18 Eylül 2014 Perşembe

Yetişkin erkek hırka yapılışı

Bir an önce ördüğümüz şey bitsin görelim ördüğümüz kişi hemen giysin isteriz. Fakat özellikle yetişkin örgüleri öyle ha deyince hemen bitmez, zaman ister, emek ister. Ama verdiğimiz emeğede değer.


Ne kadar hazır kalın hırk,atkı, kazak, yelek vs olsada evde kadınlarınızın ördüğü örgünün yerini tutmaz. Bebek hırkası ve erkek bebek hırkası modelleriyle, hassas bebekleriniz üşümesin, bebeğinizi sıcacık örgülerinizle ısıtın. Bebek hırka modelleri, erkek bebek hırka yapılışı, örgü sevenlere açıklamalı olarak anlatılmaktadır. Yapılışı : Örneğimiz, renkli makina yünü lif ipleri ile ve numara tığ ile örülecek. Zorluk derecesi: Kolay İlgili şiş numaraları: 4. Lastik üstünde bedende uygulanan model yapılmaya başlanır.


Hırka modelleri ve hırka örnekleri dendiğinde doğru yerdesiniz. Hanımlar bu yazımızda sizlerle birbirinden güzel erkek hırka modellerimizi paylaştık. Bu modelllerimiz oldukça şık olmakla beraber yapımları d oldukça kolay.


En güzel örgü erkek bebek hırka modelleri galerisi ile erkek bebek örgülerine yer vermeye devam edeceğiz. Arkaya ilmekle başlıyoruz. Hobi işleri olarak artık sizlere en faydalı paylaşımları sunmayı amaçlıyoruz. Yaz kış kullanabilecekleri, yazın serin akşamlarda, baharın serin gecelerinde kullanabilecekleri çok güzel bir hırka.


Erkekler için örgü ceket yapılışı anlatımı. Baklava dilimi örgü modeli çok uygulanıyor. Baktım da sürekli kız bebek örgü modelleri paylaşılıyor. Bende erkek bebek hırkaları paylaşayım dedim.


Yetişkin erkek hırka yapılışı

Araba ve hayvan desenli modeller cazibiyetini korurken hırka ve yelek seçenekleri de erkek bebeklerin kendi tarzlarını ortaya koyarken tercih ettikleri modellerdir. EM-0Nakolen Hırka Atkı ve Bere. Erkek bebek kapşonlu hırka modelleri. EM-0Superlambs Special Kazak. Bu yazımızda örgü hırka tutkunları için en güzel el örgüsü hırka modelleri ve yapılışlarını anlattık.


Sunduğumuz hırkaları inceleyin, siz de kendiniz. El örgüsü hırka modelleri yapılışı. KOL: no lu şişler ve gri renk yünle ilmek atılır ve cm. YETİŞKİN ve BAYAN örgüleri (anlatımlı) - Ben Yaptım. Bunları çok sevdim burası BENİM DÜNYAM.


Bugün sizlerle uzun zamandır arşivimde olan ama. Etiket: yetişkin erkek yelek - orgugaleri. Merhaba sevgili dostlar. Yetişkin patiği ve yapılışı - mumineler.


Bu yüzden sizlerle çok kolay hırka tarifi paylaşıyoruz. Resimler için teşekkürler paylaşarak sizlerinde görmenizi istedi. Bu şekilde yayınlanmasını istediğiniz resimleriniz varsa mesaj atabilirsiniz. Ata yelek yapılışını anlatacağız. Bu model geçmiş yıllarda çok örülen bir modeldi ama son zamanlarda da çok rağbet gören bir model oldu.


Yetişkin erkek hırka yapılışı

Aşağıda izleyeceğimiz video da iki yaş için uygulanmış anlatım bulunuyor. Yapacak olanlara kolay gelsin. Boyutlu Kabartmalı Yelek Hırka Battaniye Örgü Modeli Yapılışı. Yukarıdan aşağıya, raglan (yakadan başlama) hırka nasıl yapılır yazımız ile örgü modellerinize değişik bir örnek daha katabilirsiniz.


El işi örgü modellerinin vazgeçilmez güzel örneklerini modayeni. Bugün bisiklet yaka erkek kazağı örgü yapılışı ile beraberiz. Hatta yetişkin örgüleri pek yoktu arşivimde bugün yeni bir tane eklemiş oldum. Bu kazağımızı dün paylaşmış olduğum yan yalancı burgu örgü modeli ile yaptım.


Yetişkin erkek hırka yapılışı

Modelin nasıl yapıldığını merak eden arkadaşlarım daha detaylı anlatım için burayı. Hırka yapılmış düğme modelini de sizlere fikir olması için paylaşıyoruz. Yapılışı ile düğme örneği nin yapılışını kolayca öğreneceksiniz.


Mevsimlik kullanım için yapılabilecek tüm örgülerde düğme modeli video yapılabilir. Dolgulu Saç Örgü Yelek Modeli. Bayan ve çocuk örgülerine göre ne yazıkki erkeklere örgü modelleri bulmak biraz zor, Kendimce bulabildiğim örü ile yapılabilinecek modelleri seçmeye çalıştım. Saç örgüsüne benzeyen burgulu bir yelek modeli.


Boncuk Saplı Örgü File Çanta Modeli Tarifi Yapılışı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar