30 Mayıs 2016 Pazartesi

Kabak koyu bungalow

Sea Valley Bungalows, Uzunyurt: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Ağaç evler, hamaklar, tabiat aktiviteleri, meditasyon….


Kabak koyu bungalow

Tesiste açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Avalon is an intimate hideaway, sitting on the Lycian Way above the secluded bay at Kabak. We are situated just 2km from Butterfly Vally, 15km from Olu Deniz, which is on the the most photographed beaches in Turkey and 25km from the picturesque harbour town of Fethiye. Vadi yaz kış akan şelalesi, tertemiz denizi ve yeşilin her tonuyla, renk renk çiçekleriyle farklı bir atmosfere sahiptir. Kabak Koyu’nda Görülmesi Gereken Yerler.


Onlar geldiğinde daha mı güzeldi yoksa keşfe mi kurban gitti bilinmez ama tam bir hayal kırıklığı. Bol virajlı bir yoldan Kabak. Lilith camping is at kabak valley, fethiye.


Kabak koyu bungalow

GRAND CANYON TOUR - Skywalk, Guano Point, Hoover Dam, Helicopter and Boat Trip 4K - Duration: 13:08. Birbirinden güzel ağaç evlerimiz. Yeşili ve maviyi içeriye yansıtan bungalovlarımız doğayla adeta bütünleşmenizi sağlayacak.


Kelebekler Vadisi: masal diyarından gerçek dünyaya verilen özel bir hediyedir. Dinlendirici yoga tatilleri düzenliyor, günlük yoga dersleri sunuyoruz. Vadide insanın içine ürperti veren dik kayaları ve muhteşem deniziyle sanki bir hayal âlemine giriyorsunuz.


Her ahşap ev bir otel odasını oluşturur. Odalarda banyo, TV, klima ve internet mevcuttur. Balkonunuzda dağ ve deniz manzarasını izleyebilirsiniz. Burası biraz daha tarz bir yer.


Bu minibüs önce Ölüdeniz’e uğrayıp ardından saat süren bir yolculukla Faralya Köyü son durağına gidiyor. Glamping tatilin en iyi adreslerinden. Bu yürüyüş sırasında kırmızı beyaz taşlar size yürüyüşünüzde yol göstereceklerdir.


Pine Bungalow Çift Kişilik Oda Oda, Yetişkin İptal edilebilir. Fırsatlardan Haberiniz Olsun! Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz. Rezervasyon ve bilgi için. Vadide her bütçeye uygun konaklama seçeneği mevcut, bungalow tarzı odaların bazıları duşlu – bazıları wc’siz bazıları ise görüntüde salaş olmakla beraber jakuzili… Yani çadır ve kamp seçeneğinden lüks bungalow türüne kadar alternatif çok.


Kuzeyinde Ölüdeniz ve Fethiye bulunmaktadır. Konaklama ücretleri genellikle yarım pansiyon. Konum itibari ile çevresinde yakın bir yerleşim alanı yoktur. En yakın yerleşim yeri Ölüdenizdir. Koyu tepeden izleyen konumu ve ahşap bungalovlarıyla tesis, gençleri ve genç kalanları tatile bekliyor.


Nice pleace for just to swim and also staying in a tent or bungalow. You must see the waterfalls and if you have time , try to reach the Cennet (paradise) Bay. Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.


Alanın çeşitli yerlerinde bulunan renkli minderler ya da hamaklarda uzanıp gölgede uyuklayabilir, uzun zamandır okumak istediğiniz kitabınızla haşır neşir olabilir, pinpon oynayabilir, barda sohbet edebilirsiniz. Olive garden - Kabak, bir sonraki tatiliniz için mükemmel bir yer. Aşık olduğumuz bu düşü siz misafirlerimizle paylaşmak için buradayız.


Rengarenk ve çift kişilik çadırlarımız, içinde çift ve tek kişilik yataklarıyla konfordan ödün vermeyen kampçılar için. Eğer konaklamanızı koy tarafında yapmayı düşünüyorsanız kamp yapma seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Koy, Türkiye’de kamp yapılacak en iyi yerler arasında gösterildiği için beklentinizi karşılayacak bir nokta. LİLİTH CAMPİNG inatçı bir o kadar isyankâr! Başka bir dünyanın var olduğu bilgisini hiç unutmadan, yıldızların altında uyumayı, dalgaların sesini, ateşin çıtırtılarını, muhabbeti, ağız dolusu gülmeyi ve huzuru.


Yamacın başında arabanızı bırakacağınızı belirtmiştim. Dolmuştan indiğinizde biraz yürüyeceksiniz. Kişisel verileriniz, bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve sitemizde açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.


Genellikle bungalow evleri tarzındalar, kimi klimalı kimi klimasız oldukça keyifli ve huzurlu mekanlar var. Bungalow evlerinin oradaki yollarda uyarı levhalı var şelale yolu için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar