8 Temmuz 2016 Cuma

Rüyada bozuk parayı cebine koymak

Eğer kişi bir kutuda ya da para kesesinde bozuk para bulduğunu görürse bu durum hayatının düzene gireceği anlamına gelir. Bozuk para iftira ve dedikoduyu çağrıştırmaktadır. Alimlerin büyük bir çoğunluğuna göre rüyada görülen bozuk para laf taşımaya ve dedikoduya işarettir bozuk para alan, hiç hoşlanmayacağı ve sıkıntı yaşayacağı bir laf duyar. Size ilk olarak genel anlamda rüyada kağıt para görmek nedir, sorusunun cevabını aktaracağımız bu yazımızda aynı zamanda hayatınızın bundan sonraki yılları için son derece önemli olan ilâhî uyarıları da aktaracağız. Kişinin istek ve arzularına ulaşacağına yapmak istediği şeyleri hayata geçireceğine işarettir.


Kağıt para bulup cebine koymak sıkıntının geleceğine gösterir. Sevgili okurlar, bütün rüya tabirlerini en doğru şekilde aktarmaya çalıştığımız bu sitede, bu kez de “az görülen rüyalardan biri” olan “kağıt para”nın ne anlama geldiğini ifade etmeye çalışacağız. Selamın aleyküm rüyamda patronumun yakını olan yani işyerindeki parasal konuya bakan amcasından bozuk para emanet olarak aldım sonrasında ise o parayı cebime koydum ve bunu herkesden gizli olarak verdi daha sonra patronumun başka yakınları geldi para. Tasarruflu davranarak, gelecekle ilgili birikim yapmaya, yaşamında bazı yenilikleri gerçekleştirmeyi hedeflemeye ve bunun için harcamalara önem vermeye ve dikkat etmeye yorulur. Bir süre dişini sıkıp sonra da daha rahat etmeye ve amaçlarına ulaşmaya işarettir.


Rüyada Demir Para Saymak. Para, alçak söze ve serre isarettir. Bazen sadaka vermek ilim adamlarına ve büyüklere yaklaşmaya da delalet eder. Saban ayinda görülen rüya tabirinde hayir varsa, rüyayi gören kötülükten uzak kalir.


Eger tabir ser ise, bu rüya hem gecikir, hem de dogru çikmaz. Bazı yorumculara göre uçağa binmek, kendini tehlikeye koymak, uçaktan inmek ise. Bir kimse rüyada soguk bir mahzende abdest aldigini görse, çaldirdigi seyini bulur. Bozuk saat görmek, işlerin bozulmasını ifade eder.


Saatin kırıldığını veya kaybolduğunu görmek, iyi değildir. Her tarafının çürük içinde kaldığını gören insan zengin olur. Hem para pek çalışmaya da gerek kalmadan gelir. Böyle bir rüya görenin bir piyango bileti alması yararlıdır. Birine vurduğunu ve onun cildini çürüttüğünü gören para verir.


Veya para yardımı yapar. Kardeş, ortak, evla hizmetçi, fayda, memuriyet, velayet (Allah dostu olma) , mal, servet, delil, iş, amel, sanat ve beceri ile tabir edilir Uzun el cömertliğe. Hangi cinsten olursa olsun, kokusu fena ve bozuk yağlar üç şekilde yorumlanır: Ahlaksız eş, kötü adam, çirkin söz. Fışkı almak kazanca, satmak ise zarara işarettir.


Cebine veya mendiline fışkı dolduran zengin olur. En başta gözeteceğimiz şey, yaradılışa, tabiata aykırı olmamak. Doğduğu gün de, bugün de tiyatronun asıl amacı nedir? Dünyaya bir ayna tutmak, iyilerin iyiliklerini, kötülerin kötülüklerini göstermek, çağımızın ne olup ne olmadığını ortaya koymak. Eldivenini elinden çıkarıp cebine koyduğunu görmek, bir an için üzüntüsünü bir tarafa bırakarak eğlenmek istediğine işarettir.


Başka bir şey için kestiğini gören kimsenin geçimi bozuk olur. VİCDANİ - Sakinim efendim. Kumarım, işretim, sefahatim yoktur. Pazarları bile çalışırım.


Hiç değilse evdeki bozuk muslukları, masaları, saatleri tamir ederim. Daha ehil bir kimse varsa onun ekmeğini almak asla aklımdan geçmez. Eksik gramaj, çürük mal, bozuk mal, yalan söylenerek satılanlar, kalitesiz bir şekilde yapılmış ve hesabının sorulamadığı işler. Bozuk teraziler, su katılmış ürünler, ve daha yüzlerce çarpık mal veya hizmet verildiği zaman fişi kesilmiş ise bu yukarıda anlatılanların kapsamı dışındadır. Modelin hayata geçirilmesi için, tüketicinin cebine para koymak için, tezin olmazsa olmazlarıdır.


Mevcut iktidarda ne bunu yapacak bir yüz, ne de böyle bir amaç var. Dünya milli apara derken, kendilerine ait bir görüşmüş gibi konuşuyorlar. Tescilli bir şey nasıl çalınsın. Eninde sonunda anlaşılır.


Kadın-Erkek ilişkileri hakkında merak ettiklerini sor, hem kızlardan hem de erkeklerden anında, samimi ve dürüst cevaplar al. Tam o sıralar işin kızışmaya başladığını şimdi fark ediyorum. Kış tatbikatı özellikle karda olurdu, çok zordu. Karda iki misli ağırlaşıyorsun.


Kar kıyafetleri, beyaz kuşanman ağır bir dert tabii, tüfek parlamasın diye tüfeğe kılıf geçiriyorsun. Tatbikatlarda konserve çıkardı, çoğunlukla bozuk olurdu, yenmezdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar