8 Temmuz 2016 Cuma

Ankara yenimahalle yamacevler kentsel dönüşüm ne oldu

Sincan’da yüzde oranında rekor bir oyla seçildik. En son aldığımız oy yüzde civarıydı, yani yüzde 10. Burası ilçemizin son gecekondu bölgesi. Bölgede bin 5gecekondu hak sahibi bulunuyor.


Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Ağaçlandırma alanlarıyla birlikte 4parkımız var. Macun Mahallesi, kentsel dönüşüm yaşadı.


Belediye ile hak sahipleri arasında uzlaşma görüşmeleri başladı. Etaplar halinde yapılacak projede bin 5gecekondu yıkılıp bin modern konut yapılacak. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına start verdi. Kentsel ve gelişim proje alanı. Mahalledeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.


Yamaçevler’de dört gözle beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ankara Çayı’nın kuzeyindeki yaklaşık bin. Dört gözle beklenen kentsel dönüşüm projesini, maketi ve görselleri üzerinden değerlendiren. Yeni hak sahipleri, bu tapuları ile. Sokakta oyun oynarken kurşunların hedefi oldu.


Varlık Mahallesi Ankara’nın Yeni Cazibe Merkezi Olmaya Aday. Kamu işçisinin zam oranı belli oldu. HalkKart’lı Esnaftan Fethi Yaşar’a Teşekkür Ziyareti. Böylece Macunköy’de 3modern konut, sahiplerini bulmuş oldu. EMLAK BANKASI’NIN DESTEK VERECEĞİ SEKTÖRLER BELLİ OLDU!


KATAR PROJEYE İMZA ATACAK. Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Cumhurbaşkanımıza çıktım, çözüldü. Bakanlar Kurulunda sene takıldı kaldı. YENİMAHALLE Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar, yıllık icraatlarını ve projelerini düzenlediği toplantıda anlattı.


Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde. Türk Başkonsolosluk görevlisini şehit eden terörist yakalandı. Sosyal Gayrimenkul Haber Sitesi.


Ankara yenimahalle yamacevler kentsel dönüşüm ne oldu

Temmuz, Ağustos ayına kadar tümünü yıkacağız. Yollarını yapacağız, doğal gaz altyapısını hazırlayacağız. Ankara, tüm yerel yöneticilerin birlikte, dostane işbirliği ile layık olduğu noktaya gelebilir” dedi.


Kıraathanesi’nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. Başkan Yaşar ayrıca, “Ankara’ya hizmet etmek ibadettir” diye konuştu. Evleri kullanılamaz hale gelen site sakinlerinin yemek derdini çözen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar