22 Temmuz 2016 Cuma

Mikro muhasebe programi kisayollari

Bu makalemizde sizlere tüm Mikro programlarında kullanabileceğiniz faydalı kısayol tuşlarını göstereceğiz. Luca Programi Kisayollari ve Pratik Islemler Biz muhasebecilerin mesai saatlerinde çok hızlı ve pratik bir çalışma temposu vardır. Kullandığımız paket programlar ise bu hıza ayak u. Muhasebe Kaydı, Muhasebeleştirme, Vergi Daireleri, Sgk, Ebeyanname, Muhasebe bürosu, Muhasebe programları, Matbu Formlar,SGK, E-Devlet Uygulamaları, Guncel Mevzuat, Mali Müşavirlik. Mikro Muhasebe Paket Programının Bilgisayara Yüklenmesi:.


Muhasebe, Mail Müşavir ve Yeminli Mail Müşavirlik büroları için çözümler. Tarım Hayvancılık,Saat Aksesuar, Kozmetik, Ev tekstil Züccaciye, Kitap Kırtasiye Yayın Evi , İnşaat ve Yapı Store. Turquaz, açık kaynak kodlu, modüler bir muhasebe yazılımıdır. Piyasada bulunan programların network sorunları, kısıtlayıcı lisansları, kullanıcı istekleri doğrultusunda yeterli gelişimi göstermemesi ve Linux işletim sistemi üzerinde çalışmaması sebebiyle yazılmıştır. NoAdware Ad-aware adli programa rakip olan bu program bilgisayariniza yuklu zararli icerikler (Trojan, Tuzak programlar vb.) gibi tum programlar i kaldiriyor, bilgisayarinizin performansi ilk gunki haline geri donuyor.


Program ozel likle asagida adi gecen Tuzak Programlar i bulup bilgisayarinizdan yok edip bu ve buna benzer programlar i gozardi ediyor. Gümrük Müşavirleri, Lojistik ve Dış Ticaret Firmalarının yazılım ihtiyaçlarını karşılıyoruz. CD-Man CD-Man, Pacman gibi klasik hale gelmis bir labirent oyunu. Labirentteki yiyecekleri topluyorsunuz ve anahtari alarak bolum gecmeye calisiyorsunuz.


Object browser'i gsterir. Kod penceresini gsterir. Bul Yer degistir Bir sonrakini bul Bir ncekini bul Bir sonraki procedure Bir nceki procedure Tanimlamayi gster Bir alt ekrana atla.


Microsoft Visual Basic 6. Mikro işlemcilerin ölçü birimi MegaHertz yani MHz olarak belirtilir. Pentium 5 7 10 ve 1Mhz gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar