29 Temmuz 2016 Cuma

Ağır damar sözler kısa

En Ağır Sözler Kısa Ağır ve Sert Sözler. Koyduysa sana yokluğum, işte o zaman mutluyum. Ulan Twitter bile karakterini 280’e çıkardı. Bazılarında hala tane bile yok! Adam olan kadını ağlatmaz.


Sever koynunda uyur da şerefsizce başka kadınlarla yatmaz. Gelecek ile ilgili planlar yapanların gidişlerine hastayım. Bizim ortamda yaşı büyük olana değil.


Bu sayfada sizler için en damar sözleri hazır ettik. Biz anlamlı sözler sitemizde sizlere ağır sözler hazır ettik. Bu adam gibi ağır sözleri dilediğiniz gibi ister kısa mesajla yollayın ister sosyal medyada paylaşın bu ağır sözlerle neler yapacağınız artık size kalmış tercih sizin. Etkileyici damar sözler, damar sözler kısa ve damar, resimli ve hayata karşı damar sözleri bulabilirsiniz. Bu damar sözler ile damardan sözler paylaşabilirsiniz.


Ağır damar sözler kısa

Bu bölümde ağır sözleri hala ilişkiniz devam ediyorsa ya da ayrıldınız fakat ona olan sevginiz bitmediyse inceden mesaj vermek istiyorsanız kullanmanızı tavsiye ediyorum. Biz Ağır Abi Olduk Alemde Ders Verdik bütün gençlere, Sevgiyi Aldık Kalbimizden Cüzdanımıza Koyduk Tesbihle Aşk yaşadık gecelere Atladık. Etiket: ağır damar sözler kısa. Bazen sokak dili ile yazışmak ve laflar söylemek karşımızdakinin hoşuna gidebilir özellikle sevgiliye ise ama bazen de kapak olacak şekilde karşımızdakine cevap vermek isteriz işte damardan kısa sözler öyle sevgiliye damar sözler facebook twitter için arkadaşlar. Damar Sözler Kategorimize Hoş Geldiniz.


Sayfadaki anlamlı ağır damar sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. Sayfamızdaki ağır sözler, sert sözler, en ağır sözler, ağır sözler sevgiliye, sevgiliye ağır sözler,arkadaşa ağır sözler ekibimiz tarafından özenle hazırlanmıştır. Ağır sözler söyleyecek kişi söyleyeceği yeri ve zamanı iyi ayarlamalıdır. Yârim, sevdiğim, meleğim.


Ağır damar sözler kısa

Keyifli okumalar dileriz. Tüm savaşlardan tek başıma galip geldim, bir tek senin aşkına yenildim. Gülümsemelerim kahkahalarım çoktur. Ağır Sözler, Sayfamızda güzel ve anlamlı ağır sözler, ağır lafları bulabilir fcebook, twitter gibi sosyal ağlarda paylaşabilirisiniz.


Bu sözlerle sosyal medyada onlarca beğeni alabilirsiniz. Gönül kapısı herkese açılır mı, iki laf eden adam sayılır mı? Bakma insan oğlunun uyruğuna, tanıyamazsın basmadıkça kuyruğuna. En arabesk, en duygusal, söylendiği zaman en derine etki eden ve damardan vurucu olan Sözleri sizler için güncelliyoruz. Kızdınız veya kırıldınız, mutlu veya mutsuz oldunuz.


Ağır damar sözler kısa

Bizi çok seveceksiniz, sizler için güzel sözleri derledik. Ya sigara çok kısa, yada geceler çok uzun! Bazı sözler vardır iki kelime veya üç kelimeden oluşur ama çok büyük etkisi olur. Gülmeyi, mutlulukla karıştıran insanlar var. Yani damara etki ediyorsa sizi.


Yakın zamanda yayınlanan yazılar. Aradığınız en ağır sözler, ve sevgiliye edilecek en sert lafları,. Kısa mesajda bile 1tane karakter var ama sende tane bile yok! Bu Sayfada Ağır Sözler Resimli Ağır Sözler yer almaktadır.


Güzel Sözler Ağır Sözler. Sözden Ötürü Değil , Söyleyenden Ötürü. Kimi Sözler Ağrına Gider İnsanın. Darılmadımsa, zannetme ki kırılmadım.


Mert olanlara, namert sofrasında yer olmaz. Herkes, hak ettiği diyeti ödeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar