19 Eylül 2014 Cuma

Bmw 320i ed yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Elektrikli arabalar, Motosiklet yakıt tüketim bilgileri. Uzun yol tüketimini paylaşmak istedim. Gün önce İzmir Ankara arası yol yaptım. Yeni BMW Serisi’nin litrelik 320i’ye göre vergi avantajına sahip benzer bir performansla beraber daha uygun satış fiyatı ve düşük yakıt tüketimi gibi konularla öne çıkan 1. EfficientDynamics modeli test konuğumuz.


BMW Serisi 320i ED yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Ankarada ikamet ediyorum girdiğim en sert trafikte litre yaktı en fazla. Sorunuz varsa yanıtlarım.


Bunun yanında daha da performanslı. Yakıt tüketimi ne kadar fark eder ? Daha az donanım da var bildiğim kadarıyla. Ortalama yakıt tüketimi olmasına karşın 7. Gelin hep beraber yakıt tüketimlerine göz atalım. Yeni BMW Serisi Sedan’ın olağanüstü dinamik performansı ile her sürüşü birinci sınıf bir spor etkinliğine dönüştürüyor.


ED ciddi derecede daha az yakıt tüketiyor. Bulutlar adam öldürmesin. YoruKriterlerini belirtmiş olduğunuz araçlardan Dizel olanı tercih ederseniz katedeceğiniz her 1. TL daha az yakıt masrafı yaparsınız. Dizel araçların bakım masrafları sanıldığı kadar yüksek olmamakla birlikte her 1. Bu durumda Dizel otomobili tercih ederek katedeceğiniz her 1. Ed çok mantıklı bir araç tavsiye ederim.


Bu kadar az fark varken ve. Peki tüketim değerleri beklentiyi karşılıyor mu? Bu doğrultuda birkaç donanım oluşturup fiyat istedik. Bmw deki 20d motorlar ile ilgili genel olarak 1. Aslında sadece ağırlığına ve performansına göre gerçekten az yakıyor o kadar.


BMW 320i ED 170hp nasıl bir araba? TFSI S-Tronic Benzinli - Otomatik - 1hp araba karşılaştırma sonucunu size göre ekonomi, performans, güvenlik açısından inceleyebilir ve size en uygun otomobile karar verebilirsiniz. ED motor tipine dair ufak teknik bilgi verelim isterseniz. EDBenzinli Çift kanallı Turbolu 1. Bu sayede hem müşterisini tatmin ediyor hem de düşük yakıt tüketimine fazladan katkı sağlıyor.


Ben şahsi 320i ED kullanıyorum. TwinPower Turbo motoru, ileri otomatik şanzımanı, 2Nm torku ve 0’dan 1kilometreye hızlanmasını saniyede tamamlıyor ve karşımıza son derece cezbedici bir performansla çıkıyor. Yerine ise hangi motor seçeneğinin geleceği henüz bilinmezliğini koruyor. En yakın ihtimal olarak yerini 1. Bu aracınızı anında satın, paranızı nakit alın!


Bmw 320i ed yakıt tüketimi

ECO PRO Modu etkinleştirildiği an, ısıtma ve klima sistemlerinin yanı sıra aktarım organını etkileyen sistemleri en uygun hale getirir ve onların maksimum verimlilikte çalışmasını sağlar. Almanya merkezli faaliyet gösteren otomobil üreticisi BMW sektördeki liderler arasında yer alıyor. Lüks otomobil üreticisi BMW’nin üretmiş olduğu araçların büyük bir kısmı Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaktadır. Size daha iyi hizmet sunmak için çerezler kullanıyoruz. Sanırım bizin en az şaşırtacak bölüm kabin olacak, çünkü klasik BMW’nin kabin çizgisinden h. Geçen hafta hanıma aldım.


Ben aldıktan gün sonra kur 2. BMW serisi teknik özellikleri için tıklayın). PERFORMANS ve yakıt tüketimi olarak çok üstte kaldı ama uzun yıl ve gerçekten bana zevk ve adrelin yaştıracaksa bmw 3. Arkadan itişli olmasıda bi avantajdır. KısacasıBmw yolda kendi gucunu rahatlikla farkettiricektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar