8 Eylül 2014 Pazartesi

Gülbahçespor bal liginde

Spor Toto BAL’da Kırıkkale’yi Kırıkkale Büyük Anadoluspor temsil edecek. Kırıkkale ekibinin mücadele edeceği BAL Liginde 1takım bulunuyor. Doğugücüspor maçı kazanırsa BAL ligine yükselecek. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Grup’ta ilk hafta İzmir Derbisine Sahne olacak.


Eski Buca İlçe Stadında oynayacak. Diğer İzmir ekibi ile Çiğli Belediyespor, Burhaniye Belediyespor’u konuk edecek. Kaybederse süper amatör kümeye devam edecek. Orhangazi Belediyespor’da yönetim, taraftara çağrıda bulundu. Bal liginde sezonuna Pazar günü saat 15.


GÜLBAHÇESPOR (YEREL DİREKT) ORHAN. Bölgesel Amatör Ligi, Süper Amatör Ligleri, Birinci ve İkinci Amatör Kümeleri. Türkiye Amatör Futbolunun kalbi burada atıyor. Fikstür, maç programları, skorlar, puan durumları, kulüp ve stadyum bilgileri.


Taha’nın attığı golle 2-öne geçti. BAL liginde bugün oynanan karşılaşmalarda sürpriz sonuçlar alındı. Kütahyaspor,BAL ligleri,Kütahya Amatörleri,2. Lig ve çevre illerden spor ve futbol haberleinin olduğu aktif bir sitedir. Yenişehir Belediyespor, 76.


Kaynaşlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor’un maç günleri ve tarihleri Perşembe günü belli olacak. Karşılaşma 0-sona erdi. YABANCI SAYISI BİRE İNDİ. Maçta yoğun mesai harcayan Bursa Eminiyet Müdürlüğü Personeline ve Spor Şube Müdürlüğü’ne Teşekkür ederim. Bizlere destek veren İnegöl Belediye Başkanı sayın Alper Taban beye ve bizi yanlız bırakmayan.


Balıkesir Amatör SPOR Sayfasi, Balikesir. Search query Search Twitter. MUHTEMEL RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM.


Bu sezon Menderesspor fazla maddi kaynak yaratamadı o yüzden Muşlu gençlerden bir kadro oluşturdu. Sadece gençler dediğime de bakmayın elbette yaş olarak büyük oyuncular da var fakat hepsi Muş amatör liginde oynamış topçular. BAL kariyeri olan çok isim yok takımda. Somaspor Orhangazispor maçı sonucu maç hakkında önemli bilgiler. Manisa Sanayispor, yeni hocasını arıyor.


Başkan Arı, Nevşehir Belediyesporlu futbolculara moral verdi. Antalya Büyükşehir’den 1amatör kulübe 3bin TL’lik destek. Belediye’nin berabere kaldığı haftada Ödemiş altın değerinde bir puan elde etti. Gülbahçespor’u 3-yendi. BALAT YEŞİLOVA balat yeşilovaspor BALÇOVA BELEDİYESİ BALÇOVA BLD.


Yeni sezonda zorlu maçlar için mücadele verecek takımlar bir üst lige çıkmak için çaba sarf edecek. Sonuç olarak bunu değiştirebilecek güçte olan sayın Federasyon Başkanı Osman Kılıç, nedense hiç oralı olmuyor. Amatör ligleri, İlin Süper Amatör Ligleri, BAL, Spor Toto 3. Lig, Spor Toto Süper Lig İlinizin Kendi amatör takımları ile kendi liglerinde oynamak istemezmiydiniz? Sezona geçildiğinde takımlar yine olması gerektiği liglerde oluyor!


Kazasız, belasız hayırlı bir sezon geçirmek dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar