21 Temmuz 2016 Perşembe

Spotify giriş

Sende bunlardan birinin olup olmadığını şöyle anlayabilirsin. Kodu nasıl kazanabilirsiniz? Hesabının e-posta adresini bul. You look like someone who appreciates good music. Gözat sayfasında Akustik Türkçe, Yolun Açık Olsun gibi gerçek insanlar tarafından hazırlanmış birçok liste bulunuyor.


Spotify giriş

Nerede olursan ol müziklerini dinle. Web player nasıl kullanılır. Size burada bir açıklama göstermek isterdik, ancak. Oturum açma sorunları spotify. Böyle bir çıkmazda kaldım.


Sanatçıları ve albümleri dinleyebilir veya en sevdiğin şarkılardan oluşan kendi çalma listelerini oluşturabilirsin. Uygulamayı yeniden indirdikten sonra, yeni bir e-posta ile kayıt olarak giriş yapınız. Açılan platformdan kendinize hesap oluşturun veya giriş yapın. Tekrardan şifreleri denemeye başladım ama nafile. Eğer iOS kullanıyorsanız, uygulamayı telefonunuzdan siliniz.


Spotify giriş

Yukarıda adı geçen evraklardan en az ikisini giriş yaptığınızda. Bugün akıllı telefon kullanıcılarının önemli bir kısmının giriş ve orta seviye cihazlar kullandığı biliniyor. Her gün sayıda kullanıcı hesaplarına kayıtolmuştur. Turkcell Mobil Ödeme seçen bireysel Turkcell müşterileri kampanyadan yararlanabilir. Uygulama giriş ekranındaki OTURUM AÇ seçeneğine dokunun.


Spotify Lite Sürümünü Test Ediyor. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Premium üyelik satın alırken Ödeme.


Spotify giriş

Karşı taraf bir şekilde şifremi ele geçiriyor ve mail adresini değiştiriyor. Ancak uygulamayı eleştirenler de var. Bilindiği üzere pek çok sosyal medya uygulaması ve oyun, daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına Lite sürümleri geliştiriyor. Aşağıdaki bedava çar listesinde bulunan kullanıcı adı ve şifrelerinin oluşturduğu spotify hesapları premium hesaplar da içerir. Aşağıdaki hesaplardan istediğiniz gibi faydalanabilirsin, yeter ki başkasının hesabını çalma.


Hesap bundan sonra bir daha benim elime geçmesi çok zor araştırdğım. Aşağıdan bir spotify ücretsiz hesap kap, spotify’i indir, giriş yap ve keyfine bak. Karşınıza gelen giriş ekranındaki KAYDOL butonuna dokunun.


Açılan ekranda geçerli parolanızı ve yeni parolanızı yazarak “Yeni parola belirle” seçeneğine dokunarak şifre değiştirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz en çok dinlediklerinize dayanarak size öneri listeleri hazırlıyor. Aksi takdirde bu süre zarfını doldurmadan tekrar giriş yaptığınızda hesap kapatma işleminiz iptal olabilir. Ofisin giriş kısmında çalan müziği uzaktan yönetmek. Giriş butonuna bastıktan sonra karşınıza onaylayacağınız bir sekme açılacaktır kabul edip giriş yapınız.


Giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ilk sayfada “Get Started” butonunu seçin. Buraya bilgilerinizi giridkten sonra hesabınız dan para çekilecek ve spotify premium hesabınız aktif olmuş olacak. Bilgisayarımıza Telefondan girdiğimiz hesapla giriş yapalım.


TL kampanya linkine tıkladım bir şey olur mu? Kullanmaya başlayabilirsiniz ! Bunlardan en mantıklısı ise Aile Paketi. Sadece tıkladıysanız bir zararı olmaz. Aman tanrım şifrem ne ki?


Fiyatı ise sadece TL. Bu aile paketi ile bir çok hesap tek fatura ile müzik dinleyebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar