18 Eylül 2014 Perşembe

Dua ettim evlendim

Oğluma umduğumdan hızlı kavuştum hem de evlendiğim ilk ayda. Sizi tanımıyorum fakat yıllar önce isminizi bir kaç kere dua konularında gördüm. Benim eskiden başka üye ismim vardı.


O zamanlar benim dua ettiğim dua kardeşliği konularında evlenmek isteyen bir sürü kardeşlerimiz vardı, bende birkaç kez burda olduğum sürece onlara dua etmişdim. Nihayet karşıma Ya Batın ve Ya Fettah esmaları ile yapılan kısmet açma duası çıktı. Eski sevgilim dönecek mi diye dua ettim yattım ve Rüyamda arabamı gördüm arabam siyah renk aslında ama arabamı beyaz renkte gördüm.


Yalnız eşim, çok rahat, çok sosyal, gerçekten Allah’a çok inanmayan, vazifelerini yerine getirmeyen birisi. Ama çok dua ettim onun için. Namaz kıldığım zamanlarda bile benimle dalga geçiyordu. Bir süre sonra hamile kaldım. Taliplerim azalıyor sevdiğim kişi için çok çabaladım dualar ettim olmadı artık evlenip bir yuva kurmak istiyorum tavsiye edeceğiniz bir dua var mı?


Geçen sene umreye gittim. Sevdigim ile evlenmek için çok dua ettim. Evlenmek isteyenler için dua. Ama sevdigim ile ayrıldık ve aniden başka biri ile evlendim. Evlilik kader ve kabede edilen dualar kabul oluyor ise ben niye sevdigim ile evlenemedim.


Dua edenler herbirinizin hayırlı duaları kabul olsun. Biz yerin ve göklerin dua ile olduğuna inanırız. Gerçekten bu duaları okuyanlar hep aynı şeyi söylüyor, gerçekten işe yarıyor, bu dualar sayesinde sevdiğime kavuştum diyor. Yeniden çocuk sahibi olmak istedim.


Eşime bebek vermek istedim. Beş yıllık süreç boyunca altı kez regl olmuştum. Sayısız test aynı sonucu verdi: menopoz. Bilseydim sonunda çocuğumuzun özürlü olarak dünyaya geleceğini hiç istermiydim evlenmeyi! Sonra kapıyı kapattığın gibi salondaki çekmeceye koşturdun, babaannenin senin için Eyüp’ten aldığı küçük seccadeni serdin, tespihini aldın.


Sıkıntı duası, sıkıntı kişiyi psikolojik olarak rahatsız eden bir sorundur. Sıkıntıdan kurtulabilmek için Allah-u Teala nedenlere yapışılması gerektiğini bazı hadis-i Şerifler ile açıklamaktadır. Kiki cim uyguladım ashabı bedir duasını az önce bitti. Biter bitmez içimde bir ferahlama oldur.


Ağlaya ağlaya dua ettim sanki unutmak istemiyor gibi allahım unutmalıyım diye diye dua ettim. Duamın sonunda bana burda destek olan yanımda olan güç veren hak veren herkese dua ettim. Hep ederdim yuvası yıkılmasın.


Gülen adam, evlenmek için mezar başında dua etti. Allah ne muradınız varsa onu versin. Bugüne kadar basında birçok haberle gündeme gelen Sivaslı ’Gülen Adam’ Özcan Soylu, annesi ve babasının mezarını ziyaret ederek. Sen benim duamsın vesile cüzdan oldu. Kızımı sana vermek istedim başta kızımı sana layık görmediğim için de birsey diyemedim.


Ama hep istedim hep dua ettim ben demeden bir birinizi aynı cüzdan olayıyla buldunuz ve gördünüz. Senin sayende kızım değişti bambaşka biri oldu besmelesiz bir iş yapmaz abdestsiz gezmez oldu. Sinan Akçıl: İki kez imam nikahıyla evlendim Sinan Akçıl, Beyaz TV’de Mert Doğan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Mertçe Sohbetler’e çarpıcı açıklamalar yaptı.


Ve bir gece çok dua ettim onun için. Hocam mrb hayırlı ramazanlar ben 1. Pinar hanimcim guzel dilekleriniz için cok tesekkur ederim. Bu sabah uykudayken ezanin sesiyle uyandim,kalkıp namazimi kildiktan sonra Allaha hem kendim hemde sizler için dua ettim. Sizin isminizde vardı kalblerimiz birmis.


Dua ettim evlendim

Sonra tum mesajlara tekrar baktim unuttugum varni diye. Rabbim herkesten razi olsun. Isimlerinizi eksik saymamak icin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar