25 Mayıs 2016 Çarşamba

Istanbul hakkında ilginç bilgiler

Istanbul hakkında ilginç bilgiler

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Mynet Yurt Haber kalitesiyle İstanbul hakkında detaylı bilgiler alabilir, coğrafyası, tarihçesi, ekonomisi, ulaşımı, nufüsu ile ilgili merak ettiğiniz herşey. Türkiye’nin değil Dünyanın gözde şehirlerinden biridir. Asya ve Avrupa kıtalarına köprü vazifesi gören bu muhteşem şehir doğu ve batı kültürünü bir araya getiriyor.


Istanbul hakkında ilginç bilgiler

Boğazı’nın oluşumuna dair mitolojik hikayeler de bulunmaktadır. Megaralılar tarafından, bugünkü Sarayburnu civarında kuruldu. Roma İmparatorluğu’nun başkenti oldu.


Geçmişten günümüze rüyalar insan yaşamında önemli bir role sahip olmuştur. Roma döneminde bazı rüya analizleri Roma Senatosuna bile. Efsaneleri Tarihi çok eskilere dayanan, Dünya tarihinde çok önemli roller oynamış İstanbul’un elbette hakkında anlatılmış birçok İstanbul efsanesi bulunmakta.


Biz de İstanbul hakkındaki efsaneler arasından ufak bir derleme yaptık. Karides’in kalbi kafasının içerisindedir. Bilgiler Bunları Biliyormuydunuz? DNA sıyla bir Muz’un DNA sı oranında birbirine benzemektedir. Aklınızda hangi soru varsa.


Kadıköy hakkında bilgi arayanlar için keyifli bir çalışma yaptık. Kibritten önce icat edilmiştir. Biz de bu sebeple hem köprüye adını veren padişah Yavuz Sultan Selim, hem de inşası tamamlanan köprü hakkında birtakım detayları inceledik.


Istanbul hakkında ilginç bilgiler

Ayasofya Müzesi, Hristiyanlığın en büyük kiliselerinden birisi olarak inşa edildi. Benzin göstergesindeki ok işaretine bakarak araçtan inmeden arabanın yakıt depo kapağının ne tarafta olduğunu anlayabilirsiniz. Su samurları el ele tutuşarak uyuyorlar.


CIA, Rus konsolosluklarında casusluk için, Akustik Kedicik ismini verdiği programında, cerrahi yöntemle kedilerin içine mikrofon, pil ve. Faslıların birçoğu fırsat bulduğunda İstanbul’a seyahat etmek istediğini söylüyor. Derneği edirnekapı istanbul. The story of people road tripping across Brazil, Uruguay and Argentina, playing their music, sharing their foo meeting new people and. Sizleri Şaşırtcak bir birinden ilginç hiç duymadığınız en güzel ilginç bilgiler enteransan bilgileri sizlere hazırladık.


Yüksek dağlar üçüncü zamanda oluşmuştur. Alp Sıra Dağları, Ege Denizi üçüncü zamanda oluşmuştur. Mutlaka Gezilmesi Gereken Yeri in Etkili Aramalar : Gezilecek Yerler İstanbul surları, camileri, sarayları, müzeleriyle adeta yaşayan bir tarihtir. Bu tarihe tanık olabilmek, nostaljiyi hissedebilmek için çok uzaklara gitmeye gerek yok.


Kategorisi olmayan konular ile ilgili değişik, enteresan ve ilginç bilgiler. Dolma biberin arkasındaki çıkıntı adet ise erkek, adet ise dişidir. Erkek olan pişirmeye, dişi olan. Değişik, enteresan, tuhaf ve ilginç bilgiler.


Bebeklerin parmak emme, emzik ve biberon alışkanlıklarından dolayı oluşan open bite açılış ve kapanış bozukluğu, üst kesici dişler ile alt kesici dişlerin birbiri ile temas etmemesi nedeniyle oluşan bir ortodontik bozukluktur. Küçükkaya’nın programdan gün önce Ekrem İmamoğlu ile Taksim’de The Marmara Hotel’de yaptıkları görüşme tartışılıyor ifadesini. Kıtada Toprağı Olan Tek Metropoldür. Türkiyede Ki Hayvan Türü Tüm Avrupa Daki Hayvan Türünün Katı Kadardır.


Fotoğraf Çekmek İçin Mükemmel Bir Ortam Sultanahmet Meydanı. Gezilecek Görülecek Yerler Bu videoyu sonuna kadar izlediğinizde İstanbul’da gezilecek yerler, Tarihi yerler, Gezi Alanları, Kahvaltı yerleri, Parklar, Müzeler ve İstanbul Sahilleri gibi hemen hemen her şey hakkında bilgi sahibi. Paylaşımlara son gaz devam edicez.


Güzel Ülkemiz Türkiye hakkında büyük ihtimal daha önce duymadığınınız, ilginç, sıra dış, özgün bilgiler gelin beraber bakalım. Semtler İsmini Nasıl Almış? Gezilecek Yerlerin Listesi için tıklayınız… İstanbul’un tarihi yarımadasındaki (suriçi) Cankurtaran semtinde bulunan Akbıyık Camiî, İstanbul camileri.


Bizler de bu içerikte sizlere Kanada hakkında en ilginç bilgileri bir araya getirdik. Sağlık, Akupunktur ve Doğal reçeteler hakkında daha fazla fikir görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar