaşam. Gerçek bir kankaya sahipsen, dünyanın geri kalanına ihtiyacın yoktur.


Hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiç bir şey kırılan kalplere değmez. Bu laflar sana kapak olsun, fena oturttum helal olsun, tipin yok ki şeklin olsun, hadi canım yolun açık olsun. BUDA MI gelecekti başıma demiş.


Adamın biri yolda giderken Ne Olmuş ? Biz de bir eksiklik daha kalmasın istedik ve bu sayfamızda sevdiklerinizin doğum günlerinde onlara yollayabileceğiniz çok komik doğum günü mesajları hazırladık. Sevdiklerinize doğum günlerinde eğlenceli doğum günü mesajları yollamak isterseniz çok komik doğum günü mesajları sayfamız tam size göre. Bu güzel sayfada sizler için kanka için söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Kankaya İyi Geceler Mesajları.


Kankaya komik sözler

Hadi yat zıbar artık kanka, sonra sabah kalkamıyorsun derslere geç kalıyorsun. Biz kanka dediğimizi kardeşimiz gibi severiz ve asla onu yarı yolda bırakmayız. Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun.


Biz birbirimize kardeşim dedik asla birbirimizi yarı yolda bırakmayız, ben var olduğum sürece kardeşimsin kankam. Herkese kanka denilmez o zaman kankanın anlamı olmaz. Gündüz İle İlgili Sözler. Güzel Yeni Başlangıç Sözleri.


Baba Ve Kızı İle İlgili Sözler. Cennete tadilat mı var güzelim ne işin var dünyada. Bankaya borcun olacağına kankaya borcun olsun. Sen nesli tükenen bir hayvan türü gibi değerlisin yanımda.


Doğum gününe biraz neşe katmak için hazırladığımız komik, esprili ve güldüren doğum günü mesajları bu sayfamızda. Eğer komik sözleri resim olarak face ve twitter’da paylaşmak. Kan kardeşinden gelen kanka üzerine söylenmiş güzel sözleri burada bulacaksınız. Dün yere düşen bir kız gördüm. Vazgeçmek İle İlgili Sözler.


Sayfamızdaki kankaya anlamlı. Dost vuruluncɑ değil unutuluncɑ kɑhrındɑn olurmuş. Unsubscribe from Ayhan Paşa?


Ailemizden sonra hayatımızda ki en önemli kişilerden birisi olan kankalarımıza karşı böyle zamanlarında yanlarında olduğumuzu hissettirmek için tam yerindesiniz. Sizler için en güzel sözler yazılarını derledik. Siz de aşağıdaki dizelerin den birini veya birkaçını. Alçak Gönüllülük ile ilgili Sözler. Bu bayram ramazan bayramı olduğu için bende size anlamlı, güzel ve komik ramazan bayramı mesajları hazırladım.


Bayram mesajları paylaşımına başlıyorum. Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel’in keli kadar parlak olsun. Komik Doğum Günü Sözleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar