18 Temmuz 2016 Pazartesi

Ingilizce öğrenme

Ingilizce öğrenme

Her seviyede sunulan İngilizce dersler ile İngilizce öğrenme yolunda bir başlangıç yapabilir ya da mevcut seviyenizi yükseltebilirsiniz. Eğer yanlış şekilde İngilizce kelime öğrenirseniz ne kadar çalışırsanız çalışın İngilizceniz ilerlemez. Reading sayfasını inceleyin. Sınavlardan geçmek istiyorsanız, dil bilgisi çalışmalısınız.


Ana dili İngilizce olan ve sadece sohbet edebileceğiniz insanlar arayın, bir kursa kayıt yaptırın ya da internet üzerinden dersler alın. Bugün, yeni İngilizce kelime öğrenme çalışmalarınızın daha kolay ve eğlenceli hale gelebilmesi için en etkili İngilizce kelime ezberleme teknikleri hangileridir birlikte inceleyeceğiz. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi. Dil Öğrenme Kılavuzu uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.


Bir önceki yazımızda İngilizce kelimeler öğrenmenin en iyi yolu olarak kelimeleri cümle içerisinde öğrenme esasına dayanan Extra derslerimizden bahsetmiştik. Buna göre İngilizce kelime ezberleme değil, cümle içerisindeki anlama odaklanarak öğrenmenin 3-kat daha. Bir kere mantıksal olarak İngilizcenin tüm gramer kurallarını, tüm ileri ya da başlangıç fark etmez seviyelerde hiç düzen belirtilmeden öğretilen İngilizce asla kalıcı bir öğrenmeyle sonuçlanmaz.


Ingilizce öğrenme

Open English hızlı ve kolay İngilizce öğrenme için tasarlanmıştır. Kendi Kendine Evde İngilizce Öğrenme Teknikleri. Belki de kendi çalışma sisteminizle evde İngilizce öğrenmek sizin için daha verimlidir. Peki hala İngilizce öğrenemediyseniz, neden adım atmıyorsunuz? En basit İngilizce öğrenme yöntemlerini hemen öğrenerek artık sen de İngilizce konuşabilirsin.


Diplomat ve Eğitimci Mustafa GÜRLEYİK öncülüğünde kurulmuştur. Arapça ve ingilizce başta olmak üzere Dünya Dilinde eğitim veren Ankara’nın en büyük dil okuludur. Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli. Pratik İngilizce Videoları.


Bilmediğin bir konuyu anlamak, Telaffuzunu geliştirmek, Yeni kelimeler öğrenmek ya da ana dili İngilizce olan insanların kullandığı kalıpları konuşmana katmak. Bu ders işleyiş düzenini bazı ingilizce kursları da benimsemekte ve sırf bu sebepten, birçok öğrenci yeterince pratik imkanı bulamamaktan ve ezbere dayalı düzenden şikayetçi olmaktadır. Buna karşılık İngilizce öğrenme sürecinin bütünüyle öğrenci merkezli olması gerekmektedir.


Lakin sebebini bilmesem de, araştırmalara göre Türkiye, Avrupa‘da en az ingilizce konuşan 2. En etkili İngilizce öğrenme yolları sizin için derlediğimiz bu özel yazımızda. Busuu basit ve eğlenceli İngilizce dersleri kolay öğrenilen küçük parçalardan oluşur. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Eğer bir öğretmenin yardımı olmadan İngilizce öğrenme kararı aldıysan, işleri ağırdan alman gerek. Kendine gerçekçi hedefler belirle ve her gün İngilizce öğrenmek için. Hikayeler dinleyerek İngilizce öğrenebileceğinizi biliyor musunuz?


Yalnız bu hikayeler bildiğiniz hikayelerden biraz farklı. Belli bir gramer konusuna odaklanmış bu derslerde bol tekrarlı soru cevap yöntemiyle dinleyerek İngilizce. Aşağıda çeşitli alanlarda (okuma, dinleme, konuşma vb.) kendini ispatlamış ingilizce öğrenme siteleri sizin kullanımınız için listelendi. Busuu, kolay kullanımı ile ön plana çıkmaktadır.


Busuu İngilizce öğrenme programında A-başlangıç seviyesinden C-seviyesine kadar İngilizce dersleri bulunmaktadır. Duolingo, en popüler yabancı dil ve İngilizce öğrenme sitelerinden biri. Sıfırdan İngilizce Öğrenme Seti.


Nasıl İngilizce öğrenirim? Eğlenceli hikayeler dinleyerek ve soru cevap tekniği ile konuşma pratiği yaparak İngilizce öğrenebileceğiniz Rahat İngilizce. Bu yöntemleri kendin de kullanıp İngilizce öğrenme sürecini kısaltabilirsin! Yorum Kendi yorumunu ekle.


Anlıyorum ve bazi şeyleri bildiğim halde konuşmaya çekiniyorum ve bunu yenemiyorum. Kolay ingilizce öğrenme k istiyorum diyenlerden misiniz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar