8 Temmuz 2016 Cuma

Denizli babadağ gezilecek yerler

Denizli şehrinde görülmesi gereken dört harika eser. Denizlide nerelere gidilir sizler için hazırladık. Torbalı Gezilecek Yerler. Yorum Gönderin Cevabı iptal et. Fethiye Merkezde Gezilecek Yerler.


Denizli, konumu gereği hem Ege hem de Akdeniz bölgelerinin doğal güzelliklerini paylaşır. Herkese iyi tatiller dilerim. Denizli’de görülecek ve gezilecek yerler nerelerdir? Nerede ve ilçeleri neresi? Yüzey şekilleri ve iklimi nasıl?


Ege bölgesi illeri içindedir. Ancak ilçede çok fazla düzlü alan bulunmadığı için yöre halkı tarımla değilde tekstil işiyle geçimini sağlamaktadır. Aynı isimli dağın eteklerine kurulan, kiremit çatılı rengarenk evleriyle pek tatlı bir ilçesi. Dokumacılığı ile ünlü ve hala tezgahlar elle dokulamalar yapılıyor.


Anlatılanlar çerçe­vesinde yörede yaşayan insanların asıl köklerinin Tavas Vakıfköyü. Babadağ’ın muhteşem bir coğrafyası var. Eğer sıcak suya merakınız var ise Karahayıt en ünlü kaplıca merkezi olarak sizleri bekliyor.


Hierapolis ve Laodikya Antik Kent’e de uğramayı unutmayın. Dağdaki çeşitli yürüyüş parkurları her yıl binlerce kişiyi çekiyor. Asfalt olan yol size km. Ooo, orası Silifke olacaktı, olmadı. Boş verin şimdi siz bunu.


Zaten horoz görüp de ne yapacaksınız ki? Alın işte ben size meşhur camdan yapılma horozun heykelinin fotoğrafını göstereyim. Antik kentin kuzeyden güneye doğru uzanan düzlük üzerine, arazinin coğrafi yapısına göre kurulduğu anlaşılmaktadır. Avrupa’ya Özel Araç İle Nasıl Çıkarım?


Oturdum bilgisayarın başına. Listemizde bulunan yerlere kendi aracınız yoksa bile toplu taşımayı veya günü birlik turları kullanarak karadan ve denizden rahatça ulaşabilirsiniz. Adalet Parkı Adalet Parkı eşsiz güzelliği ile gezilecek yerler arasında ön plana çıkmakta.


Denizli babadağ gezilecek yerler

Adalet Parkında gezilip görülmesi gereken havuzlar, konser alanı, futbol sahaları, restoran, dinlenme ve eğlence alanları mevcut. Her yıl pek çok misafiri ağırlayan şehirde antik kentler, mağaralar, kaplıcalar bulunuyor. Türkiye’nin Gezilecek Yerleri? DENİZLİ ili Ege Bölgesinde bulunmaktadır. Burada çok sayıda kaplıca oteli bulunur.


Hem doğal güzellikleri hem de yamaç paraşütü açısından merkez haline gelmiş en güzel turizm noktalarımızdan birisidir. Denizli, Ege Bölgesi’nin en önemli sanayi şehirlerinden bir tanesidir. Pamukkale travertenleri. Diğer adı “Hocanın Yeri” olarak bilinen Ağlayan Kaya Şelalesi, içkisiz ve aile ortamının sağlandığı bir yer.


Denizli babadağ gezilecek yerler

Sırtı ve Kocapınar mevkii diye adlandırılan yerdedir. Merkez satılık daire fiyatları bir yılda 17. Aydın da gezilecek yerler, merkezi küçük ama ilçeleri birbirinden özel ve güzel olan bir yerden bahsedeceğim. Aydın’a geldiğimde, küçük olması hoşuma gitti. This video is unavailable.


Bu fotoraf mazide kaldı :) Ayrıca horoz dövüşü ünlenmesine sebep değil farklı bir ırk olan horozu sebebiyle ünlüdür. Gelipte denizli tandır kebebı yemeden gidersen tatmadıın bir lezzetten mahrum kalırsın. Bir gün maddi imkanlarınız ve zamanınız müsait olduğunda gitmedik, görmedik dememek adına sizlere rehberlik edecek listemizi aşağıda görebilirsiniz. Yani buraya gelip, önce birkaç şelale gezeyim, aman hemen antik kentlere.


Haşhaş Tarla Günü Etkinliği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar