30 Eylül 2014 Salı

Kabak koyu nerede

Kabak koyu nerede

Fethiye’nin eşsiz güzellikteki koylarını tanıtmaya devam ediyoruz. Bölgede ağaç evler, bungalovlar, çadırlar, yoga ve meditasyon aktiviteleri bulunmaktadır. Kabak Koyu’nda Nerede Kalınır? Kamp alanında elektrik ve su bulunmakta olup, kamp ücretine sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dâhildir. Kendi çadırınızla da giderek koyda konaklamanız mümkündür.


Kabak koyu nerede

Bu işletmelerin sunduğu hizmetler arasında elektrik, lokanta, kiralık hamak ve çadır, tuvalet, internet bağlantısı bulunuyor. Ağaç evler, çadırlar ve bungalovlar gibi farklı konaklama opsiyonlarını değerlendirebileceğiniz koyda kamp alanlarındaki meditasyon ve yoga aktivitelerine de. Onlar geldiğinde daha mı güzeldi yoksa keşfe mi kurban gitti bilinmez ama tam bir hayal kırıklığı.


Bunun en büyük nedeni el değmemiş doğasıdır. Toplam kabak koyu nerede haberi bulunmuştur. Muğla Gezi Rehberi hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.


Vadiye gitmek için öncelikle Ölüdeniz’den Faralya’ya gitmeniz gerekiyor. Yolda, Kelebekler Vadisini görecek ve aşık olacaksınız. Ona da başka bir yazımda değineceğim.


Macera sever ve “ben güneşin altında yarım saat yürürüm, ne olacak” diyenlerdenseniz, Faralya’dan. Kelebekler Vadisi Faralya’yı geçtikten sonra dümdüz 10km kadar devam ettikten sonra çok dik ve henüz asfalt dökülmemiş bir yoldan inmeniz gerekiyor. Siz bu satırları okurken, ben çok uzaklarda olacağım.


En güzel çadır kamp alanlarını geziyorum, inceliyorum ve yazıyorum. El değmemiş bu vadi, buzul çağından etkilenmeden günümüze kadar gelebildiği için benzersiz bir bitki örtüsüne sahip. Kamplardaki geceleme ücretlerine sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahildir. Fakat bu hizmetten çok fazla bir şey beklemeyin.


Likya Yolu üzerinde yer alıyor. Buraya ulaşımda iki farklı dağ yürüyüşü yolu vardır. Aradığınız yer hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Buralarda doğayla iç içe bir şekilde uyumak ve yeni güne başlamak mümkün.


Neyse bundan sonraki kısmı sıkıcı. Biz düğün dernek merasimlerine odaklandık. Doğu gps koordinatlarıdır. Zaman zaman yoldan, çoğu zaman patikalardan devam eden yorucu bir parkur.


Daha cok ayrinti vererek yasadigim kotu tecrubeyi ayrintilandirmak isterdim ama aklima gelince bile sinirim bozuluyor o yuzden kisa kesiyorum kusuruma bakmayin. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Alan büyük kaktüsler, zakkumlar, nar ağaçları ve begonviller ile kaplıdır. Siteye yeni eklenen yerler hakkında bilgilenmek için elektronik posta adresinizi kayıt ediniz.


Kabak koyu nerede

Doğa harikası koyları, masmavi suları ve bembeyaz plajlarıyla dünyanın en gözde tatil mekanlarından olan Fethiye, eğlence ve heyecanla dolu kozmopolit bir yer. Hatta hep soruyorlar “tek şansın olsa, nerede yaşarsın ? Ben hep “buradan başka yerde yaşamam cevabını verdim. Nerede kamp kurabilirim sorusuna da sahil kenarı ve sahilin üst kısmında yer alan bölgede kamp alanı oluşturulabilir. Plaja çadır kuran kampçılar, koyun sakin sessiz ortamında dinlenmenin ve deniz keyfi yapmanın tadını çıkarıyor. Fethiye merkeze ise km mesafe de yer almaktadır.


Hatta Kelebekler Vadisi’ne benzediği, pırıl pırıl masmavi suları ve el değmemiş doğası olduğunu hem yakın çevremizden hem de çeşitli web sitelerinden öğrenmiştik. Burada kamp yapabileceğiniz yerler var. Kayaköy – Fethiye’de yapılacak şeyler nelerdir? Deniz ve geniş kumsalı da harika.


Rahatlıkla söyleyebilirim, buraya adımınızı attığınız an kendinizi cennette hissediyorsunuz. Kokusu bile farklı buranın, doğallık kokuyor. Yüksek jeep tarzı arabanız varsa inersiniz diğer türlü yol gerçekten çok kötü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar