22 Eylül 2014 Pazartesi

Çanakkale tefeci

Tünel inşaatındaki kazada bir işçi öldü. Ezine ilçesinde cinnet getirip aylık hamile eşini ve yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden sağlıkçı, ailesi ile birlikte Ayvacık ilçesinde toprağa verildi. Operasyonda kişi gözaltına alındı. Biga ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla kişi gözaltına alındı.


Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğü ile Biga Emniyet Müdürlüğü. Jandarma Komutanlığı ekipleri yağma, tefecilik, göçmen kaçakçılığı, tehdit ve silahla yaralama suçlarına karıştığı öne sürülen. NİVERSİTE İLÇELER Çanakkale Haberleri KENT YAŞAM YEREL SİYASET KULİS HABERLERİ Magazin. TEFECİ TUTUKLANDI Siirt (Kurtalan), Batman, İstanbul ve Muğla (Marmaris) il ve ilçeleri olmak üzere (4) ilde, (28) noktada, (23) şüpheliye yönelik icra edilen operasyonlarda İşlemleri tamamlanan ve adli makamlara sevk edilen ( ) şüpheliden (17)’si tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş, (4) şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tefecilik yaptığı iddia edilen kişilere yönelik adrese operasyon düzenledi.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Evlerde arama yapan ekipler, çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, suç unsurlarına da el konuldu. Merhaba ben yasinda dul bir bayanim Azerbaycanda yasiyorum.


Sol gözüm kör oldugu icin uzun süreli tedaviye ihtiyaci var. Eger tedavi olmazsam sag gözümde kör olacak. Bir cocugumla kirada yasiyorum. Esim yok yardim edecek kimsemde yok. Lütfen Allah rizasi icin yardiminizi esirgemiyin bu kulunuzdan.


Unutmayın tefeci yasal değildir ve kesinlikle başvurmayın. Resmi kurumlar borcun faizini arttırmaz ve vadesi gelen taksitin ödenmemesi durumunda sizi rahatsız etmez. Tüm il merkezleri ve ilçelerde ofislerimiz var. Siirt’in Kurtalan ilçesinde tefecilik, yağma, nitelikli yağma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ve tehdit suçlarını işlemekten.


Çanakkale tefeci

Ana paraya dokunmayan tefeci paranın tamamını ödemedikçe borç bitmiyor. TL alan borçlu her ay bin lira kira ödüyor. Bir ay gecikirse borcu bin lira oluyor. Bu kez bin liranın faizini ödemek zorunda kalıyor. Para bulmakta güçlük çeken borçlular bu kez borcu borçla ödemek için tekrar tefeciye gidiyor.


Ancak bu şekilde tefeci kişiler size borç para olanağı sağlamaktadırlar. Ancak tefeciler ile yapılan alışveriş sonrası azami özen göstermeniz gereken tek konu ise almış olduğunuz borca dair geri ödemelerinizi senet üzerinde yazılı olan vadeyi hiç aksatmadan gününde yapmak olmalıdır. Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K. Eğer sizde bankalarla çalışmalarınız sonucu borçlarınızı ödeyemediyseniz ve her yere borcunuz biriktiyse ayrıca kırmızı kalem yiyip bir daha çalışma şansınız yoksa maalesef tek yol tefecilerden para almak oluyor. Serkan Sevinç, aylık hamile eşi Türkan Sevinç ve 2. Deniz’i bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.


Kent merkezinde tefecilik yaparak, haksız kazanç elde ettiği iddia edilen kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Sabahın ilk saatlerinde. Yıldırım, Hal komisyoncusu tefeci değildir, terörist değildir. Biz hal esnafını, haldeki komisyoncuları üreticinin mallarının semt pazarlarına gitmesinde garantör olarak görüyoruz. Tefeci operasyonunda tutuklama.


Adana Adıyaman Afyon Ağrı Amasya Ankara Antalya Artvin Aydın Balıkesir Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Isparta Mersin İstanbul İzmir Kars. Polisin çalışmasında para karşılığında şahısların menkul gayrimenkullerini kendileri veya üçüncü şahıslar adına ipotek alan, parasını. Yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi.


Çanakkale tefeci

Başkentte oto galerisi adı altında tefecilik faaliyeti yürüten ve 1kişiyi mağdur eden çete, iki yıllık takibin ardından çökertildi. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbari çalışma sonucu kent genelinde tefecilik yaptığı öne sürülen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Kara Savaşları’nın 104’üncü yıl dönümünde Fransız ve İngiliz Helles anıtlarında tören düzenlendi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri Akçaabat ilçesinde tefecilik yaptıkları belirlenen şahsı yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Satın alındığı açıklanan bu zırhlılara ''Yavuz'' ve ''Midilli'' adları verildi.


Osmanlı devletine sığındı. Bilecik ve Bozüyük ilçesinde uyuşturucu sattığı ve tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen farklı operasyonda kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, av tüfeği, uyuşturucu ve boş senetler ele geçirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar