8 Eylül 2014 Pazartesi

Isim anlamları ve kökenleri

Disclaimer: All content is provided for fun and entertainment purposes only. This app uses data and contents only if they are publicly available or with the consent of the users. Anlamları ve kökenleri hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz?


Isim anlamları ve kökenleri

Türk Dil Kurumu Sözlüğü kullanarak aldığımız bilgilere göre en doğru isim anlamlarını. Bebeğinize isim bulma konusunda kararsız mısınız? O zaman doğru yerdesiniz! Türkçe İsimler ve anlamlarını bu sayfada topladık. Dinimizde evladın anne baba üzerinde çeşitli hakları vardır.


Bu haklardan biri de anne babanın evladına güzel isim. Filmlerdeki kötü adamlar gibi, yeni doğan bebekler de gözyaşı dökmezler. Ağlayan yeni doğan bir bebek duyarsanız, aslında tek yaptıkları çığlık atmaktır. Sitemizde sizlere ücretsiz isim analizi yapıyoruz ve bilmediğiniz birçok özelliğinizi sizlere gösteriyoruz. En büyük isim veritabanı olan isim sitemiz ile siz de isminizin anlamını öğrenebilirsiniz.


Dilerseniz bebeğiniz için en güzel ismi websitemizden seçebilirsiniz. En çok beğenilen, en çok tercih edilen isimler sürekli olarak güncel websitemizde mevcuttur. Göktürk Dilinde İsim Yazma Türklerin ilk yazısı olan Göktürk (Köktürk) Alfabesinde adın nasıl yazılır biliyor musun?


Göktürk Alfabesinde yazabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Türkçe Kökenli İsimler Kürtçe Kökenli İsimler Arapça Kökenli İsimler. Anasayfa - İsim Ekle - İletişim.


Isim anlamları ve kökenleri

Ayrıca isimleri baş harflerine göre filtreleyebilir, düşündüğünüz en güzel ve değişik Erkek bebek isimlerine çok daha kolay ulaşabilirsiniz. Kız İsimleri Erkek İsimleri Uniseks İsimler. Farsça İsimler ve anlamlarını bu sayfada topladık. Bilinmeyen kız isimleri, ilginç kız isimleri anlamları, duyulmamış kız isimleri, en ilginç kız bebek isimleri, en bilinmeyen kız bebek isimleri ve alamları.


Siz de yeni doğan bebeğinize ilginç bir isim koymak istiyorsanız listemize göz atın. En güzel isimler, en büyük isim veritabanı, isimler ve anlamlarının tamamı. Tuana ise Arapça kökenli bir isim olmadığı için Kuran’da geçemez ve cennet ile ilgili bir anlam taşıyamaz! Tuana’nın gerçek anlamları ‘ay ışığı, güçlü, kuvvetli’. Kelimelerin kökenleri ve anlamları ile ilgili örnekler veren Doç.


Isim anlamları ve kökenleri

Bu isim, Gürcücede Ardanadan. Zümra-belifer-nilda anlamları, kökenleri ve kuranda geçip geçmedikleri hakkında bilgi Kızıma isim arıyorum. Bu listede olmayan fakat karakteristik isimler arasında olduğunu düşündüğünüz isim mi var?


Arama motorumuzu kullanarak düşündüğünüz ismi bulun ve isme gerekli niteliği kazandırın. Yapmanız gereken İsme ait nitelikler başlığı altından karakteristik seçeneğini bulup onayla düğmesine tıklamak. Kız bebeğine hamileyseniz veya kız bebek sahibi olup ona isim arayışı içindeyseniz sizin için hazırladığınız kız bebek isimleri listesinde en güzel, değişik, modern, anlamlı farklı, yeni kız çocuk isimlerini bulabilirsiniz. Ocak ayının iki yüzü vardır. Erkek bebeklerinin isim ve kısa anlamlarının yer aldığı sayfada ayrıca kökenleri de görebilirsiniz.


Sonrasında beğendiğiniz erkek bebek isimlerinin detaylı olarak anlamına bakabilirsiniz. Detaylı olarak anlamları içinde numerolojik yorumları da incelemeniz mümkün. Türk Tarihi demek Dünya Tarihi demektir. Her çiçeğin temsilcisi olduğu değerler vardır.


Buna ek olarak, şüphesiz ki çiçekler özel günlerin vaz geçilmez hediyeleridir. Hayatımızın önemli günleri , doğum günleri, sevgililer günü ve mezuniyet günleri çiçekleri hak eden en anlamlı günlerdir. Türkler burayı fethedince İslambol ismi kullanılmış sonra İstanbul olarak değiştirilmiştir.


Kentin ilk adı “Smyrna”dır. Birinin adını söyleyip kim olduğunu haber vermek. Nisan, Haziran, Temmuz ve Eylül aylarının isimlerinin kökenleri Arapça ve Süryanice, Kasım ayının ise Arapça. Elif İsminin Anlamı, Elif isminin analizi, Elif isminin kökeni, manası, ne demek?


Akrostiş şiir, isim Kuran’da geçiyor mu? Dini açıdan incelenmesi, caiz mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar