25 Mayıs 2016 Çarşamba

Hepsiburada telefon kampanyası

Hepsiburada telefon kampanyası

Eğer bir telefon markasının, sizin çok ihtiyacınız olan ama o markaya özel bir aksesuarı varsa, sırf bu nedenle o telefonu satın alabilirsiniz. Hepsiburada güvencesiyle yeni bir telefon satın al. Hiçbir sebep vermeden telefon bile etmeden sipariş iptali yapıyorlar.


Hepsiburada telefon kampanyası

Takas için göndereceğim, telefona site üzerinden girdiğim özelliklerle önce 3lira fiyat biçildi. Ardından telefonla arayarak -telefonda çizik olduğu söylenerek (!) - 2liralık bir çek vereceklerini söylediler. Chip-para kampanyası müşteri bazındadır.


Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 1TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Bu kampanya ile eski cihazınızı verip yenisini alabilirsiniz. Bugün en dandiğinde bir telefon alsan 2. TL’ye alırsın adamlar Note 5’e. Tabii bu aşamada stokların ne zaman tükeneceği belli olmadığı için, kendine uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.


Telefon aksesuar ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim. TEB Internet Subesi’nden tüm bankacılık işlemlerinizi gerçeklestirebilir, bireysel krediler için faiz hesaplaması ve online kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kampanya, yarın saat 23. Turkcell tablet pc ve akıllı telefon kampanyaları ile siz de akıllı cihaz sahibi olabilirsiniz!


Uygun akıllı telefon ve tablet kampanyaları Turkcell. Bisiklet hediye kampanyası turkcell. Mobil cihaz ile gönderdi.


Temmuz tarihlerinde geçerli olacak Gün Gece sürecek Büyük Yaz indirimi kampanyası ile İhtiyaç duyduğun ürünlere kaçırılmayacak fiyatlarla sahip olabileceksiniz. Visa Kart Kaydetme kampanya koşullarına buradan ulaşabilirsiniz. Yılbaşı kampanyası kapsamında yılbaşına özel ürünler indirimli olarak satılıyor.


Bu tarihler dışında yapılan alışverişler kampanya dahilinde değildir. Akakçe’de Ayakkabı İndirimleri Başladı! Ocak tarihleri arasında geçerli olacak. Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor mu. Türkiye’nin en işlek alışveriş.


Merkezi Telefon Bankacıl. Eski cep telefonunuzu değerince satmak ve yerine yeni bir akıllı telefon almak istiyorsanız hepsiburada. Paylaşın: Yazı Boyutu: Son Gün.


TL ve üzeri alışverişlerde TL bonus kampanyası yapılacaktır. Huawei PSerisi, hepsiburada. Lg Gkampanyası yapıyormuş. Black Friday” olarak bilinen, markaların müşterilerine yılın en büyük indirimlerini sunduğu dev kampanya gününü “Efsane Cuma” adı ile sahiplendi. Başta anne-bebek-oyuncak, kişisel bakım, kozmetik ve hızlı tüketim olmak üzere birçok kategori Yıldızlı.


Gayet başarılı, bu almış olduğum 4. Trend plus ve adet smini aldım. En yeni telefon modellerinden kablosuz telefon çeşitlerine kadar tüm ürünler bu kategoride yer almaktadır. HEPSİBURADA, binlerce ürünü en uzun gece olan Aralık tarihine kadar net yüzde indirimle müşterilerine sunuyor. Görüntülü konuşma yapılmasına olanak tanıyan telefon modellerini de kategori içerisinde bulabilirsiniz.


Ayrıca telefonunuzu kişiselleştirmenizi sağlayan kılıflar, bluetooth ürünleri ve diğer aksesuarlar da zengin seçenek yelpazesi ile beğeninize. CEPTETEB müşterisi olarak avantajlı aktif kampanyalardan yararlanmak için hemen tıkla! Cep Telefonu fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz.


Cep Telefonu kategorisinde en favori alt kategoriler şu şekilde: Cep Telefonları, Cep Telefonu Aksesuarı, Outlet-Teşhir Cep Telefonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar