27 Temmuz 2016 Çarşamba

Aşık olamama sebebi

Filofobi, aşık olma korkusuna verilen addır. Bu devam ederse kişinin korkusu, duygusal bağlantısı olan kişilerden uzaklaşmasına neden olabilir. Ya çok saçma beğeniyorum ama bağlanamıyorum.


Genelde soran olunca yaşım gereği istemiyorum. Aşksız insan bir boşluk içerisinde savrulup durur hayatı bir düzensizlikler silsilesidir. Bunun sebebi ise, muhayyilemizde hep onun olması, ümidin, idealin o olmasında saklıdır.


Aşk sevgili ile buluşma, ona kavuşma ama muvaffak olamama arzusudur. Ben senedir kimseye aşık olamıyorum Neden sebebinide bilmiyorum. Aşık olmak, bu dünyada insanların başına gelebilecek en güzel duygulardan biridir. Aşık olan insanın ayakları yerden kesilir, kalbi çocuklar gibi güpgüp atmaya başlar.


Aşık olduğu insanı mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapar. Herkes aşık olmak ister. Hepimiz hep mutluluk peşinde koşarız,sevmek sevilmek isteriz,ama dikkat ederseniz hep birilerine kendimizi sevdirmek için çalşırız. Can Dündar’ın söylediği gibi hep bir şeyler yaparak içimizdeki boşluğu doldurmaya çalşışarak mutlu olmaya çalışrız,ama o boşluk hiç dolmaz,biri biter biri başlar,sonsuza kadar da böyle gider,eğer farketmezsen aslı boşluğun ne. Duyguyu hor gören, sadece bir kavramdan ibaret kılan hatta.


Hazmedilmesi oldukça güç olan bu durumu yaşayan herkes sonuna kadar sorgular. Ve haklı bir sorgulayış olur bu. Genellikle akla ilk gelen sebep ‘yeterli olamama’ hissidir veya karşı tarafın başkasına aşık olmasıdır.


Haberler Sağlık Haberleri Orgazm olamıyorsanız sebebi bu olabilir. Yani erkek aşık olur kadın aşık olamaz değil, erkek aşkını gösterebilme özgürlüğüne sahiptir ama kadına hislerini gizlemesi gerektiği öğretilmiştir. Olay kadının şair olamaması değildir. Adet Gecikmesinin Nedenleri, Adet Gecikmesi Neden Olur? Adet gecikmesinin sebepleri hakkında sizlere bilgi vermek istedik.


Yüzyıllardır anlaşılamamakla, vefasızlıkla, tutarsızlıkla suçlanır dururuz. Kadından kendisinde olmayanı isteriz. Hasret yerinde kalır ve biz. Aşk a inanan birisi değilim bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu böyle geberme derecesine kadar sevmedim sevemedim kimseyi.


Aldatılan herkes kendine bir kere bu soruyu sormuştur. Florida Eyalet Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Kuzey Carolina Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin. Neden çabuk aşık olup çabuk ayrılıyoruz ! Aşağıdaki KİŞİLİK BOZUKLUKLARI toplumda çok o yüzden.


Paranoid Kişilik Bozukluğu Diğer insanlardan kötü niyetli hareketler bekleme eğilimindedirler. Toplumda 1-oranında görülür. Erkeklerde daha fazladır. Narsisizm, kusursuz olduğunu düşünen ve bu sebeple eleştiri kabul etmeyen. Ben bu işin sırrını çözemedim’ diyen bir erkeğin bir kadınla uzun vadede olamama sebebi, çoğunlukla kendi yazdığı senaryo da başrolü kendine verme cesaretini gösterememesi.


Eğer küçük bir buzağı olarak yetiştiyseniz sonrasında at gibi soylu bir aşık, koyun gibi itaatkar bir eş, yahut kartal gibi heybetli bir. Ayırma büyüsü yaptırdığınız kişinin bir daha asla aşık olamama riskini göze alıyorsanız bu büyüyü yapma yetisine sahip medyum veya hoca arayışınızı sitemizin ayırma büyüsü yorumları ve ziyaretçi yorumlarından çözebilirsiniz. Ancak çok da korkmaya gerek yok çünkü kötü sonuçlar üzerine bu büyü de.


Aşk acısından tut da, aşık olamama kabızlığına kadar! Bütün bunların sebebi hormonların. Ama hormonlarını yükseltecek tek erkek bu değil! Ama sizin dövme yaptırmanıza gerek yok, kitabımı okuyun yeter! Bu kitap, benim rehabilitasyonum oldu, başkalarının da olsun.


Kadınların “şair” olamama sebebi, sevememeleri veya sadece sevilen olabilmeleri değildir. Henüz verilmiş duygularını açığa çıkarma özgürlüklerinin bizler tarafından ciddiye alınmamasıdır. Samimiyetlerine” güvenmediğimiz için kadınları yazmaya teşvik etmeyişimizdir.


Aşık olma kt Aşık olamama İkinci beyiti oluşturan üçüncü ve dördüncü dizelere bakıldığında şair, aşk ve çöl gibi birbirinden ayrı gibi görünen iki imgeyi birleştirmiştir. Sevgili de anlam itibariyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar