6 Temmuz 2016 Çarşamba

Bir erkek sürekli sana bakıyorsa ne anlama gelir

Bir erkek bir kıza çok bakıyorsa bundan illa hoşlanıyor anlamı çıkar mı? Size bir sorum olucak sana ikidebir bakan birivar hoslaniyomu aşıkmı. Eğer gözlerine bakınca ilk o gözlerini kaçırıyor ve deyim yerindeyse eli ayağına dolaşıyorsa sana kesinlikle aşık ve sen bir adım at. Bende bana bir kız sürekli baktı diye gidip konuşmam.


Madem hoşlanıyorsun biraz tepki ver gül, göz at vs. Kolları sürekli oynatmak: Çoğu zaman agresif bir ruh halinin yansıması olarak yorumlanan bu hareket iyiye işaret değildir. Eğer karşınızdaki kişi parmaklarını da masaya. Cevap: Bir erkeğin kıza sürekli bakması hiç hayra alamet değildir :).


Eğer erkek ile kız aynı ortamda vakit geçiriyorlar, örneğin okul, iş yeri gibi ortamlarda sürekli vakit geçiriyorlar ve erkek bakışlarını sürekli kıza dikiyorsa bu işin altında bir iş var demektir. Güzel bir kadın ile ilk defa karşılaşan bir erkek ondan gerçekten hoşlandığında, cazibesine kapılır, hafifçe başı döner, kaşları yukarıya doğru kalkar ve geçirdiği şaşkınlık nöbeti yüzünden okunur. Bu bir olaydır ve dünyanın herhangi bir şehrinde bir anda ortaya çıkabilir. BİR ERKEĞİN İLGİSİNİ GÖSTEREN BEDEN HAREKETİ! Erkeklerin vücut dili çoğu şeyi anlatıyor.


Yeter ki hangi beden hareketinin ne anlama geldiğini bilin. Sana olan bakışlarını kendi kendine umut haline dönüştürmeye pek hevesliysen yapma bunu. Sen ona yılda bir baktığında onun sana bakışını yakalayabiliyorsan o zaman bir şeyler hissettiği doğrudur. Biz erkek milleti sınıfın ortasında kalemin ucu bitse ve biri bana atıyorum üç versin diye bağirsak. Aşık olduğun erkek sana bakıp dalmış olabilir.


Ancak bir anda bilinçli düşünmesine sebep olacak bir uyarı geldiğinde dışarıdan (senin kafanı çevirmen, veya ortamda başkalarının da olduğunu hatırlaması gibi) irkilecektir. O irkildiğinde bunu anlarsın zaten çok anlık bir tepkidir bu, ne yapacağını bilemez. Aksine önünüzdeki yığınları bir kenara itiyor ve ellerinize bakıyorsa bu iyiye işarettir. Eğer ki bir erkek sürekli olarak sizin bulunduğun yöne doğru kendini döndürüyorsa veya aynı ortamda olmaya özen gösteriyorsa, bu sizden hoşlandığını gösterir. Bu nedenle de beden dili nedir, hareketleri ne anlama gelir.


GÜLDÜRÜYOR Bir ilişki içinde olduğun zaman, bu sıkıcı ve sert olması gereken bir şey değildir zaman böle geçmez. Madem sürekli olarak erkeklerin kadınları yatağa atma arzusundan bahsetmişsin ona da küçük bir şey ekleyeyim. Senin gevşek olman ve eğlenmen gerekir.


Bu bahsettiklerinin hepsini ve fazlasını yapıp çok kısa sürede güvenini kazanamadığım hiç bir kadın olmadı. Microsoft News teknolojisi ile. Erkeğin hangi öpücüğü ne anlama geliyor? Eşini alnından öpen bir erkek, ona kendini güvende hissetirmek istiyor demektir.


Bedeniniz, aşkınızı ele veriyor Prof. Vücut dilini anlamak zor da olsa bir yerden başlamak gerek. Buyurun size bir erkeğin sizden hoşlandığını gösteren, size kur yaptığının kanıtı… Size Kur Yaptığının Kanıtı 1- Sevimli gülümseme. Hoş bir gülümseme kesinlikle iyi bir işaret hele ki iş kur yapmaya gelince kesinlikle en önemli işaretlerden biri. Bir buluşmadan önce çoğu zaman sadece ne giyeceğimize odaklandığımız için, buluşma sırasındaki davranışlarımız hakkında hiç düşünmeyiz bile.


Beden dili: Sana aslında ne söylemek istiyor? Neyse ki, seksi davranışlar üzerine çalışmış binlerce uzman var. Bir kadın olarak, neyin bir davet, neyin itici bir unsur. Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır. Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır.


Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Bu harketin herkes ne anlama geldiğini. Sürekli içecek bir şey istiyorsa ağzı. E biz, bir kadınla (bir erkekle) ilk adımları atarken vücut diline çok dikkat etmekte fayda var, derken, bir bildiğimiz var herhalde.


Sabırsızdır, bir sonraki adıma geçmenizi beklemektedir. Sana meydan okuyor ve senden kesin bir cevap bekliyor demektir. Eğer tanımadığınız bir köpek size bu şekilde bakarsa, onun gözlerine direk bakmamanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar