17 Eylül 2014 Çarşamba

Bodrum gündoğan satılık arsa

Bodrum gündoğan satılık arsa

Hayvan Üretimi, Mandıra Ve Şarküteri İçin Kullanabileceğiniz Arsalar İçin Tıklayın! Gündoğan Mahallesi satılık arsa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 28.


Bodrum gündoğan satılık arsa

TL arasında değişmektedir. Denize yürüme mesafsinde,merkezde olduğu için her yere yürüyerek ulaşabilirsiniz. Yaz kış yaşam için ideal bir yer olup merkezdeki son parsellerden biridir. Adet M² kullanım alanına sahip daire, adet 1M² kullanım alanına sahip dublex villadan oluşur.


Akyarlar satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 43. Gundogan satilik ev fiyatlari. Yatak Odası: Banyo: m²: 85. Villa Deniz Manzaralı Ev Tripleks.


Toplamda adet birbirinden farklı konseptte villadan oluşan nezih bir sitede konumlanmıştır. TL ‘ den başlayan fiyatlarla ve dublexler 3. KELEPİR ARSA GÜNDOGANDA YOLA SIFIR. Arsa içinde ayrıca kargir bir bina bulunmaktadır. Bitez gibi çok değerli bir lokasyonda dönüm arsa.


Lüks sektöründeki en iyi emlakçıdan en yeni arsa ve tarla ilanlarını bodrum-albatross. Satılık olan arsamız dönüm olup, imarlıdır. Gümüşlük satılık müstakil ev. Aradığınız emlağı bize bildirin, sizin adınıza araştırma yapalım.


Satmak veya kiralamak istediğiniz emlağınıza müşteri bulalım. Yalıkavak Mahallesi içinde Erdinç D. Housing Workplace Land Timeshare. Flat Duplex Apartment Single House Residence. Farm House Village House Mountain House Mansion. Cooperative Prefabricated House Garden duplex General.


Bodrum genelinde hizmet vermekteyiz. Satilik tari̇hleri̇ 2-nisan,temmuz,ekim dönemleri̇de satiliktir. GÜNDOĞAN FARİLYA DEĞİRMENTEPE KOP. Satışa çıkarılan arsa bin 2metrekare alana sahip. Bunun yanında arsa, ticari gayrimenkul ve kısa dönemli kiralamalarda da danışmanlık hizmeti vermektedir.


Arsa - Arazi (4) Arsa (0) Tarla (4) Zeytinlik (0) Çiftlik (0) Bahçe (0) Turistik Tesis (0) Otel (0). Toplam 1molup, yatak odası banyoludur. Toplam konuttan oluşan bakımlı site içindedir.


Halil Alparslan Yıllık Tecrübenin Işığında İlerliyoruz. Ayhan KÖYLÜ Turgutreis`te Full deniz manzaralı önü. Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! Sahibinden satılık, 350.


Muğla bodrum gündoğan da 2mmüstakil villa projeli, merkezi konumda, tek tapulu, terkleri yapılmış net 1. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


Son iki yıldır gayrimenkul sektörüne yatırımlar artmaktadır çünkü gayrimenkul fiyatları günden güne artmaktadır. Elbette yatırım yapmak için bir çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar