14 Temmuz 2016 Perşembe

Platonik erkek davranışları

Dikkatler Üzerinizdedir. Platonik aşkı nasıl anlarız elbette bunun da bir çaresi var. Burada birinci kural ilgiden geçer.


Platonik erkek davranışları

Aşkların belki en safıdır platonik olan, ama bir yandan da en acı verenidir. Karşılık beklemez gibi seversin, çünkü platonik aşkta önemli olan o sevginin sana hissettirdikleridir. Ama bir yandan da içinin bir yerlerinde hep bir umut vardır: “Ya o da beni bir gün severse? Ancak belki de en zoru, tarihin başından beri nice gönüllere musallat olan platonik aşk. Haber: Oktay Volkan Alkaya - oktay.


Ancak, önlerinde aşmaları gereken engeller vardır kimi zaman Bunlar dışarıdan bakıldığında basit gibi görülse de bir erkek için asla kolay halledilebilecek mevzular değildir. Davranışları, konuşması,bakışları. Gerçek aşk yıldan fazla sürmez eğer platonik aşk veya k. Olumsuz davranışları karşısında da adeta yıkılır.


Gözlerinizin içine derin bir ilgiyle bakar ve bu arada göz bebekleri büyür. Yanınızda veya çevrenizdeyken yüzü kızarır. Ses tonunu, sizin ses tonunuza uydurmak için yükseltir ve.


Sevdiğim erkek başka kızı seviyor. Bir erkek aşık olduğunda e. Kuzene aşık olmak zor ya bence sen söylediğin zaman sana karşı davranışları değişebilir unut ya yıl ne demek arkadaş ömrün gitmiş ya. Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli” sözünü sık sık anımsıyor musunuz?


Platonik erkek davranışları

Onu gördüğünüzde kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyor ama bir türlü ona ulaşamayacağınız düşüncesi. Aşık olmak bizleri mutlu ettiği gibi platonik olanı da depresyona sürükleyebilir. Sürekli onu düşleyip, onunla konuşamıyor musunuz? Kadın ve erkek gözünden ilişkiler.


Her aşk sonsuza kadar sürecekmiş duygusu ile başlar ama iki insan evin içine girdikten sonra işler değişir. Aşkın üzerinden iki-üç yıl geçmişse durum iyice zorlaşır. Aşkı azalan kadın ve erkekler, incir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerle birbirinden uzaklaşır, durum.


Bilin ki sizinle bir aşk başlatabilmek için fırsat. Ezgi Sertel’in eşi Ozan Çobanoğlu Aslı Turan ile görüntülendi. Jay-Z Beyonce’yi Aldatmış. Sadece bazı durumlarda en yakın kız arkadaşlarıyla bunun kritiğini yapmaları gerekir. Yani karşı cinsten arkadaşlar arasında, büyük oranda erkekler platonik olarak karşıdakine karşı romantik veya cinsel anlamda bir şeyler hissediyorlar.


El ve zeka çabukluğu başarılı bir iş adamıdır ama gelişmeye açık, projeler üretmeye yönelik, ya da haberleşmeye, haberciliğe yönelik mesleklerde daha başarılı olurlar. Herkesle dost olurlar, kadın ya da erkek fark etmez. Peki siz duygularınızı kendinize saklayıp ömür boyu hayal olarak mı kalmasını istersiniz?


Yoksa her şeyi göze alarak platonik aşkınıza itirafta bulunarak ömür boyu aşık olduğunuz kişi ile mutluluğu mu yakalamak istersiniz? Erkekler duygularını açıkça dile getirmeye. Ben yaşındayım erkek arkadaşım yaşında. Yaklaşık buçuk yıldır birlikteyiz.


Sevgilimin ailesiyle tanıştığımdan beri aramızdaki samimiyet ciddi boyutlar kazanmaya başladı bunun ile birlikte sevgilimde değişti. Yukarıda yazılı olan bütün davranışları sergiliyor. Bir gün iki taraf da aşkını. Genelde sanki hep ergenlik dönemindeki genç kızların platonik aşka kapıldıkları düşünülür.


Kadınları çileden çıkaran erkek davranışları. Ancak aynı oranda erkek ergen de platonik aşk yaşayabilmektedir. Ergenlik dönemindeki platonik aşklarda aşık olunan kişinin sadece olumlu bir yönü değil, olumsuz olabilecek yönleri bile aşık olan ergenler için aşırı önem.


Bazılarının da kötü davranışları yoktur ama sevgilisi olmaz. Artı, erkek platonik aşık olursa bir de. Bu neyden kaynaklanıyordur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar