8 Temmuz 2016 Cuma

Yaşar üniversitesi duyurular

Cemali Dinçer, üniversitenin Kuluçka Merkezi Minerva’da, iş fikirlerini ve projelerini hayata geçirmek için çalışan girişimci ekiplerle bir araya geldi. Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüs Üniversite Cad. T5nolu derslikte yapılacaktır.


BAHAR DÖNEMİ TEK DERS SINAVI HAKKINDA. Salı günü ders hocasının görevli olarak şehir dışında bulunması nedeniyle yapılamayacaktır. YAEM Özel Sayısı Yayınlanmıştır.


Başka Üniversitelerde Yaz Okulu Alacak Öğrenciler. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ. TÜBİTAK BİLGEM Siber Güvenlik Enstitüsü İş İlanları.


Yaşar Hukuk Dergisi ile Hukuk alanında yüksek adalet bilincine sahip ve toplumsal sorunlar. Bahar Dönemi Tek Ders Sınav Tarihleri. C009’da gerçekleştirilecektir. Temsil Etme Başarısı” ödülü almaya hak kazandı. Tüm Öğrencilerimizin dikkatine!


Dönem sonu bilgilendirme toplantısı. Sistem Tasarımı Proje Fuarı ve Yarışması. Yetenek Bursu Başvuruları Hakkında. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş olan öğrenci yurdu tüm üniversite öğrencilerine eğitim süreleri boyunca güvenli, huzurlu, yenilikçi, eğlenceli ve rahat bir ortam sunmayı hedeflemektedir.


Yaşar üniversitesi duyurular

IEEE YTÜ Öğrenci Kulübünün Yıldız Teknopark işbirliği ile “Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla 11. Rektörlük katı Senato toplantı salonunda düzenlenecek olan “ABD Tarım Bakanlığı gıda fiyat enflasyonunu nasıl tahmin ediy. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Yaşar University Selçuk Yaşar Campus Üniversite Cad. NLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!


Lisans Öğrencileri Eğitim ve Öğretim Sınav Yönetmeliği Uygulama Esasları için tıklayınız. T 1nolu sınıfta yapılacaktır. Fakültemiz İLEDAK Akreditasyonu Aldı. YAZ DÖNEMİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!


Yaşar üniversitesi duyurular

Müfredatımızdaki dersler, öğrencilerin güncel çeviri uygulamalarına hâkim olması, güncel gelişmeleri değerlendirmesi, farklı kültürlerin dil ve kültür katmanlarına ilişkin farkındalık kazanabilmesi, araştırma bilincini ve meslek etiğini. Ekserji ve Uygulamaları Yaz Okulu. Fen Bilimleri Enstitüsü yeni program duyurusu: Elektrik Elektronik Mühendisliği Doktora Programı. Akademik Danışman – Öğrenci Toplantıları. GENÇLİK Programı, üniversitemizde Avrupa Birliği Arastırma ve Uygulama Merkezi tarafından yürütülmektedir.


Duyurular, Üniversite İçi. Geleceğin Beş Mesleğinden Biri, Çizgi Film ve Animasyon! Tercih Danışma Günlerimiz, Temmuz’a kadar devam ediyor. Sınıf Öğrencileri için Oryantasyon Programı. Kasaba Çocuğundan Üniversite Profesörüne: Engelleri Aşmak.


Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi etkinlikleri kapsamında Kasım tarihinde Prof. Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü, Lojistik sektöründe artan uluslararası rekabet koşullarında öğrencilerine analitik düşünme ve problem çözme yetenekleri kazandırarak onları ulusal ve uluslararası firmalarda optimal çözüm üreten deneyimli Lojistik tasarımcıları olarak iş yaşamına hazırlamayı hedefler. Bilgisayar Programcılığı bölümü, öğrencilerinin değişken bilgi ve bilişim teknolojileri dünyasında başarılı olmalarını sağlayacak, uygulama temelli eğitim vermeyi misyon edinmiş bir bölümdür.


Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü, öğrencileri uluslararası ticarette rekabet koşullarına uygun stratejiler tasarlayabilen, Türkiye’nin mal ve hizmetlerini uluslararası platformda konumlandırabilen, uluslararası finans kuruluşlarının yapısını iyi tanıyan, farklı finansman seçeneklerini analiz ederek ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen deneyimli uzmanlar olarak iş. Turizm ve Otel İşletmeciliği ön lisans programının temel amacı, turizm işletmeleri için orta düzey yönetici özelliklerini edinmiş, turizm sektöründe müşteri hizmetleri, pazarlama ve yönetim konularında çağdaş bilgi, beceri, etkin karar verme tekniklerine, turizm sektörünün global yapısının getirdiği olanakları ve zorlukları tanımlama yetisine, konaklama ve. MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ UYGULAMA VE DEĞERLENDİRME FORMU.


Yaşar üniversitesi duyurular

Anabilim Dalı Başkanı: Prof. STAT 2Probability Theory – Bütünleme Sınavı. Lojistik Programı öğrencilerimize, yerel ve uluslararası şirketlerde çalışmakta olan değerli uzmanlar ve alanında isim yapmış akademisyenlerle hazırlanmış müfredatın getirdiği teknik ve bilgi teknolojileri bilgisinin yanı sıra staj ve “uygulamalı ders” kapsamında üniversitenin belirlediği sektörünün öncü şirketlerinde çalışma imkanını sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar