22 Temmuz 2016 Cuma

Ilginç icatlar 2018

Ilginç icatlar 2018

Sizlere bu yazımızda işinize yarayacak ilginç ve bir birinden farklı icatları derledik hazırladık umarım hosunuza gider. Bu kapsamda her yeni gün yeni bir icat ve buluş hayatımıza girmeye devam ediyor. Başarılı bir girişimci olmak istiyorsanız eğer özellikle endüstri sektöründe büyük önem arz eden yeni icatlar ve buluşlar mutlaka ilginizi çekmeli ve bu konuda daima yeni araştırmalar yapmalısınız. Listesi – İlginç icatlar ve Mucitleri. Bazı buluşlar bize ilginç, bazıları aptalca ve bazıları da gereksiz şeyler olduğunu düşündürtüyor.


Ilginç icatlar 2018

Bazen ise gerçek bir ihtiyaca cevap vermek için görünüşte aptalca olan bir şey ortaya çıkar. Ağzınızı Açık Bırakacak Hayatı Kolaylaştıran İlginç İcat. Bu karmaşık giriş cümlesinden sonra hemen ağzınızı açık bırakacak icatlar galerisine başlayalım. Japon Sumitomo Rubber ise lastiklerde oluşan sürtünme kuvvetini kullanarak arabanın gösterge paneline ve ekipmanlarına elektrik üretebilecek ilginç bir lastik tasarımı yaptı. Tarihin her döneminde, çeşitli ihtiyaçlardan dolayı garip garip şeyler üretilmiş.


Ama bunlar, fotoğraflarla belgelenmeye başlayınca işin rengi tamamen değişmiş ve geçmişte üretilmiş ve bir dönem gerçekten de insanlar tarafından kullanılmış olan, en azından kullanılması amaçlanan birbirinden ilginç icatlar artık belgelerle bize aktarılabilir hale gelmiş! Dünyayı Değiştirecek İcat. Etiket: en ilginç icatlar.


Herşeyin kablosuzunu geliştirmekle tanınan Nocable firmasının standına uğradım önce. Firmanın önceden de kablosuz cep telefonu, kablosuz bira, kablosuz ütü gibi meşhur icatları bulunuyor. Bu araçlar yakıtı adeta kokluyor! Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekipleri sevk edildi Yukatel Denizlispor. Seyahat Fotoğrafçısı Ödülünü Kazanan Harika Fotoğraf.


Seyehat Fotoğrafçılığı yarışmasının kazananı belli oldu. Stefano Pensotti‘nin kazandığı yarışmanın birbirinden eşsiz karesini İlginç. Ortaya Çıkan İlginç İcat. Güçlü Tekerlekli Sandalye ABD 4. Model Ci, zorlu arazi şartlarına uygun, yüksek yokuşları zorlanmadan çıkan ve tek.


Ilginç icatlar 2018

Arduino Akıllı Otopark projesi Mblock ile arduino Metin GÜVEN. Engelsiz yaşam teknolojileri Proje örnekleri. Kas hareketi ile bluetooth üzerinden cihaz kontrolü: Myo. Yaratıcılığın tavan yaptığı günümüzde öyle buluşlar var ki, görenleri şaşkına çeviriyor.


Tasarım, Seyahat malzemeleri ve Bohem mutfak hakkında daha fazla fikir görün. Yaşama dair her konuda ilginç bilgilerin paylaşıldığı sosyal bilgi paylaşım platformunda sizde istediğiniz konuda en ilginç bilgileri bizimle paylaşabilirsiniz. Umarız sitemizde keyifli vakit geçirirsiniz.


DAKİKADA KANSER TESTİ Queensland Üniversitesinden gelen Avustralyalı araştırmacılar, hastalığı teşhis etmemizde devrim yapacak olan çoğu kanser. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha bitirirken dünyada bu yıl ne tür icatlar yapıldı ? Hızla gelişen teknoloji hem hayatımızı kolaylaştırırken hem de beraberinde yeni sorunları getirebiliyor. Yeni sorunları fark etmemiz gelen yeni teknolojiye iyice adapte.


Olmaya devam edeceği de kesindir. Kaldırımda asansörlü oto parkı: Ürün İcat Tasarımında hayatımızda karşılaştığımız sorunlardan birisi olarak aklıma parketme sorunu geldi. Teknoloji Tasarım Dersi İcadı 34. Icatlar, Kamp mücadelesi ve Işık tasarımı hakkında daha fazla fikir görün.


Patlayıcıdan enerji depolamasına kadar çok çeşitli özellikleri olan oksijen, azot ve karbondan oluşan tetranitratoksikarbonu daha da ilginç yapan, onun Kansas City’de yaşayan yaşındaki ilkokul 5. TEKNOLOJİ teknoloji icat buluş inovasyon ilginç ürünler farklı tasarımlar USB Ürünler elektronik proje teknoloji dersi teknoloji tasarım teknoloji ve tasarım dersi düzen kurgu ve yapım kuşağı, pic PIC pic16f84. Yüzyılın en önemli buluşları (icatları) ve mucitleri. Harika İcatlar ve Buluşlar İlginç ve Şaşırtıcı Ev Yapımı İcatlar. Sonraki yüzyıllarda sayısı ve periyodu başdöndürücü bir hızla artan keşfiler ve icatlar belki de 21. Yüzyıl´daki icatlar standart bilimin sonucu olacak ve geleceğin tarih öğrencisi 20.


Aklınızda hangi soru varsa. En eğlenceli ilginç icatlar. Parmak cetveli: Birçok insan, bir şeyin ebatlarını açıklamaya çalışırken ellerini kullanır. Artık her tür nesnenin ölçülerini çok daha doğru bir şekilde açıklayabilirsiniz! Bu yaratıcı icat, mutfak tezgâhınızın ya da yatak.


Marifetli küçük şeyler, Mutfak aletleri ve Fütüristik teknoloji hakkında daha fazla fikir görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar