17 Mayıs 2016 Salı

Kim milyoner olmak ister soruları

Kim milyoner olmak ister soruları

Haberin detayları için tıklayınız. BİM aktüelde bu hafta uygun fiyatlı bulaşık makinesi! Ağustos ayında alınabilecek en ucuz sıfır otomobiller! Cevaplanamayan Sorular Yanlış. Bölümüyle yine nefesleri kesti.


Arka arkaya birçok yarışmacı ve haftalarca yayınlanan yarışmalarda sorulan bütün sorulan cevabını burada bulabilirsiniz. Anne karnındaki bebek hangisini yapamaz? Atatürk gibi düşünmek hangi ülkede kullanılan bir deyimdir. Oyunda size verilen Joker’leri kullanarak bilmediğiniz sorularda yardım alabiliyorsunuz. Sosyal medyada gündem olan genç Arda milyonluk soruya gelen yarışmacı, soruları.


Yarışma sunucusu Murat Yıldırım, Seyirciye sorma jokerinde seyircilere kaç saniye süre verildiğini sordu. Milyonist, yarışma programlarını sizin yerinize takip edip arşivlemeye çalışan kendi halinde bir sitedir. Bu kişiler Türk vatandaşları olduğu gibi yurtdışından kişiler de olabiliyor. KIM MILYONER OLMAK ISTER WHATSAPP BASVURU FORMU.


Program yoğun bir izleyici kitlesine sahip. Ne zaman saat kaçta ararlar telefon basındamı sitresli saatler geçirecekmiyiz. Pazartesi-Cuma aralıgında aranmaktadır , bu saatler dısında arama yapıldıgı görülmemiştir. Kendinizi o koltukta hayal edin ve bu testi. Milyoner soruları cevapları hakkında yarışmayı.


Hocam soruları kendimiz nasıl yazıyoruz. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Sonuçta bir TV şovundan bahsediyoruz, kimin daha iyi reyting yapacağını sezerlerse onu çıkartıyorlar. Bu da oldukça mantıklı yani. Bazıları binlerce lira kazanırken bazıları ise ilk. Sorular cumartesi akşamı yarışma ile aynı anda sizlerle beraber olacak.


Tüm soruları ve cevapları. Binlerce başvuru arasında şans bize de güldüğünde neler yapacağız bu sayfada onları paylaşacağız. Dini kavramları öğretmek için çeşitli formatta hazırladığımız onlarca. Yarışmanın sunucusu Murat YILDIRIM’ın yarışmacılara aşağıdaki soruları yöneltti, sorular gibi cevapları da aşağıdadır. Kim milyoner olmak ister adlı yarışma Cumartesi ve Pazartesi günleri Atv ekranlarında yayınlanmaktadır.


TL değerindeki soruya kadar ulaştı. Soru Saygınlığını yitirmeden bir işin sonlandırılması anlamında kullanılan söz hanesidir? Sorunun doğru cevabı aşağıda yer almaktadır. Televizyondaki yarışmayı takip ediyorsanız oyunu oynamakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Baraj soruları çok daha zor olacaktır.


Televizyonların en iyi bilgi yarışması kim milyoner olmak ister sizlerle. Artık sizde bilginizi ölçebilecek ve zamana karşı yarışacaksınız. Oyunda gerçekte olduğu gibi seyircilere soru sorabilir, çift seçenek joker hakkınızı kullanabilir yada telefonla bağlanmak hakkınızı kullanabilirsiniz. Nobel Edebiyat Ödülünü reddeden Rus yazar kimdir?


Kim milyoner olmak ister soruları

Sitemizi takip ederek güncel soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz. Soru Tahminleri yorum olarak belirtiniz. Kim Milyon İster oyununa benzer bir oyundur.


Sınıfa ait tüm ünitelerle ilgili binden fazla soru yazılarak hazırlanmıştır. Bilgi yarışması oyunu sevenler için 8. Joker hakları bulunan bu oyunda amaç soruları bilerek en yüksek para olan 5milyon dolara ulaşmaktır. Kategorimizden sorulan soruları ve yarışma devam ederken hangi yarışmacının kaç TL ödül ile yarışmadan ayrıldığını takip. Soruları cevaplarken süreye de dikkat etmeniz gerekiyor. Bu arada Joker haklarınızıda yarışmada kullanabilirsiniz.


Aynı zaman da bende programı takip ediyor, soruları ve cevapları anlık olarak sizlerle burada paylaşıyor olacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar