11 Temmuz 2016 Pazartesi

Eski foça nerede

Bu yüzden artık eskisinden daha kalabalık olsa da dört mevsim gidilebilecek bir yer yine de. ZBAN ile Aliağa yönünde Hatundere istasyonunda ininiz. Hangi plaj ve koy tercih edilmelidir? Hal böyle olunca da tatsızlıklar yaşamak olası oluyor. Foça Beach Club önerileri?


Eski foça nerede

Atatürk Mahallesi haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Mitoloji, tarih, deniz ve doğanın bir arada olduğu bu sahil kasabasında otel seçimi yaparken konfor ve konuk değerlendirme puanını ön planda tutmakta yarar var. Sanki kocaman bir fotoğraf var ve ben o fotoğrafın içine girdim. Bu koy boyunca ufak, büyük oteller, villa evler var. Aman yok ben eski şehir kısmında kalmalıyım derseniz de yine alternatif çok.


Yazın geliyorsanız, koyda kalmak daha mantıklı, kahvaltı sonrası tertemiz denize girerek stres. FOÇA ilçesi İZMİR ilinin ilçesinden birisidir. Zomato, şehrinde yemek yiyebileceğin yerleri keşfetmenin en iyi yoludur. Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin. Restoran, cafe ve barlarda check-in.


Bu yerler daha çok sahilde sıralanmış olup özellikle birkaç butik otel görüntüleri ile fotoğraflanmayı hak etmektedir. Sonunda bir yıl daha geçti ve yine yollardayız. Keyifli bir yolculuk sonrası İzmir… Çevre yoluna giriyoruz önce, sonra Çanakkale yoluna dönüyoruz.


En İyi Mekan Tavsiyesi – Gezilecek Yerler Tarifi. Girit dondurmacısında sakızlı dondurma yenilecek. Sahil Restaurant en ünlü restoranlarından biridir. Kedi sevmeyenler için can sıkıcı durumlar yaşanabilir söyleyeyim. Bence sevin tüm hayvanları da sevip korkanlar olabilir saygı duyarım.


Fikir ve önerilerinizi aşağıda yorum olarak bırakabilirseniz çok seviniriz. Tas binadaki diger oda sokağın sonundan deniz manzaralı ve en büyük süit odaları. Birbirine geçişli iki odadan oluşuyor ve kişi rahatça konaklayabiliyor. Böyle yerleri seviyorum.


Huzurlu, sakin, dinlendirici ve güzel. Başbaşa mavi deniz ve siz daha başka ne istiyebilirsiniz :) Yasir Pamuksuz. Denize karşı dikdörtgen yapıda inşa edilen ve dikdörtgen kuleler ile desteklenen kale köklü bir tarihi geçmişe sahiptir. Yıllık anlaşıp koymak istiyorum. Sürekli olmasa da arada bir.


Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. ESKİ FOÇA ÖĞRETMENEVİ NEREDE?


Fokaia Garden KahvaltıRestaurant. Tertemiz koylar, plajlar, sık sık mola verme isteği uyandırsa da, yolun virajı, sizi zaten yavaş yavaş, manzaralara doya doya gitmenize sepep olur. Sazlıca Kamp Alanı Nerede? Adres: Fatih Mahallesi, Oruç Reis Cd. Amatör ve Profesyonel balıkçıların ilgi odağıdır.


Eski foça nerede

Yazıya başlamadan önce dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var. Bunun ilerisinde ise, veya Çanakkale yönünden İzmir yönüne gelirken, yarımadaya ilk girdiğinizde. Gezi Rehberi hakkında bilgiler vereceğiz. Küçük, şirin ve kafa dinlemek için doğru bir tercih.


Avlak Yerine varabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar