29 Temmuz 2016 Cuma

Duolingo almanca

Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Practice online on duolingo. SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM. Almanca Grammar Çalışma.


Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Zamandan tasarruf et Günde dakika, bir dili öğrenmeye başlamak için yeterlidir.


Kısa ve kolay anlaşılır derslerimiz zamanı etkili bir şekilde kullanmana yardımcı olacak. Learn languages by playing a game. Bir yere kadar götürse bile devamı gelmez sanırım. Sizce en iyisi paraya kıyıp kursa mı gitmek? Yoksa online mı takılmak?


Duolingo almanca

Başlayın” tuşuna tıklayın. Karşınıza öğrenmek istediğiniz dili seçmeniz için küçük bir seçim ekranı gelecek. Etkinleştirdiğiniz takdirde hem kelime antrenörünü hem de PONS. Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın?


Sesli egzersizler, çeviri, cümle kurma ve resim tanıma gibi özelliklerle dile hakim olmanı kolaylaştıracak ve keyif alacaksın. Başka diller de öğrenebilirsin. Bu beni her zaman güldürdü. Ama, son zamanlarda, uygulamada ilginç bir hata vardı.


Duolingo almanca

Find event and ticket information. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing your visit on the website, you consent to the use of the cookies. If you want to find out more about the. Herhangi bir paralı üyelik, reklamlar ya da gizli gelir kaynakları barındırmayan.


Sitede kullanılan animasyonlar ve araçlar bir çok ücretli sistemde bile yer almıyor. Bizim ilgimizi çeken ise bu sitenin mobil uygulaması. En el futuro esperamos poder contar con tabletas electrónicas con programas de. Hem öğrenin hem eğlenin.


Dil öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli. Uygulamanın geliştiricileri o kadar ileriye gitmiş ki ilerleyen zamanlarda Game of Thrones’tan bildiğimiz Khaleesi’nin konuştuğu dil olan Dothraki ve Yüzüklerin Efendisi’nde konuşulan Elf dilini de öğrenebilmek mümkün. Bu geniş dil yelpazesinden yararlanmak için uygulamayı İngilizce olarak kullanmalısınız. Platformda öğrenebileceğiniz farklı dil bulunuyor.


Türkçe konuşmacılarının etkili bir şekilde kelime öğrenmesi ve alıştırma yapmasının en iyi yolu. Fakat hiç bir dilde arapça öğrenebileceğiniz bir uygulama yok. Bir dil bir insan lafının çok daha geçerli olduğu bu zamanda, online hizmet veren uygulamaların sayısı da artıyor. Lisân öğrenmek isteyenlere ısrarla önereceğim bu uygulamayı ister cep telefonlarınıza (Android ve iOS sürümleri var) indirin, isterseniz internet sayfasından kullanın. Fransızca seçeneği de yakında eklenecek gibi görünüyor.


Sitenin felsefesini ise hakkında bölümüne not düşülmüş olan “herkesin en yüksek kalitede öğrenime erişim hakkı olduğu” düşüncesi oluşturuyor. Test aşamasında yanlış cevaplar vermek, can kaybetmeye neden oluyor. Hesabınızı nasıl kapatacağınıza dair bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.


Türkçe, Macarca, Rumence dillerinde ücretsiz eğitim sunmaktadır. Doğru yanıtlarla puan kazanırsın, zamana karşı yarışırsın ve düzey atlarsın. Tek lokmalık derslerimiz verimlidir ve işe yaradığına ilişkin kanıtımız da var. Canlar derslerini canlı tutar! Join millions of people who are already learning for free on Memrise!


It’s fast, it’s fun and it’s mind-bogglingly effective.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar