22 Temmuz 2016 Cuma

Keçiören kalaba satılık daire

Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Hasköy satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 44. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 3TL ile 3. TL arasında değişmektedir. Ankaranın Yükselen Değeri. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır.


Keçiören kalaba satılık daire

Servet emlak ofisi siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz! Bu ilan yayından kaldırılmıştır. Satılık Daire ilanlarını sahibinden en uygun fiyata Emlaksergisi. Aşağıda benzer ilanları bulabilirsiniz.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Keçiörende satılık dublex. Etrafı Belediye bahçesi ile çevrili. Sağ tarafında Kalaba İlk Öğretim Okulu var.


Sokağın üstünde Kalaba 100. Geniş Cepheli Ve Merkezi Daireler İçin Tıklayın! Daha fazla satılık emlak mu arıyorsunuz? Acill dutluk göbekte asansörlü sıfır binada satılık daire.


Kecioren kalaba i mah atis caddesinde ulasim okullar mevkiginde balkondu iskanli altinda daire var keridiye uygun isi yalitimli uygun daire. Sahibinden Satılık Sıfır, Lüks Daire 310. KOZA EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Karapürçek Mahallesi içinde Acil Satılık ARSA 193m² - Karapürçek Mahallesi içinde Yakup Genç tarafından yayınlanmış Acil Satılık ARSA 193m².


Nasıl bir Daireler aradınız ? KEÇİÖREN KALABADA FIRSAT DAİRESİ SON FİYAT PAZARLİK. Kiralık Daireler sizin için uygunmu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar