19 Temmuz 2016 Salı

Sığacık pazarı 2018

Yaz döneminin büyük ilgi gören pazarı Mayıs Pazar günü düzenlenen törenle açıldı. Reviews Aradığınızı bulabileceğiniz Sessiz şehrin gece pazarında. Sığacık, son yıllarda dünyaca tanınmaya başladı. One of the largest resources on the Internet for finding shops and related businesses, worldwide. Sığacık Pazarı haritası, telefonu ve uydu görüntüsü.


Sığacık pazarı 2018

This feature is not available right now. Eğer Sığacık’a pazar günü geldiyseniz daha da şanslısınız. Maalesef kacak ve cirkin yapilasma had safha da,Trafik bir felaket. Geleneğe göre, yerli halkını Karlar’ın oluşturduğu kente önce Boiotia, sonra da Atina’dan gelen göçmenler yerleşmiştir (Pausanias VII 6). Sığacık’ile ilgili konuya dönersek eğer olay yerinden arkadaşlar durumu aynen aşağıdaki şekilde rapor etmiş bulunmaktadırlar.


Değerlendirmesi vatandaşımıza kalacaktır mutlaka. FADE AYNEN SÖYLE: “Arkadaşlar, gece pazarı bir şahsa kiralanmış ve yeni bir inşaat başlamış farklı bir konsept ile yeniden yapılıyor. Tolga Yaman tarafından yazıld.


Sığacık pazarı 2018

Geçtiğimiz aylarda bir köpeğin ağaca asılarak öldürülmesi ile hemen hemen aynıydı. Pazarlar, dolu dolu bir sosyal sorumluluk projesi. Pazarı anlatmadan önce biraz Sığacık’tan bahsedeyim.


Her pazar kaleiçinde enfes bir pazar kuruluyor. Diğer gözde tatil beldelerine oranla uygun fiyatları. Seferihisar’ın bir mahallesi Sığacık. Burada tezgahları asıl dolduran ne tekstil.


Feriköy Organik Pazarı’yla aynı yerde, pazar günleri kurulan bit pazarı, zamanda yolculuk vadediyor. Malzemeleri aldığımız esnaf da biz de kazanıyoruz. Tezgahın tamamına yakını gün sonunda bitiyor. Askeri gazinoda düzenlenen ve ev sahipliğini Kaymakam İlhan Abay’ın yaptığı bayramlaşma törenine Cumhuriyet Savcısı İsmail Alperen Koç, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Tabur Komutan Albay Feridun Çağlayan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdulkadir Şimşek, Emniyet Müdürü Yücel Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Senem Solak Gürer, MHP İlçe Başkanı Ahmet Şeramet ve AK.


A Great market where you can enjoy traditional delicacies made by local. Bu sayede görüşemediğimiz günlerin de acısını çıkarmış olduk #128578;. Sığacık’ta en iyi kahvaltı nerede yenir, en iyi gözlemeyi neresi yapar, akşam yemeği için en iyi balık restoranı hangisidir, canımız dondurma çekti peki nereden alalım gibi sorularınızın cevaplarını rahatlıkla bulabileceğimiz leziz bir liste hazırladım. Gezi Rehberi Bayram İçin En Huzurlu Tatil Önerisi: Teos Ormancı. Kurban Bayramı ’nın güne çıktığını öğrendiğim an itibariyle ilginizi çekebilecek, gün boyunca huzuru ve aradığınız sakinliği bulacağınız.


Gülnigar Efeer: “Sekiz yıldır pazardayım. Turşuma babaanne turşusu derler. Televizyona bile çıktı benim turşularım… Pazar kurulmadan önce toprakta çalışıyordum beyimle beraber. Bir yemek pazarı olan ve sadece yerel ürünlerin tezgaha konduğu pazar, çok meşhur oldu.


Sadece yerel üreticinin bahçesinden, mutfağından ürünler var. Cumartesi günleri kurulan, ancak kış nedeniyle amacına tam ulaşamayan Tepecik Pazarı’nın da havaların ısınmasıyla birlikte ‘pazarlar halkasını’ genişleteceği, hem tanıtım hem alışveriş canlılığını biraz daha artıracağı da açıkça görülüyor. Ama bu pazara herkesin biraz daha destek vermesi gerekiyor. Pazarcılık yapmak için öncelikle bir tezgah kiralamalı veya satın almalısınız. Pazar günleri kurulan Üretici Pazarı ile sizleri karşılayacaktır.


Daha sonra en çok hangi ürünün satışının kazandıracağı hususunda bir iş planı yapmalısınız. Tezgah açmak için gerekli koşulları, en çok hangi ürünün satışının. Pazardaki her şey tamamen bölgeye ait şeyler.


Sakin Şehir unvanına sahip Sığacık’ın üretici pazarı burası. Sığacık’ın muazzam restore edilen sokaklarının fotojenikliği, pazar günleri burada kurulan yöresel pazarı, az bilinen antik kent Teos, doğa idealistlerinin kurduğu Doğa Okulu… Hepsi tatlı bir kalp ağrısı. Bu güne kadar ocağın üçüncü pazarı gerçekleştirilen ve on binlerce yerli ve yabancı izleyici tarafından takip edilen festival üç gün sürüyor.


Sığacık pazarı 2018

Yurt içinden ve yurt dışından gelecek konukların güreşleri keyifle izlemesi için güreşlerin yapılacağı Selçuk – Pamucak deve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar