25 Temmuz 2016 Pazartesi

Dikmende satılık daireler ilker

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Mahallesi satılık daire fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir. Sokullu Mehmet Paşa mahallesinde bulunan 1ilandan size en uygun satılık daire ilanları Emlakjet’te!


Dikmen bölgesinde adet Daire 150. Acill sahibinden satlk ev binann iskan vardr yllk bina asansrldr giriin alt gney blgesi 120. Kombi 3yıl önce değişti. DİKMEN SOKULLU ÖVEÇLER SATILIK DAİRELER.


Nesrin Emlak Insaat Ltd. Empa Gayrimenkul Pazarlama A. Seyran caddesi üzerinde olup Necla Kızılbağ Lisesine 1metre mesafededir. Toplu taşıma araçları, Alış veriş yerleri, pazar yerih. Bağlar Caddesi üzerinde, sağlık ocağının çaprazında bulunan , toplu taşıma araçlarının önünden geçtiği dairemiz , Tunalıya, Koleje , Esata dakikalık yürüme mesafesindedir. Konum olarak çok merkezidir.


Binanın komple mantolaması yapılmış olup bakımlıdır. Yatırım için uygundur, TL civarında hemen kiraya gidebilecek bir yerdir. Nasıl bir Daireler aradınız ? Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Başkent EDAŞ arıza bilgileri tarih sırasına göre verilmektedir.


Aski arıza bilgileri tarih sırasına göre verilmektedir. Uzman kadromuzla size dijital dünyada yerinizi almak için yol gösteren firmamız,aylık 1milyon sayfa görüntülenmesi ile onlarca kategoride binlerce gerçek müşteriye ulaşmanıza olanak sağlamaktadır. Iğdırda kiralık satılık daireler.


Satılık Daireler sizin için uygunmu? ASELKON Konyada ikinci el vinç,satılık 2. Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar